רכישת טלויזיה לסלון- גודל 46" -מתלבט בין 3 דגמים-כותרת נערכה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gilad27 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים.
אני מתכנן רכישת טלויזיה לסלון של ההורים, מרחק צפיה 3.9 מטר.
שימושים: SD. אולי 10% HD. ממיר HD של הוט.
תקציב כ6000 שקלים.
בסלון יש חלון בצד ימין ככה שאני מעדיף LCD בגלל ההשתקפות.
ראיתי אצל חבר שלי LCD של סמסונג B550. היה לו גם חלון גדול בצד וראו מצויין. אין השתקפות בכלל.
חשבתי לכיוון סמסונג C530 LCD היות וסדרה B כבר לא משווקת כמעט.
עשיתי סבב חנויות היום.
הייתי בחנות מתמחה במפרץ חיפה. המוכר המליץ שם על סוני באופן מוחלט. ראיתי אפילו מסך ליד מסך סוני מול סמסונג.
לא ראיתי הבדל בעין שמצדיק את התוספת עבור הסוני. לא ראיתי הבדל אפילו מול פנסוניק.
הסוני היתה 7300 בערך. סמסונג כ700 שקלים פחות.
אמרו לי שבסוני יש מצב smart שלא גורם למתיחת תמונה בין מצב 16:9 ל 4:3. האם זה קיים גם בחברות אחרות?
בחנות אחרת לא מתמחה ראיתי את הטושיבה XV733. לא היתה אפשרות להשוות מול סוני כי לא היה סוני בתצוגה.
סמסונג היה על קיר אחר. התרשמתי דווקא לטובה מהטושיבה.
הטושיבה עולה 6800 עם 7 שנים אחריות. עם המתקחות אני מאמין אפשר לרדת אפילו מ6500. הסמסונג אותו סדר גודל של מחיר.
העניין שבסוני יש 5 שנים אחריות ובטושיבה יש 7 ובמילא אני לא ממש רואה הבדלים בעין בין כל הטלויזיות, אני מעדיף מסך עם יותר שנות אחריות. אפילו לא קריטי לי USB וכל הפיצ'רים האלה. צריך טלויזיה בסיסית.
נ.ב התקציב היה נמוך יותר אך היות וחשבנו על 46", יש קפיצה במחיר מ42" לכן התקציב עלה ל6000.
השאלה היא היא האם באמת כדאי לקחת את הסוני? בעין אני לא ראיתי הבדל בין הטלויזיות ולכן לא כזה מעניין אותי הנתונים שלהם, העיקר שיראו טוב ותהיה אחריות ארוכה.
ייש דגמים אחרים שמומלצים לדעתכם בסביבות 6000 ש"ח? (אפילו פחות אם אפשר)..

תודה לעונים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”