nati2060 כתב:שלומי בוקר טוב אתה שואל ועונה לעצמך ידידי

התשובה הטובה ביותר היא א: לקנות מגבר מנורות לסטראו + מגבר שלושה ערוצים אני מדגיש מנורות !! כי אין מגבר טרניסטורי לשמגיע לאיכוייות הציל הזה !! ולהוסיף רסיבר שיעש לו את הפורמטים החדשים מבחינת הודיאו והכניסות זה קישקוש אחד גדול כולל ה3D זה יותר שיווק ותו לא תאמין לי שם תמצא את מחול השדים ניגמר למה אני אומר כי ההיתי בסרט הזה תוצאות יש בשטח לא דרך המקלדת !!
...
שידוח מגבר מנורות מאוד תלוי ברמקולים איתם אתה עובד ומאוד חשוב החלל.
אני בעל אינטגרייטד מאוד איכותי שנבנה ע"פ סכמות של מגברי הייאנד של manley...כאשר בבית הקודם כאשר החלל היה קטן וה-801 היו קרובים אחד לשני..המגבר מנורות שודח ומאוד התאים(אפילו שה-801 באופי שלהם צריכים מגבר ניטרלי יותר), עדיין הסאונד נשמע מענג, מאוד עמוק וחמים.
כאשר עברנו לדירה החדשה, והספייס גדל משמעותית, המרחק בין הרמקולים גדל מ-1:20 ל-2:50, מגבר המנורות הרגיש לי שם, לא כזה טוב...הבאס לא התנהג טבעית כמו בדירה הקודמת, הייתה תחושה שהמגבר מאוד מתאמץ להזיז אותם במיוחד ב-levelים סבירים.
עשיתי בדיקה, ניטרלתי את המגבר מנורות וחיברתי את ה-ADA....
וקבלתי אגרוף לפנים, כמה זה היה נשמע מצויין, טבעי, "גדול", תלת מימדי...ברמות שהרבה זמן לא יצא לשמוע...
ה-ADA אמנם מגבר מאוד איכותי שעשוי עבור אפליקציות רב-ערוציות, אבל גם בניגון STEREO הוא בכלל לא מאכזב ואף מפתיע לטובה...בגלל שהוא במיוחד ניטראלי לחלוטין...לא מוסיף שום צבע, או טון-כעת שומעים את ה-801 ass is..והתוצאה בהחלט מרשימה...
ה-81 כויל במיוחד עבור אפליקציות של STEREO, והשידוח של ה-pre עם ה-ADA...ניצח בנוקאואט, הרבה SETUPים הייאנד אחרים שיצא לי לשמוע/ושהיו באמתחתי...
כמובן שאת הרוב ניתן לזקוף לטובת ה-B&W 801 MATRIX 3...
אבל כאשר הם משודחים למגבר זרם איכותי...הם נשמעים במיטבם ומזכירים למה הם כאילו רמקולים טבעיים ומדהימים...
לכן מגברי מנורות כמובן בעלי פלוסים ויתרונות מצויינים, אך השידוח לזוג רמקולים וחלל הוא מאוד קריטי..
מגברי מנורות בחללים גדולים ועם רמקולים "קשים" וגדולים, לא יהיו שידוח מוצלח...וכל הייתרונות של מגברי המנורות ייצטיירו כחסרונות...
אם כבר...שלומי..
מגבר ה-ELITE שברשותך ניראה לי בהחלט מספק ואיכותי תשדח לו PRE מנורות איכותי...ויהיה לך בהחלט איזון טוב...
אני חושב ובלב שלם אני אומר לך, שה-AX10AI אצלך מתבזבז מסיבה פשוטה שאתה לא מנצל אותו בכלל...!!
ברגע שתעבור לסראונד וקולנוע שם היכולות של ה-AX10AI יתממשו והוא יישמע פגז במיוחד עם כיול ע"פ THX ULTRA 2. אך אתה שומע סטיראו בלבד...ולדעתי מפלצת כמו הפיוניר גם לא יעניק לך סטיראו באמת איכותי...במיוחד שאתה עובד עם סרווין וגה...שצריכים הגברת זרם איכותית ופרה "חם" שירגיע אותם...