desire חדש

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
yuval_du פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אחרי יותר מ4 שנים שהייתי עם אותו הפלא' (סוני אריקסון W850), החלטתי להשתדרג וקניתי לי היום את הDesire.

יש לי כמה שאלות:
1. באנשי קשר, זה מסודר לי לפי שם משפחה ואז שם פרטי וזה מבלבל לי הכל, יש אפשרות להפוך את זה? חיפשתי ולא מצאתי.
2. יש אפשרות לראות באחוזים כמה סוללה נשארה לי וכמה זמן זה בדקות?
3. יש אפשרות להעיף את העמוד של החדשות במקום זה שזה יהיה עמוד של אפליקציות?
4. יש אפשרות לשים רינגטון משלי? כי לא כ"כ הצלחתי גם את זה. כנ"ל לגבי צלצול הודעה ושעון מעורר.
5. איזה אפליקציות נחמדות ומשחקים טובים יש? ניסיתי להתקין את המשחקים שפרסמו עכשיו של הHD, וזה לא כ"כ הצליח לי, הוא לא התקין את זה.

תודה מראש, ומצטער על החפירה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

אין לי דייזר ולכן אני לא יכול לעזור לך, אבל בקשר לאפליקציות.....כנס לשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt111702

yuval_du פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה, תאמת שהסתכלתי שם, ולא כ"כ מצאתי איזה משהו מטורף.

yuval_du פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

יש לי עוד בעיה, הוא שומר לי על הזיכרון של הטלפון ולא על הSD CARD, מישהו יודע איך אני משנה את זה?

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

לא יודע איך אבל אני יודע שלכל השאלות ששאלת יש פתרון, צריך פשוט לחקור קצת אז אל תאבד עניין.

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

אני בטוח שתמצא תשובות לשאלותיך כאן
http://iandroid.co.il/phpBB3/

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

טוב ננסה בכל זאת לענות:
1. כנס לחלון אנשי הקשר לתפריט ושם תבחר באופציה Display options ושם יש לך הגדרה שנקראת Sort list by בפנים תוכל לבחור האם למיין את הרשימה על שם פרטי או שם משפחה (ייתכן שב HTC ההגדרות הן שונות אבל זה חייב להיות משהו בסגנון דומה)
2. יש המון תוכנות במקרקט שעושות את זה (חפש את המילה battery במרקט ותתקין כמה תוכנות חינמיות ותראה מה הכי טובה לך)
3. איזה רום יש לך על המכשיר? האם אתה בגירסה 2.1 או 2.2 של אנדרואיד? האם פתחת אותו?
4. כנס להגדרות המכשיר ושם תבחר ב sounds בפנים תראה תפריט של phone ringtone ו notification ringtone שם אתה יכול לשנות את הרינגטון של המכשיר בקבלת שיחה ובקבלת הודעה.....אגב לרינגוטים שונים על פי קבוצות חפש תוכנה שנקראת Group Ringtones:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 29#1182029
5. מה זאת אומרת לא הצליח להתקין לך? האם המשחק ירד לך למכשיר ונכשל בהתקנה עצמה?

yuval_du פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

osherov כתב:טוב ננסה בכל זאת לענות:
1. כנס לחלון אנשי הקשר לתפריט ושם תבחר באופציה Display options ושם יש לך הגדרה שנקראת Sort list by בפנים תוכל לבחור האם למיין את הרשימה על שם פרטי או שם משפחה (ייתכן שב HTC ההגדרות הן שונות אבל זה חייב להיות משהו בסגנון דומה)
2. יש המון תוכנות במקרקט שעושות את זה (חפש את המילה battery במרקט ותתקין כמה תוכנות חינמיות ותראה מה הכי טובה לך)
3. איזה רום יש לך על המכשיר? האם אתה בגירסה 2.1 או 2.2 של אנדרואיד? האם פתחת אותו?
4. כנס להגדרות המכשיר ושם תבחר ב sounds בפנים תראה תפריט של phone ringtone ו notification ringtone שם אתה יכול לשנות את הרינגטון של המכשיר בקבלת שיחה ובקבלת הודעה.....אגב לרינגוטים שונים על פי קבוצות חפש תוכנה שנקראת Group Ringtones:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 29#1182029
5. מה זאת אומרת לא הצליח להתקין לך? האם המשחק ירד לך למכשיר ונכשל בהתקנה עצמה?
...
1. ניסיתי גם בsearch pepople ובpeople, ובשתייהם אין אפשרות כזאת, אם לוחצים ארוך על הmenu אז נפתחת המקלדת, אם לוחצים על הלחצן העגול יש את הINPUT METHOD, על הבית הוא נותן לי קיצורים לכל מיני מקומות, בקיצור אין את זה שם. לכן שאלתי, כי זה ממש לא הגיוני.
2. בוצע, תודה.
3. גירסא 2.2
4. אין שם, בNOTIFICATION RINGTONE אין אפשרות להוסיף יש רק לבחור.
5. המשחק ירד ואמר לי שהוא מתקין 91 מגה ולא המשיך, ומשחקים אחרים אי אפשר להתקין כי אין מקום, כי אני לא מצליח להתקין על הSD, שזאת גם בעיה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

1. טוב זה קשור לממשק ה Sense UI שלכם ולכן אני לא יודע איפה משנים את זה
4. אתה יכול לשים רינגטון שלך בתקיית המוזיקה ואז תוכל לבחור את הצליל הזה כצלצול שלך (Music)
5. יש לי הרגשה שיש לך איזה בעייה עם כרטיס הזיכרון (אולי צריך לגבות את התוכן של ה SD למחשב ואז לפרמט אותו מחדש ולהחזיר את התוכן חזרה ל SD)...המשחק אוטו' מותקן על כרטיס הזיכרון ואני לא שמעתי על כאלה שנתקלו בבעיה דומה לשלך. נסה אולי להוריד משחק אחר מהאתר שם ולראות האם הבעייה חוזרת על עצמה

yuval_du פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

osherov כתב:1. טוב זה קשור לממשק ה Sense UI שלכם ולכן אני לא יודע איפה משנים את זה
4. אתה יכול לשים רינגטון שלך בתקיית המוזיקה ואז תוכל לבחור את הצליל הזה כצלצול שלך (Music)
5. יש לי הרגשה שיש לך איזה בעייה עם כרטיס הזיכרון (אולי צריך לגבות את התוכן של ה SD למחשב ואז לפרמט אותו מחדש ולהחזיר את התוכן חזרה ל SD)...המשחק אוטו' מותקן על כרטיס הזיכרון ואני לא שמעתי על כאלה שנתקלו בבעיה דומה לשלך. נסה אולי להוריד משחק אחר מהאתר שם ולראות האם הבעייה חוזרת על עצמה
...
4. ידוע, את זה הצלחתי לעשות עם רינגטון רגיל, לא להודעת SMS.
5. החלפתי כרטיס (שהוא חדש), וגם הוא התקין עליו 2 משחקים קצרים, אבל לא מעבר.

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #11 

מהניסיון המאוד קצר שלי על המכשיר :

יש אפשרות להוריד אפליקציה שנקראת TONE PICKER שמאפשרת לבחור צלילים שונים ובינהם גם קבצי MP3. לאחר ההתקנה של התוכנה , בכל פעם שתגדיר צליל מסוים (בין אם NOTIFICATION או כל צליל אחר ) המכשיר יתן לך את האופציה לבחור באיזה דרך תרצה להתקין ואז רק צריך לבחור ב TONE PICKER ומשם לבחור במה שרוצים.

בנושא הכרטיס , יש אפליקציות שעוסקות בהעברת אפליקציות ל SD .
APP TO SD זה אחת מהן. לאחר הורדה של כל אפליקציה היא נותנת לך את האפשרות להעביר אותה ל SD.
אולי בגלל שרוב האפליקציות מותקנות על המכשיר , הוא נסתם...

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #12 

לגבי השאלה הראשונה שלך על אנשי הקשר, מצאתי איך לעשות את זה עבור איש קשר ספציפי, לא עבור כולם -
ברשומה של איש הקשר תלחץ על Edit Contact ואז על השדה של השם. תהיה לך אפשרות של Display Name.

אם אנשי הקשר שלך מנוהלים בחשבון גוגל שלך, יש אפשרות בג'ימייל לקבוע אם הם יסודרו לפי שם פרטי או שם משפחה. יכול להיות שהסנכרון עם ה-HTC יסדר גם את אנשי הקשר שבנייד.
!I do my own stunts

psychoron
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #13 

לגבי האנשי קשר יש App מאוד יעיל ושימושי - חייגן חכם שנקרא Dialer One.
אני משתמש רק בו לאנשי קשר ולא בחייגן ברירת מחדל שבא עם המכשיר.. עובד מהר ומעולה

לינק להורדה http://iandroid.co.il/hero-nexus/?p=3062

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”