בשישי הבא - אייפון 4 נוחת בישראל
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פחות משלושה חודשים אחרי ששווק בעולם מגיע מכשיר הטלפון הנייד אייפון 4 לישראל ■ בחברות מקווים שהמכשיר ישבור את כל שיאי המכירה גם בישראל, אך טרם פרסמו את המחירים
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 0588837&fr omelement=MoreNews
כתבה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 0588837&fr omelement=MoreNews
לא יודע- נשמע לי מסריח..
גם אף אחת מהחברות לא פרסמה אישור כלשהו, אין פרסומות, כלום...
ועוד יותר מוזר- היום התקשרתי לפאלפון לשאול האם המידע הזה נכון- הנציג לא ידע על מה אני מדבר.. (רציתי לשריין לי מכשיר ליום שישי).
גם אף אחת מהחברות לא פרסמה אישור כלשהו, אין פרסומות, כלום...
ועוד יותר מוזר- היום התקשרתי לפאלפון לשאול האם המידע הזה נכון- הנציג לא ידע על מה אני מדבר.. (רציתי לשריין לי מכשיר ליום שישי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78783
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
ממה שאני יודע, הם לא יכולים להשתין בלי אישור מאפל...
כך שלא הייתי מצפה להודעות יותר מדי מפורטות. ממה שאני מבין הודעה רשמית יצאה דרך חדשות ערוץ 2 ו-YNET, וכל השאר פחות או יותר העתיקו...
כך שלא הייתי מצפה להודעות יותר מדי מפורטות. ממה שאני מבין הודעה רשמית יצאה דרך חדשות ערוץ 2 ו-YNET, וכל השאר פחות או יותר העתיקו...
אני מקווה מאוד שהפרסום נכון (ואני סתם פרנואיד
)
אם למישהו יש שבבי מידע מנציגים, מחירים, חבילות, אני אשמח מאוד אם תפרסמו פה..
כי תאכלס הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בחול המועד סוכות הוא לחכות בתור בפלאפון- בגלל זה התקשרתי אליהם היום..
אם למישהו יש שבבי מידע מנציגים, מחירים, חבילות, אני אשמח מאוד אם תפרסמו פה..
כי תאכלס הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בחול המועד סוכות הוא לחכות בתור בפלאפון- בגלל זה התקשרתי אליהם היום..
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם המכשירים החדשים של HTC ,והGALAXY S של סמסונג פשוט אין לא כבר מקום בשוק 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
איזה לחץ... רק שבסוף 80% מהמשתמשים אחרי שעוברים השבועיים של המשחקים משתמשים בו למגוון הפעולות הבאות:
1) לקרוא מיילים - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
2) לדבר בטלפון - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
3) לשמוע מוסיקה - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
4) להפעיל פעם בה איזה אפליקציה מטופשת - מיותר גם ככה
או בקיצור... הרבה רוח.
לגבי ה- 20% האחרים, מדובר בחובבי גאדג'טים אמיתיים או אנשים שמשתמשים במכשיר לעיסוקיהם וגם אצלהם לא ניראה לי שדחוף כל כך לקבל את האייפון 4 מחר בבוקר עם שליח עד הדלת.
1) לקרוא מיילים - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
2) לדבר בטלפון - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
3) לשמוע מוסיקה - אפשר גם בנוקיה או סוני אריקסון ישנים
4) להפעיל פעם בה איזה אפליקציה מטופשת - מיותר גם ככה
או בקיצור... הרבה רוח.
לגבי ה- 20% האחרים, מדובר בחובבי גאדג'טים אמיתיים או אנשים שמשתמשים במכשיר לעיסוקיהם וגם אצלהם לא ניראה לי שדחוף כל כך לקבל את האייפון 4 מחר בבוקר עם שליח עד הדלת.
לא באתי לפתוח דיון כן אייפון לא אייפון..
אתם יודעים- יש סיבה שהאייפון מכר ומוכר כל כך הרבה- כל שנה מחדש,
אם יש מוצר לא טוב- אז למה הוא נמכר במאות מיליוני יחידות כבר שנה רביעית..
בקיצור אני לא אצליח לשכנע אתכם, ואתם לא אותי..
שיהיה צום קל לצמים. וחתימה טובה..
הוא נמכר בהמונים כי הוא נתפס כמכשיר מהפכני ויוקרתי, שהסיבה של זה היא סטיב ג'ובס והיכולת שיווק שלו, הבנאדם מצליח לשווק ריבוי משימות בשנת 2010 ולגרום לאנשים להאמין שהוא המציא את המצאת המאה.(אני מוריד בפניו את הכובע, האיש גאון שייוק) רק חבל שמי שטיפה מבין יודע שהאייפון 4 הוא מכשיר שמשתווה בפונקציות שלו למכשיר בן 3.nati-va כתב:לא באתי לפתוח דיון כן אייפון לא אייפון..
...
שלא נדבר על איפון 3GS שהולך הרבה אחורה.
זה כמו שבארץ שיווקו את טושיבה כטלוויזיה הכי טובה, וכל מי שלא מבין בטלוויזיות יגיד טושיבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46332
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5071 פעמים
eran1612,
תעבור על תקנון האתר לפני שאתה מגיב שוב, עברת כמעט על כל כלל בו.
תעבור על תקנון האתר לפני שאתה מגיב שוב, עברת כמעט על כל כלל בו.
מעניין
אני יודע שהמפעילות מחכות לאישור ותכלס הן מוכנות
אני יכול לקחת עסקי בפלאפון ומאוד מתלבט אם לקחת את ה 4 או לחכות לדיזייר או גלקסי
אני יודע שהמפעילות מחכות לאישור ותכלס הן מוכנות
אני יכול לקחת עסקי בפלאפון ומאוד מתלבט אם לקחת את ה 4 או לחכות לדיזייר או גלקסי
- oferlaor
- מנהל

עוד פעם התחלנו?
זה מכשיר מהפכני, תתרגלו לזה.
אתם לא אוהבים את אפל או את האייפון, ליגיטימי, אבל לקרוא לו רוח או לחשוב שהכל זה הייפ ותופעת העדר זה כנראה חוסר הבנה של השוק.
אם אבא שלי לראשונה קורא דואל ומשתמש באפליקציות, למרות התנגדות עזה לטלפון יותר מסובך מנוקיה מינימליסטי - זה אומר הכל.
אתם לא אוהבים את אפל או את האייפון, ליגיטימי, אבל לקרוא לו רוח או לחשוב שהכל זה הייפ ותופעת העדר זה כנראה חוסר הבנה של השוק.
אם אבא שלי לראשונה קורא דואל ומשתמש באפליקציות, למרות התנגדות עזה לטלפון יותר מסובך מנוקיה מינימליסטי - זה אומר הכל.
בהתייחס לרוח הכוונה למשתמשים הפוטנציאלים ורק לחלק מהם, לגבי המכשיר אין ספק שמדובר במכשיר מהפכני (כמעט נקודה סינגולרית בזמן), אין ספק שהוא העיר את התעשייה, אין ספק שהעקרון של אפליקציות מובנות וסגורות בפיקוח הוא מעולה למרבית המשתמשים בדיוק כמו שמרבית המשתמשים בכל מערכת הפעלה שהיא יודעים להשתמש ב- 0.0002% מיכולותיה ובדיוק מאותה סיבה שאני לא אמליץ על DVD מסובך לתפעול להורים שלי.oferlaor כתב:עוד פעם התחלנו?
אם אבא שלי לראשונה קורא דואל ומשתמש באפליקציות, למרות התנגדות עזה לטלפון יותר מסובך מנוקיה מינימליסטי - זה אומר הכל....
מצד שני, סביב העניין גם יש משתמשים עם הרבה רוח, כאלו שמשוכנעים שאייפון יכול להחליף מחשב נייד, שאין צורך יותר במצלמה רגילה כי האייפון 4 מצלם מדהים (הוא לא בדיוק כמו חבריו האחרים) ושהנגן שלו הכי טוב בעולם ואין חלופה אחרת ולנקודה הזו מכוונים חלק מהאנשים. בנוסף שיש רבים שלא אוהבים להרגיש חלק מהעדר וזה עניין פסיכולוגי לחלוטין ויש גם כאלה שמתעצבנים שהשיק שלהם הלך לפח כי הרי אלו שמתלהבים עכשיו ממכשירים מתקדמים אחרים עושים זאת בדיוק מאותה סיבה שהם הניחו על השולחן בבית הקפה את האייפון לפני שנתיים כדי שכולם יראו, עכשיו כשלכולם אייפון חלקם מחפשים מכשירים חדשים להוציא איתם את העיניים ולסיכום שוב - רוח.
ודרך אגב, לו למרבית המכשירים הישנים היה מסך גדול ומקלדת גם בהם אביך היה יכול להשתמש וזאת עדיין לא סיבה להשתמש דווקא באייפון ולא בעוד המון פתרונות אחרים הקיימים בשוק, מרבית האנשים לא ידעו שהמכשירים שלהם מסוגלים לקבל מיילים ואפילו בצורה נוחה כי זה לא עניין אותם, ההייפ סביב האייפון גרם להם להבין שבאייפון זה אפשרי ומותקן בצורה אינטואיטיבית, הם מעולם לא ניסו לעשות אותו דבר קודם כי אף אחד לא אמר להם שאפשר (דווקא פה נקודות לזכות השיווק).
עופר,
אני מניח שהכוונה שלך במהפכה היא לגבי מכשיר האייפון ההוא שיצא פעם לפני הרבה שנים ולא מהפכה לגבי מכשיר האייפון 4 (אם אני טועה ואתה חושב שהאייפון 4 הוא בעצמו מהפכה אז אתה לא רק בדעת מיעוט אלא לדעתי אתה בדעת יחיד). לגבי המהפכה ההיא עלייה אתה מדבר ...אז יש לי רק לומר שעברנו קצת זמן מאז המהפכה....אני מקווה שאחרי יותר משלוש שנים תבינו שהמהפכה הסתיימה עכשיו נשארנו עם מכשירי אייפון טובים וממש לא מהפכנים.........(לקח לשוק קצת זמן, אבל בסוף הפער נסגר וההוכחות הרי איתנו כבר לפחות שנה אחת)
כולנו הסכמנו שהאייפון היה פורץ דרך אז לפני 3 שנים, האימא של פורצי הדרך...הסכמנו שהוא ה-מכשיר שאחראי על כל מה שקורה היום בשוק הסמארטפונים בעולם, אבל "ראבק" תתגברו על זה, זהו העולם ממשיך קדימה והאייפון הוא עוד אופציה טובה נוספת מיני רבות שקיימות היום בשוק לכל מי שמחפש סמארטפון חוויתי
*קדימה, יש פה עוד 3 חברים שאני מצפה לתגובה שלהם
אני מניח שהכוונה שלך במהפכה היא לגבי מכשיר האייפון ההוא שיצא פעם לפני הרבה שנים ולא מהפכה לגבי מכשיר האייפון 4 (אם אני טועה ואתה חושב שהאייפון 4 הוא בעצמו מהפכה אז אתה לא רק בדעת מיעוט אלא לדעתי אתה בדעת יחיד). לגבי המהפכה ההיא עלייה אתה מדבר ...אז יש לי רק לומר שעברנו קצת זמן מאז המהפכה....אני מקווה שאחרי יותר משלוש שנים תבינו שהמהפכה הסתיימה עכשיו נשארנו עם מכשירי אייפון טובים וממש לא מהפכנים.........(לקח לשוק קצת זמן, אבל בסוף הפער נסגר וההוכחות הרי איתנו כבר לפחות שנה אחת)
כולנו הסכמנו שהאייפון היה פורץ דרך אז לפני 3 שנים, האימא של פורצי הדרך...הסכמנו שהוא ה-מכשיר שאחראי על כל מה שקורה היום בשוק הסמארטפונים בעולם, אבל "ראבק" תתגברו על זה, זהו העולם ממשיך קדימה והאייפון הוא עוד אופציה טובה נוספת מיני רבות שקיימות היום בשוק לכל מי שמחפש סמארטפון חוויתי
*קדימה, יש פה עוד 3 חברים שאני מצפה לתגובה שלהם
- oferlaor
- מנהל

אני מדבר על הפלטפורמה עצמה. סוג המכשיר הוא מינורי לצורך הענין.
האייפון 4 אינו מהפכני. אני חושב שהבהרתי את זה נהדר בסקירה (אם קראתם).
אין ספק שיש לפלטפורמה הזו חסרונות ענקיים, אבל גם יתרונות ענקיים. הבעיה שאנשים רואים את אפל בכלל ואת האייפון בפרט כעניין של שחור או לבן. אני רואה אותו כאפור, בדיוק כפי שאני רואה את אנדראויד.
אלה פלטפורמות, לא דתות. זה לא "רע" זה לא "טוב". זו פלטפורמה חזקה שיש לה הרבה מאוד כח.
לא תתפסו אותי למשל אומר שלעולם לא אשתמש באנדרואיד (או כל מערכת הפעלה אחרת). אני לחלוטין לא פוסל שימוש עתידי בפלטפורמה הזו (לכשיפתרו הבעיות שאני רואה בה). מבחינתי זו המערכת ECOSYSTEM הטובה ביותר בנמצא עבורי.
כמו שאני לא פוסל מערכות כמו אנדרואיד (למרות חסרונות לא קלים גם בפלטפורמה הזו) או את WM7 (שיש לה אפילו יותר חסרונות), אני מצפה מאחרים שיתייחסו לזה כיותר מאשר קוריוז.
בין אם יש תופעת עדר או לא (אני חס ושלום לא טוען שאין תופעה כזו), זו פלטפורמה ראויה, חזקה וההייפ מוצדק.
זה לא סתם אוויר חם.
בקיצור, תתחילו לפקוח עיניים, אם תתייחסו לכל התופעה הזו רק כאל עדר, תפספסו את הנקודה.
מה שמטריד אותי זה שכל ידיעה על אייפון אוטומטית מוציאה את כל שונאי אפל באשר הם שישר קופצים עם הודעות "זה הכל הייפ" והטלפון לא שווה כלום...
לא כל ידיעה חדשותית צריכה להפוך למחלמה בין חובבי אפל לחובבי גוגל...
אין ספק שיש לפלטפורמה הזו חסרונות ענקיים, אבל גם יתרונות ענקיים. הבעיה שאנשים רואים את אפל בכלל ואת האייפון בפרט כעניין של שחור או לבן. אני רואה אותו כאפור, בדיוק כפי שאני רואה את אנדראויד.
אלה פלטפורמות, לא דתות. זה לא "רע" זה לא "טוב". זו פלטפורמה חזקה שיש לה הרבה מאוד כח.
לא תתפסו אותי למשל אומר שלעולם לא אשתמש באנדרואיד (או כל מערכת הפעלה אחרת). אני לחלוטין לא פוסל שימוש עתידי בפלטפורמה הזו (לכשיפתרו הבעיות שאני רואה בה). מבחינתי זו המערכת ECOSYSTEM הטובה ביותר בנמצא עבורי.
כמו שאני לא פוסל מערכות כמו אנדרואיד (למרות חסרונות לא קלים גם בפלטפורמה הזו) או את WM7 (שיש לה אפילו יותר חסרונות), אני מצפה מאחרים שיתייחסו לזה כיותר מאשר קוריוז.
בין אם יש תופעת עדר או לא (אני חס ושלום לא טוען שאין תופעה כזו), זו פלטפורמה ראויה, חזקה וההייפ מוצדק.
זה לא סתם אוויר חם.
בקיצור, תתחילו לפקוח עיניים, אם תתייחסו לכל התופעה הזו רק כאל עדר, תפספסו את הנקודה.
מה שמטריד אותי זה שכל ידיעה על אייפון אוטומטית מוציאה את כל שונאי אפל באשר הם שישר קופצים עם הודעות "זה הכל הייפ" והטלפון לא שווה כלום...
לא כל ידיעה חדשותית צריכה להפוך למחלמה בין חובבי אפל לחובבי גוגל...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 17/09/2010 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

מסכים איתך ברמת העקרון ואני בהחלט חושב שמדובר בפלטפורמה נהדרת בדיוק כמו שאני חושב שלאנדרואיד יש עתיד נהדר בזכות התפיסה של גוגל וש- WM היא מצויינת לעסקים ולמולטימדיה.oferlaor כתב:אני מדבר על הפלטפורמה עצמה. סוג המכשיר הוא מינורי לצורך הענין.
זה לא סתם אוויר חם.
בקיצור, תתחילו לפקוח עיניים, אם תתייחסו לכל התופעה הזו רק כאל עדר, תפספסו את הנקודה....
אבל יש הייפ, הוא אולי מוצדק אבל הוא גם גורר תופעה שאתה בעצמך הגדרת כבעייתית וזה הערצה עיוורת ופסילת האחר, בדיוק כמו שאתה לא עושה את זה, הייתי שמח אם אותם אנשי "רוח" מצטער שאני חוזר על הביטוי הזה היו יורדים טיפה מהעץ ומבינים שיש גם עצים אחרים ביער - וזו תופעה שכרגע בולטת באייפון אבל אני כבר רואה את התגובתיות לה בפורומים שונים בדמות: "האנדרואיד אוכל את האייפון", "אין כמו ה- HD2, אוכל את האייפון בלי מלח"
תחרות זה דבר טוב, אבל ברגע שאנשים מתחילים לעוות את התפיסה מחוסר ידע נוצרות בעיות, אבל לא יעזור, ככה זה מותגים (קולה ופפסי, WINDOWS ולינוקס והיריעה קצרה מלהרחיב).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עופר, אבא של חבר בארה"ב התאהב בגלאקסי החדש (הוא למעשה החזיר את הדגם שקנו לו והחרים לבן שלו את הגלאקסי) אז עבורי זו חצי אינדיקציה. האייפון 4 לא מביא איתו בשורה מבחינה אובייקטיבית, אין בו כלום שאין במתחרים. הבשורה הייתה בראשון, ומי שיחלוק על זה לא מבין כלום. הכובע מורד בפני אפל על זריקת המרץ לתעשייה המנומנמת, שחשבה שנוקיה זה אלוהים. תודה לאפל על פתיחת תחרות ברמה התודעתית, אני מתרחק מהם באופן עקרוני, אבל משתדל להשאר אובייקטיבי - הם עשו לא מעט ומגיע להם קרדיט על זה.
Vocare Ad Regnum