מבולבל, מה ההבדל בין ir blaster לבין IR Repeater לבין IR Extender
שלום לכל החברים, אשמח לדעת מה ההבדלים בין ir blaster לבין IR Repeater לבין IR Extender
האם זה אותו מוצר???
אני מחפש אפשרות לשלוט על רסיבר + DVD שנמצאים בארון באמצעות שלט IR. הבנתי שיש אפשרות להניח עינית מחוץ לארון ש"תשלח" את האות למכשירים שבארון...
אשמח לקבל עזרה בנושא, כמו כן אשמח לקבל הפניות למוצרים העונים על הצורך.
תודה מראש
האם זה אותו מוצר???
אני מחפש אפשרות לשלוט על רסיבר + DVD שנמצאים בארון באמצעות שלט IR. הבנתי שיש אפשרות להניח עינית מחוץ לארון ש"תשלח" את האות למכשירים שבארון...
אשמח לקבל עזרה בנושא, כמו כן אשמח לקבל הפניות למוצרים העונים על הצורך.
תודה מראש
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
IR BLASTER - זו העינית עצמה, עינית הקליטה מהשלט.
IR REPEATER - זו קופסה שמקבלת אות מהעינית הקליטה ומעבירה לעיניות שידור (הנצנץ - עינית קטנה יותר שמחוברת למכשירים.
IR EXTENDER - זוהי העינית הקטנה שמחוברת למכשיר (ממיר למשל).
בשביל לשלוט על המכשירים במקום מוסתר צריך את כל הסט, לרוב זה נקרא IR REPEATER או בעברית עינית שליטה.
דוגמה לסט שעולה בארץ בסביבות ה500 ש"ח:
IR REPEATER - זו קופסה שמקבלת אות מהעינית הקליטה ומעבירה לעיניות שידור (הנצנץ - עינית קטנה יותר שמחוברת למכשירים.
בשביל לשלוט על המכשירים במקום מוסתר צריך את כל הסט, לרוב זה נקרא IR REPEATER או בעברית עינית שליטה.
דוגמה לסט שעולה בארץ בסביבות ה500 ש"ח:
JEXY כתב:IR BLASTER - זו העינית עצמה, עינית הקליטה מהשלט.
דוגמה לסט שעולה בארץ בסביבות ה500 ש"ח:...
תודה רבה
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לכל אחד מהמכשירים אתה מצמיד עינית (BLASTER) נפרדת.assor_y כתב:ניתן לחבר ל IR REPTEAR יותר ממכשיר אחד, נכון?
אם אני רוצה לשלוט כל הממיר,הרסיבר והDVD- אני צריך להוציא לכל אחד מהם עינית (IR BLASTER ) נפרדת ??
יש אפרות לשלוט בעזרת הפתרון הזה על XBOX\PS3 ?...
לא זוכר לגבי PS3 אבל לX יש דונגל מיוחד ושלט אינפרא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא נכון. IR Blaster זה לא עינית קליטה אלא משדר IR המקבל פקודות שידור ממחשב. משתמשים בו בתוכנות מדיה סנטר כדי לשדר בעזרתו אותות אינפרה אדום לממיר על מנת שיעבור לערוץ ממנו מעוניינים להקליט.JEXY כתב:IR BLASTER - זו העינית עצמה, עינית הקליטה מהשלט....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
???pixies כתב:לא נכון. IR Blaster זה לא עינית קליטה אלא משדר IR המקבל פקודות שידור ממחשב. משתמשים בו בתוכנות מדיה סנטר כדי לשדר בעזרתו אותות אינפרה אדום לממיר על מנת שיעבור לערוץ ממנו מעוניינים להקליט.JEXY כתב:IR BLASTER - זו העינית עצמה, עינית הקליטה מהשלט.......
אתה אמרת במילים שלך את מה שאני אמרתי.
אתה מכיר את המוצר מתחום המדיה סנטר (http://registration.hauppauge.com/webst ... medium.jpg) ואני מכיר את זה מתחום ההתקנות מכשירים במקום מוסתר. ככה או ככה מדובר על אותו מוצר, אותה עינית קליטה שקולטת מידע אינפרא מהשלט ופולטת (משדרת) אותו לקופסת פיקוד.
אגב, מה שרשמת לגבי הערוצים של הממיר זה היה בעזרת וויקי נכון
בהרבה מקרים (יותר נכון בכמה קופסאות של המוצרים) רושמים את BLASTER כעינית (נצנץ) שמחוברת למכשירים וEXTENDER כעינית ראשית.