Waze מתחילה בניסוי של פרסום לפי מיקום

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי במייל
We are happy to let you know that we have started to explore location based advertising in Waze. We are looking for the right balance between the intrusiveness, safety and the value for the advertiser.
Therefore we are starting with very minor campaigns. We would really appreciate your comments and feedback on the campaigns
...
.

זו הסיבה שבגללה הפסקתי להשתמש בתוכנה אחרי שחישוב המסלול עבר לשרתים שלהם, ידעתי ששום דבר טוב לא יכול לצאת מזה שיש להם את המיקום שלי.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

אין פה שום דבר רע, זה בדיוק כמו לכעוס על פייסבוק שמייצרת שירותים דומים בחינם אך בתמורה משתמשת בפלטפורמה לפרסום.

לדעתי הכל תלוי באיך יהיה הביצוע, אם למשל הביצוע יתבסס על סמלילים של מבצעים שרק כאשר אני אבחר אותם על המפה אזי יופיע מידע נוסף או לחילופין אפשר יהיה לראות עדכוני מבצעים רק ע"פ בחירה ומבלי שזה יפריע לתהליך הניווט לא מדובר בדבר רע. למשל אני מנווט לי בערב הביתה ועובר ליד חנות שעושה מבצע מיוחד על מסכים, וואלה, יכול להיות שזה יעניין אותי ואני אעצור שם להתרשם - לא הזיק לי וגם יכולתי להתעלם לו רציתי.
אפילו מקרה חביב עוד יותר, אני מנווט לאיזור של מסעדות ופתאום מקבל הצעה להנחה במסעדה שבה הזמנתי מקומות או מסעדה ליד - האינפורמציה יכולה להיות מועילה.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”