iron man 2 לא עובד טוב בC200
שלום,
אתמול הורדתי את הסרט iron man 2 בגרסת Iron Man 2 2010 1080p Blu-ray CEE AVC DTS-HD MA 5.1.
היום הפעלתי את הסרט בFULLBD NAVIGATION והכל רץ תקין כולל תפריט.
אבל אחרי שאני מפעיל את הסרט עם תרגום בעברית אז הרזולוציה של הסרט יורדת והתרגום נראה מטושטש ומכוער לגמרי!
אחרי זה ניסיתי להפעיל את הסרט עם כתוביות(לא משנה איזו שפה כולל עברית) בגרסת SIMPLE BD והכול עבד תקין וראו חלק את הכתוביות.
מישהו מכיר את הבעיה הזאת? כי בסרטים אחרים הכל עובד פיקס כולל כתוביות ותפריטים...
אתמול הורדתי את הסרט iron man 2 בגרסת Iron Man 2 2010 1080p Blu-ray CEE AVC DTS-HD MA 5.1.
היום הפעלתי את הסרט בFULLBD NAVIGATION והכל רץ תקין כולל תפריט.
אבל אחרי שאני מפעיל את הסרט עם תרגום בעברית אז הרזולוציה של הסרט יורדת והתרגום נראה מטושטש ומכוער לגמרי!
אחרי זה ניסיתי להפעיל את הסרט עם כתוביות(לא משנה איזו שפה כולל עברית) בגרסת SIMPLE BD והכול עבד תקין וראו חלק את הכתוביות.
מישהו מכיר את הבעיה הזאת? כי בסרטים אחרים הכל עובד פיקס כולל כתוביות ותפריטים...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17928
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
אולי יש לך בעיה בקובץ?kk123 כתב:הבעיה שלא רק שרואים את התרגום מטושטש אלא גם הרזולוצייה של הסרט גורמת לסרט להיות מטושטש כמו התרגום.
איך לי זה קורה?...
נסה להוריד מחדש או נסה קובץ אחר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

גם אצלי מהרשת עובד פיקס.kk123 כתב:ישירות מהמכשיר כמובן.מהרשת זה לא מנגן לי....
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
גם אצלי הבעיה זהה. בניגון הקובץ במחשב הכל תקין אבל בניגון הקובץ ב C200 דרך כונן HD פנימי הרזולוציה יורדת והתרגום מטושטש. גירסת ה FW של ה C200 היא האחרונה מאוגוסט וגירסת הסרט IRN_MN_2_D1_WL_TTG. אשמח אם למישהו פה יש פתרון לבעיה בניגון הסרט.
תודה,
ליאור
תודה,
ליאור
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה בגלל שהסרט הוא 24P . תשאיר את זה ככה.kk123 כתב:הצלחתי להפעיל את הסרט עם האפשרות של ntsc/pal/24p וזה עובד עם הFULL NAVIGATION.
הבעיה שאם אני עושה רק עושה NTSC/PAL אז לפעמים זה עובד ולפעמים לא....