MOVE - בינתיים נראה מצויין
לא התאפקתי וקניתי היום את הSTARTER PACK של ישפאר יחד עם משחקי הספורט. עד עכשיו כל מה שהכרתי בתחום היה הWII ופשוט אין מה להשוות.
משחק הטניס שולחן מראה יפה את הפוטנציאל והדיוק של המערכת, זה דורש אימון אך ניתן לשלוט במדוייק על המכות ובתור מי שמחשיב את עצמו כלא רע במשחק האמיתי, אני יכול לומר שעשו עבודה מצויינת עם הפיסיקה של המשחק וכל התנועות אמיתיות ואינטואיטיביות.
אני מחכה כבר לראות מה המפתחים יוציאו מהדבר הזה, הולך להיות מעניין.
משחק הטניס שולחן מראה יפה את הפוטנציאל והדיוק של המערכת, זה דורש אימון אך ניתן לשלוט במדוייק על המכות ובתור מי שמחשיב את עצמו כלא רע במשחק האמיתי, אני יכול לומר שעשו עבודה מצויינת עם הפיסיקה של המשחק וכל התנועות אמיתיות ואינטואיטיביות.
אני מחכה כבר לראות מה המפתחים יוציאו מהדבר הזה, הולך להיות מעניין.
קניתי משחק מלא.. את הדמו מקבלים עם הערכה.
בכל אופן, כבר באו חברים אחרי העבודה ושיחקנו קצת. מרשים מאוד, יש הרבה משחקים מוצלחים בחבילת הספורט, אני אהבתי במיוחד את הטניס, הפריסבי גולף והדו קרב (שעובד הרבה יותר טוב ממה שחשבתי). אני מניח שבסופו של דבר הם ישמשו רק לאירועים חברתיים, ונקווה שהרבה משחקים רציניים ינצלו את הMOVE.
בכל אופן, כבר באו חברים אחרי העבודה ושיחקנו קצת. מרשים מאוד, יש הרבה משחקים מוצלחים בחבילת הספורט, אני אהבתי במיוחד את הטניס, הפריסבי גולף והדו קרב (שעובד הרבה יותר טוב ממה שחשבתי). אני מניח שבסופו של דבר הם ישמשו רק לאירועים חברתיים, ונקווה שהרבה משחקים רציניים ינצלו את הMOVE.
גם לא כל כך הוגן להשוות עם טכנולוגיה בת 2-4 שנים (תלוי אם מתייחסי לחיישני ה- MOTION שבאופן מפתיע לרוב האנשים אין אותם ולכן הם לא מודעים ליתרון הטכנולוגי שלהם).קרמריקה כתב:לא התאפקתי וקניתי היום את הSTARTER PACK של ישפאר יחד עם משחקי הספורט. עד עכשיו כל מה שהכרתי בתחום היה הWII ופשוט אין מה להשוות.
אני מחכה כבר לראות מה המפתחים יוציאו מהדבר הזה, הולך להיות מעניין....
מעניין אותי איך הם יתמודדו עם ה- WII FIT, אם הם יצליחו לייצר פלטפורמה דומה אזי מדובר בקרב מעניין אם כי די ברור לי שנינטנדו עובדים על קונסולה חדשה ובסופו של דבר יפתיעו בגדול בשנה-שנתיים הקרובות, כנראה איזה תלת מימד מטורף
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תתחדש !
גם אני לא יכולתי להתאפק, בתור אחד שמאוד אהב את ה WII ואת הקונספט עד שזה נמאס הייתי בטוח שה MOVE יהווה קפיצת מדרגה באיכות השליטה והמשחקים....לצערי זה לא כך, אני לא מרגיש שום הבדל בדיוק השליטה והמשחקים לא בידיוק סוף העולם שמאלה, מבחינה גרפית ומקוריות, ה SPORT המקורי של WII והשלט המקורי שם היו טובים בהרבה והיה אפשר לשחק בחדר יחסית מואר ומכל מקום כמעט כולל מרוח על הספה.
בינתיים מאוד מאוכזב
גם אני לא יכולתי להתאפק, בתור אחד שמאוד אהב את ה WII ואת הקונספט עד שזה נמאס הייתי בטוח שה MOVE יהווה קפיצת מדרגה באיכות השליטה והמשחקים....לצערי זה לא כך, אני לא מרגיש שום הבדל בדיוק השליטה והמשחקים לא בידיוק סוף העולם שמאלה, מבחינה גרפית ומקוריות, ה SPORT המקורי של WII והשלט המקורי שם היו טובים בהרבה והיה אפשר לשחק בחדר יחסית מואר ומכל מקום כמעט כולל מרוח על הספה.
בינתיים מאוד מאוכזב
שי