אני לא מצאתי אז שלחתי לכמה חנויות שהיבואן שלהם הוא ניופאן שמייבא מוצרי DENON אימייל, שיצרו אתי קשר אם הם יכולים לבקש מהיבואן שייבא יחידה אחת בשבילי ואוכל לקנות. (עוד לא חזרו אליי)
כשדיברתי איתם לפני כשנה וביקשתי הצעת מחיר, הם זרקו לי סכום דמיוני של 10000 ש"ח... כשביקשתי לבוא לשמוע אותן הם רצו התחייבות קנייה. אני בספק אם הם הצליחו למכור זוג אחד אפילו.
אתה יכול להביא אותן מאיביי או כל משווק בארה"ב דרך מסטופ., זה יוצא בין 3000-4000 ש"ח אחרי מע"מ.
יש אותם בארץ, השאלה אם הם עוד אצל ניופאן. באחד הארועים שהם ארגנו היה את ה-2000,5000,7000, ואפילו אחרי שיחה קצרה עם אחד האנשים שלהם ניתן היה להאזין להן.
יש מלא חנויות שלא מחזיקות מלאי אבל עדיין יש להם פירסום של מוצר למכירה. (וכאשר קונה רוצה לקנות הם מייבאים)
למה זה לא קורה עם האוזניות האלו?
אין בכלל ביקוש אליהם?
עדיף ברוב המקרים משלוח סטנדרטי (לא אקספרס אם אתה לא מהמרכז כי זה מועבר ישירות למכס ת"א) אבל אם לא תופיע קבלה ע"ג/בתוך החבילה אתה תצטרך לבוא לשחרר אותה אישית, וגם לשלם על זה.
עדיף ברוב המקרים משלוח סטנדרטי (לא אקספרס אם אתה לא מהמרכז כי זה מועבר ישירות למכס ת"א) אבל אם לא תופיע קבלה ע"ג/בתוך החבילה אתה תצטרך לבוא לשחרר אותה אישית, וגם לשלם על זה.
...
אם אני כן מהמרכז, והמשלוח מארה"ב, איך לבקש שישלחו ?