זמזום מהתאורה האחורית בLG 32LD550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Roi232 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #1 

אח שלי קיבל את הטלויזיה הנ"ל לפני כמה ימים. אתמול בלילה הוא קרא לי ואמר שהוא שומע זמזום מהטלויזיה שהוא לא שמע לפני. מן הסתם אפשר להבין למה הוא שם לב לזה בשעות הלילה שבהן יש הרבה פחות רעש בתוך הבית ובחוץ ואני מאמין שזה היה ככה מההתחלה.
השתקתי את הווליום ולקח לי בדיוק 5 שניות להבין שהרעש מגיע מהתאורה האחורית. התחלתי לשחק עם רמת התאורה ואז גיליתי שהזמזום נעלם לגמרי כשמגיעים לרמה המקסימלית, 100, אבל חוזר מיד ב99 ומטה.
הזמזום הזה באמת בלתי נסבל בסביבה שקטה. יש לנו בבית 4 טלויזיות LCD של חברות שונות ואף אחת מהן לא משמיעה זמזום כזה.

האם יש טעם להזמין טכנאי או שזאת בעיה מוכרת בטלויזיות של LG?
אם זה מוגדר כתקלה מה ח.י יוכלו לעשות? להחליף את הנורות? להחליף טלויזיה?

ושאלה שלא ממש קשורה:
LG בניגוד לחברות אחרות לא משחררת עדכוני קושחה שאפשר להפעיל מDOK וכו' למרות שהיא כן יוצרת עדכונים.
היא גם משתמשת בעבודה על העדכונים האלה כתשובות לתלונות של לקוחות אבל הדרך הטכנית לעדכון נשארת עמומה.
איזה דרכים יש לי כלקוח לעדכן את הגרסא של הטלויזיה?

תודה למגיבים (Y)

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

Roi232 כתב:אח שלי קיבל את הטלויזיה הנ"ל לפני כמה ימים. אתמול בלילה הוא קרא לי ואמר שהוא שומע זמזום מהטלויזיה שהוא לא שמע לפני. מן הסתם אפשר להבין למה הוא שם לב לזה בשעות הלילה שבהן יש הרבה פחות רעש בתוך הבית ובחוץ ואני מאמין שזה היה ככה מההתחלה.
השתקתי את הווליום ולקח לי בדיוק 5 שניות להבין שהרעש מגיע מהתאורה האחורית. התחלתי לשחק עם רמת התאורה ואז גיליתי שהזמזום נעלם לגמרי כשמגיעים לרמה המקסימלית, 100, אבל חוזר מיד ב99 ומטה.
הזמזום הזה באמת בלתי נסבל בסביבה שקטה. יש לנו בבית 4 טלויזיות LCD של חברות שונות ואף אחת מהן לא משמיעה זמזום כזה.

האם יש טעם להזמין טכנאי או שזאת בעיה מוכרת בטלויזיות של LG?
אם זה מוגדר כתקלה מה ח.י יוכלו לעשות? להחליף את הנורות? להחליף טלויזיה?

ושאלה שלא ממש קשורה:
LG בניגוד לחברות אחרות לא משחררת עדכוני קושחה שאפשר להפעיל מDOK וכו' למרות שהיא כן יוצרת עדכונים.
היא גם משתמשת בעבודה על העדכונים האלה כתשובות לתלונות של לקוחות אבל הדרך הטכנית לעדכון נשארת עמומה.
איזה דרכים יש לי כלקוח לעדכן את הגרסא של הטלויזיה?

תודה למגיבים (Y)
...
עד כמה שידוע לי הדגם הספציפי הזה בא כמענה לבעיית זימזומים בדגגם אחר... LH70 נדמה לי (הסקרלט 2), אם אתה שומע זימזום תזמינו טכנאי שיבדוק את זה....יתכן שהבעיה קיימת בדגם הספיציפי שברשותך.

izucker
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

שוקל לקנות את הטלוויזיה הנ"ל. מה נסגר עם הזמזום?
זו בעייה של הדגם או בעייה אצלך? פתרו לך את העניין?

תודה

Roi232 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

izucker

האמת היא שבסוף לא עשיתי עם זה כלום. במקור קנינו טלויזיה של סמסונג שהגיעה עם כמה פיקסלים שרופים שהוחזרה לחנות אחרי מאבקים ואז אחרי בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שהדגם הזה של LG הוא הכי טוב שאפשר למצוא. כשגיליתי את הזמזום כבר לא נשארה לי סבלנות למרות שפתחתי את השרשור הזה.
אני כנראה אזמין טכנאי מתישהו בשבועיים הקרובים.
בכל מקרה... יש לי הרגשה שזה קיים בכל הLD550 בגודל "32. מקווה שאני טועה.

אם יש לך שאלות אחרות אתה מוזמן.

teaser
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

Roi232 כתב:izucker

האמת היא שבסוף לא עשיתי עם זה כלום. במקור קנינו טלויזיה של סמסונג שהגיעה עם כמה פיקסלים שרופים שהוחזרה לחנות אחרי מאבקים ואז אחרי בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שהדגם הזה של LG הוא הכי טוב שאפשר למצוא. כשגיליתי את הזמזום כבר לא נשארה לי סבלנות למרות שפתחתי את השרשור הזה.
אני כנראה אזמין טכנאי מתישהו בשבועיים הקרובים.
בכל מקרה... יש לי הרגשה שזה קיים בכל הLD550 בגודל "32. מקווה שאני טועה.

אם יש לך שאלות אחרות אתה מוזמן.
...
כנראה שלא שמעת על הדגם LD650 של LG אם הגעת למסקנה ש- LD550 הוא הדגם הכי טוב שתוכל למצוא...
ה- LD650 הוא כמה רמות מעל 550 (המצויין יש לציין) וכולל את כל הפיצ'רים האפשריים שיש + איכות תמונה מהטובות שיש...

Roi232 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

teaser

אני מקווה ששמת לב לתאריך שפתחתי את השרשור.

1. נאלצתי לבחור מתוך המגוון שהיה בחנות שקניתי ממנה היות והחזרתי טלויזיה.
2. אני חושב שLD650 בגודל "32 לא נמכרת בארץ ביבואן רשמי(ח.י) או בכלל ואגב זה נראה לי ממש בזבוז להשקיע הרבה כסף בטלויזיה כלכך קטנה(לא שה550 הייתה זולה במיוחד).

בדיעבד "32 HD FULL זה מיותר.

teaser
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

Roi232 כתב:teaser

אני מקווה ששמת לב לתאריך שפתחתי את השרשור.

1. נאלצתי לבחור מתוך המגוון שהיה בחנות שקניתי ממנה היות והחזרתי טלויזיה.
2. אני חושב שLD650 בגודל "32 לא נמכרת בארץ ביבואן רשמי(ח.י) או בכלל ואגב זה נראה לי ממש בזבוז להשקיע הרבה כסף בטלויזיה כלכך קטנה(לא שה550 הייתה זולה במיוחד).

בדיעבד "32 HD FULL זה מיותר.
...
מצטער, לא שמתי לב לתאריך. ההקפצה של השרשור בילבלה אותי. למה להקפיץ סתם???

Roi232 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

תקרא את השרשור ותבין שאף אחד לא הקפיץ שום דבר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”