אפשר להאזין ל-2 מקורות שמע במקביל ברסיבר ?
אוקיי, נכנסתי ל- input assign , וביציאה של HDMI1 , שאליה מחובר ה- PS3 , עשיתי assign גם לכניסה optic 1 (שאליה מחובר המחשב)
עכשיו, כשאני נמצא על HDMI1 וה- PS3 דלוק ,אני לא שומע כלום מהמחשב, אבל כשאני מכבה את ה- PS3 אז אני שומע מהמחשב .
ואני התכוונתי לשמוע את 2 המקורות ביחד. זה אפשרי?? אם כן איך ? לא מצאתי אפשרות ב- assign input ובשאר ההגדרות .
עכשיו, כשאני נמצא על HDMI1 וה- PS3 דלוק ,אני לא שומע כלום מהמחשב, אבל כשאני מכבה את ה- PS3 אז אני שומע מהמחשב .
ואני התכוונתי לשמוע את 2 המקורות ביחד. זה אפשרי?? אם כן איך ? לא מצאתי אפשרות ב- assign input ובשאר ההגדרות .
רק עכשיו הבנתי את השאלה שלך...
אני לא חושב שאתה יכול לשמוע ברסיבר משני מקורות מקבילים, אין בזה הגיון...
מה אתה רוצה לשמוע מאותו זוג רמקולים מוזיקה מהמחשב וPS3 ביחד
במידה וכן, האופציה הכי הגיונית לדעתי, היא לשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר, ואת המשחק PS3 לשמוע דרך הטלויזיה.
אני לא חושב שאתה יכול לשמוע ברסיבר משני מקורות מקבילים, אין בזה הגיון...
מה אתה רוצה לשמוע מאותו זוג רמקולים מוזיקה מהמחשב וPS3 ביחד
במידה וכן, האופציה הכי הגיונית לדעתי, היא לשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר, ואת המשחק PS3 לשמוע דרך הטלויזיה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עכשיו יותר ברור, כי בהודעה הראשונה לא רשמת שאתה רוצה גם לשמוע את הPS3 אלא רשמת לשמוע רדיו ולשחק בPS.roee7777 כתב:אם אני אבטל את הסאונד מ- HDMI , אז אני לא אשמע מ- PS3
אני אשאל בצורה יותר ברורה.
הרסיבר מסוגל להוציא סאונד מ- 2 מקורות שמע במקביל לרמקולים ?
אם אפשר בכן ולא.
תודה...
מאותו הרמקול אתה לא יכול לשמוע במקביל גם את הPS3 וגם את המחשב, בשביל זה אתה צריך מיקסר.