MOVE - בינתיים נראה מצויין

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #1 

לא התאפקתי וקניתי היום את הSTARTER PACK של ישפאר יחד עם משחקי הספורט. עד עכשיו כל מה שהכרתי בתחום היה הWII ופשוט אין מה להשוות.

משחק הטניס שולחן מראה יפה את הפוטנציאל והדיוק של המערכת, זה דורש אימון אך ניתן לשלוט במדוייק על המכות ובתור מי שמחשיב את עצמו כלא רע במשחק האמיתי, אני יכול לומר שעשו עבודה מצויינת עם הפיסיקה של המשחק וכל התנועות אמיתיות ואינטואיטיביות.

אני מחכה כבר לראות מה המפתחים יוציאו מהדבר הזה, הולך להיות מעניין.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

קנית משחק מלא או את דמואים?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

תמונה משהו?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

קניתי משחק מלא.. את הדמו מקבלים עם הערכה.

בכל אופן, כבר באו חברים אחרי העבודה ושיחקנו קצת. מרשים מאוד, יש הרבה משחקים מוצלחים בחבילת הספורט, אני אהבתי במיוחד את הטניס, הפריסבי גולף והדו קרב (שעובד הרבה יותר טוב ממה שחשבתי). אני מניח שבסופו של דבר הם ישמשו רק לאירועים חברתיים, ונקווה שהרבה משחקים רציניים ינצלו את הMOVE.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

קרמריקה כתב:לא התאפקתי וקניתי היום את הSTARTER PACK של ישפאר יחד עם משחקי הספורט. עד עכשיו כל מה שהכרתי בתחום היה הWII ופשוט אין מה להשוות.

משחק הטניס שולחן מראה יפה את הפוטנציאל והדיוק של המערכת, זה דורש אימון אך ניתן לשלוט במדוייק על המכות ובתור מי שמחשיב את עצמו כלא רע במשחק האמיתי, אני יכול לומר שעשו עבודה מצויינת עם הפיסיקה של המשחק וכל התנועות אמיתיות ואינטואיטיביות.

אני מחכה כבר לראות מה המפתחים יוציאו מהדבר הזה, הולך להיות מעניין.
...
גם לא כל כך הוגן להשוות עם טכנולוגיה בת 2-4 שנים (תלוי אם מתייחסי לחיישני ה- MOTION שבאופן מפתיע לרוב האנשים אין אותם ולכן הם לא מודעים ליתרון הטכנולוגי שלהם).

מעניין אותי איך הם יתמודדו עם ה- WII FIT, אם הם יצליחו לייצר פלטפורמה דומה אזי מדובר בקרב מעניין אם כי די ברור לי שנינטנדו עובדים על קונסולה חדשה ובסופו של דבר יפתיעו בגדול בשנה-שנתיים הקרובות, כנראה איזה תלת מימד מטורף :D

mei00
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

איפה קנית?

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

תתחדש ותהנה!

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #8 

תתחדש !

גם אני לא יכולתי להתאפק, בתור אחד שמאוד אהב את ה WII ואת הקונספט עד שזה נמאס הייתי בטוח שה MOVE יהווה קפיצת מדרגה באיכות השליטה והמשחקים....לצערי זה לא כך, אני לא מרגיש שום הבדל בדיוק השליטה והמשחקים לא בידיוק סוף העולם שמאלה, מבחינה גרפית ומקוריות, ה SPORT המקורי של WII והשלט המקורי שם היו טובים בהרבה והיה אפשר לשחק בחדר יחסית מואר ומכל מקום כמעט כולל מרוח על הספה.

בינתיים מאוד מאוכזב
שי

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”