המלצת קניה - MOVE
המחיר ב shopto לבאנדל שלא! כולל את המשחק + המחיר של המשחק - שווה בערך ל 100$ אז זה אותו דבר.stonts כתב:כן
ואין שם תשובות לגבי 2 שאלות ששאלתי:
מישהו יודע איזה משחקים יש בדיסק ה DEMO שמקבלים בארץ?
האם ש חנויות בארץ שמוכרות את ה BOUNDLE עם משחק ה SPORT שבארה"ב עולה 100 $?...
ואני מתכוון להזמין משם היום, ובשתי חבילות נפרדות בכדי אינשאללה שלא יתפס במכס (הבאנדל).
המחיר של שלט נוסף אלחוטי כמעט זהה למחיר בארה"ב.
ולפחות shopto שולחים לארץ
כמו שכבר כתבתי בנושא שבלינק למעלה, המחיר ב-videogamesplus יותר זול (93 דולר) והוא כבר באנדל סגור של ה-move וגם המשחק המלא.
הההבדל במחיר של שלט נוסף אלחוטי הוא גדול! בחנויות הנ"ל הוא בסביבות ה-180 שקל לעומת 280 בארץ!
הההבדל במחיר של שלט נוסף אלחוטי הוא גדול! בחנויות הנ"ל הוא בסביבות ה-180 שקל לעומת 280 בארץ!
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מבולבל
מישהו יכול בכלל לענות על הדברים היותר פשוטים?
1. לאיפה מחברים את המצלמה? לפורט של ה USB? למקום אחר? בלוטות?
2. עם החבילה מגיעה רק שלט MOVE אחד - האם צריך יותר מאחד? כל ההדגמות מראות 2 שלטי MOVE
3. מה זה Move Navigation Controller PS3?
גם אני רוצה לקנות את החבילה, אבל רק אחרי שאני אבין מה אני קונה!
תודה מראש,
1. לאיפה מחברים את המצלמה? לפורט של ה USB? למקום אחר? בלוטות?
2. עם החבילה מגיעה רק שלט MOVE אחד - האם צריך יותר מאחד? כל ההדגמות מראות 2 שלטי MOVE
3. מה זה Move Navigation Controller PS3?
גם אני רוצה לקנות את החבילה, אבל רק אחרי שאני אבין מה אני קונה!
תודה מראש,
Re: מבולבל
1. זאת אותה מצלמה שיש כבר לא מעט זמן לPS3. מחברים אותה לUSB.kaplaey2 כתב:מישהו יכול בכלל לענות על הדברים היותר פשוטים?
1תודה מראש,...
2. זה תלוי במשחק. יש משחקים שלא צריך יותר משלט אחד, ויש משחקים שאתה תוכל לשחק בהם עם שלט אחד או שניים (כמו בחלק מהמיני משחקים של Sports Champions). ייתכן שבהמשך ייצאו משחקים שיידרשו שני שלטים (אולי The Fight שיוצא עוד איזה חודש חדשיים), אבל סביר להניח שברוב המשחקים תוכל לשחק באחד או לבחור אם אתה רוצה לשחק עם אחד או שניים.
3. זה בקר שיש עליו ג'ויסטיק אנלוגי ועוד כמה כפתורים שמיועד להחזקה ביד השנייה (כמו הננצ'ק של WII). אין עליו זיהוי / עקיבת תנועה. הוא ישמש כנראה בעיקר לShooters למיניהם כדי לספק לך אפשרויות שליטה שלא כוללת זיהוי תנועה שחסרות בשלט הMove.
אתה ממש לא חייב לקנות אותו, מאחר שתוכל להחזיק ביד שמאל DS3 רגיל (זה שכנראה כבר יש לך), והוא יספק את כל הכפתורים הנוספים שתצטרך. הNavigation Controller מיועד בעיקר לנוחות.
אי אפשר בכלל להזמין ב videogamesplus הם SOLD OUT ל באנדל וגם לשלט נוסף !.tomer_h כתב:כמו שכבר כתבתי בנושא שבלינק למעלה, המחיר ב-videogamesplus יותר זול (93 דולר) והוא כבר באנדל סגור של ה-move וגם המשחק המלא.
הההבדל במחיר של שלט נוסף אלחוטי הוא גדול! בחנויות הנ"ל הוא בסביבות ה-180 שקל לעומת 280 בארץ!...
הזמנתי מ shopto, ב 3 הזמנות שונות, בתקווה לחסוך מכס.
את הקיט (מצלמה ושלט אלחוטי) - 45.35 פאונד (כולל משלוח)
משחק ה champions במחיר כולל משלוח 27.35 פאונד
שלט אלחוטי נוסף - 32.35 פאונד (כולל משלוח)
דיברתי ב online chat איתם - הכל יוצא לדרכו לישראל כבר היום ! בתקווה שאולי יגיע לפני סוכות
אתמול קניתי את ערכת ההשקה בבאג, עלה 399 ש"ח.
התקנתי וזה נראה מצויין, בדיסק יש כמה דמויים וששיחקתי בהם ממש התלהבתי.
הטכנולוגיה ממש טובה ומרגיש נוח ומדליק לגמרי, רק שהם ממש קצרים וזה נותן
חשק לקנות את המשחקים המלאים.
מומלץ.
התקנתי וזה נראה מצויין, בדיסק יש כמה דמויים וששיחקתי בהם ממש התלהבתי.
הטכנולוגיה ממש טובה ומרגיש נוח ומדליק לגמרי, רק שהם ממש קצרים וזה נותן
חשק לקנות את המשחקים המלאים.
מומלץ.
לגבי עניין השלטים. ממשחקי הספורט, חלקם משוחקים רק עם אחד וחלקם עם שניים. אלו שדורשים שניים ניתנים למשחק רק עם שלט אחד, אבל זה פוגם משמעותית בחוויה. בעיקרון, קחו בחשבון שבסופו של דבר על מנת לנצל באופן מלא ומושלם את החוויה לשני שחקנים תידרשו ללא פחות מ5 שלטים:
- 4 בקרי תנועה (1 מקבלים בערכה)
- בקר ניווט (למשחקי FPS או דומים) אחד לשחקן יחיד או שניים אם אוהבים לשחק כאלה בזוגות.
אני קניתי במחירים הישראליים רק בקר תנועה אחד נוסף ומתכוון להזמין במחיר הזול האפשרי את השאר.
- 4 בקרי תנועה (1 מקבלים בערכה)
- בקר ניווט (למשחקי FPS או דומים) אחד לשחקן יחיד או שניים אם אוהבים לשחק כאלה בזוגות.
אני קניתי במחירים הישראליים רק בקר תנועה אחד נוסף ומתכוון להזמין במחיר הזול האפשרי את השאר.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קניתי אתמול את המוב + עוד שלט + את המשחק עם ענפי הספורט השונים.
לא היה לי זמן להתעסק בזה לעומק, אבל שיחקתי איזה רבע שעה, והחוויה פשוט כיפית בטירוף.
זה מדויק מאוד, הגרפיקה איכותית, והעיקר,
אני מצפה כבר לחזור הערב הביתה.....
לא היה לי זמן להתעסק בזה לעומק, אבל שיחקתי איזה רבע שעה, והחוויה פשוט כיפית בטירוף.
זה מדויק מאוד, הגרפיקה איכותית, והעיקר,
אני מצפה כבר לחזור הערב הביתה.....
אני הזמנתי ב-pre-order בתחילת השבוע וההזמנה יצאה לדרך כבר לפני יומייםmayeast כתב:אי אפשר בכלל להזמין ב videogamesplus הם SOLD OUT ל באנדל וגם לשלט נוסף !.tomer_h כתב:כמו שכבר כתבתי בנושא שבלינק למעלה, המחיר ב-videogamesplus יותר זול (93 דולר) והוא כבר באנדל סגור של ה-move וגם המשחק המלא.
הההבדל במחיר של שלט נוסף אלחוטי הוא גדול! בחנויות הנ"ל הוא בסביבות ה-180 שקל לעומת 280 בארץ!...
הזמנתי מ shopto, ב 3 הזמנות שונות, בתקווה לחסוך מכס.
את הקיט (מצלמה ושלט אלחוטי) - 45.35 פאונד (כולל משלוח)
משחק ה champions במחיר כולל משלוח 27.35 פאונד
שלט אלחוטי נוסף - 32.35 פאונד (כולל משלוח)
דיברתי ב online chat איתם - הכל יוצא לדרכו לישראל כבר היום ! בתקווה שאולי יגיע לפני סוכות...
בגלל שב-videogamesplus נגמר להם המלאי לצערי אי אפשר לראות את המחיר מישהו יודע כמה עולה שם
בגדול אני רוצה את הבנדאל שכולל את המשחק המלא+עוד שלט נוסף (הרגיל לא זה עם הג'ויסטיק)?
וכמה הבדל יש בינם לבין shopto.
דרך אגב אם אני מזמין מ-shopto כמה זמן משלוח?
בגדול אני רוצה את הבנדאל שכולל את המשחק המלא+עוד שלט נוסף (הרגיל לא זה עם הג'ויסטיק)?
וכמה הבדל יש בינם לבין shopto.
דרך אגב אם אני מזמין מ-shopto כמה זמן משלוח?