אני לא יודע עם זה הפורם הנכון לשאול את השאלה, אבל כל עוד אין פורום תלת מימד זה נראה לי הכי מתאים
בעקבות כל הטכנולוגיות השונות לשידור תלת מימד ובעקבות דיונים אחרים שהיו פה באתר
רציתי לשאול, כיצד ניתן לדעת מי מסוגל לצפות בתלת מימד ומי לא?
אני יודע שיש הפרדה בין שתי העיניים בזמן השידור, ברוב הטכלוגיות, השאלה האם אנשים הסובלים מעין עצלה או תופעות דומות, יכולים לצפות ולראות תלת מימד או לא?
האם יש דרך לבדוק את הנושא?
לאחר צפיה במספר סרטי תלת מימד, אני לא כל כך מבין את ההתלהבות מהנושא, השאלה האם זה בגלל שיכול להיות אין לי יכולת לראות את זה, או שזה פשוט לא כל כך מלהיב?
אשמח לתשובה ממישהוא שמבין בנושא
שאלה לגבי תלת מימד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש אנשים שאין להם ראיה מרחבית. אנשים עם עין עצלה לרוב אינם רואים בתלת מימד.
דרך אחת קלה לבדוק היא להחזיק לפניך את הידיים מושטות קדימה במרחק זהה עם שתי אצבעות מצביעות כלפי מעלה. עכשיו תפנה טיפה את הכתפיים כך שאצבע אחת תהיה טיפה יותר קרובה יותר אליך (בכמה ס"מ) והאצבע השניה רחוקה יותר.
עכשיו תעצום עין אחת ותנסה לראות אם אתה מזהה מי יותר קרובה ומי רחוקה (זה אמור להיות מאוד קשה). עכשיו פתח את העין ותנסה לראות אם עכשיו אתה רואה מי מהן קרובה יותר אליך. עכשיו זה אמור להיות קל מאוד.
אם זה עדיין קשה, סימן שאתה פשוט לא רואה בתלת מימד. זה לא חייב להיות בגלל עין עצלה, אבל מי שיש לו עין עצלה שלא טופלה כראוי (או שהטיפול לא הצליח) אז הוא נכלל עם המיעוט שאינו רואה בתלת מימד.
דרך אחת קלה לבדוק היא להחזיק לפניך את הידיים מושטות קדימה במרחק זהה עם שתי אצבעות מצביעות כלפי מעלה. עכשיו תפנה טיפה את הכתפיים כך שאצבע אחת תהיה טיפה יותר קרובה יותר אליך (בכמה ס"מ) והאצבע השניה רחוקה יותר.
עכשיו תעצום עין אחת ותנסה לראות אם אתה מזהה מי יותר קרובה ומי רחוקה (זה אמור להיות מאוד קשה). עכשיו פתח את העין ותנסה לראות אם עכשיו אתה רואה מי מהן קרובה יותר אליך. עכשיו זה אמור להיות קל מאוד.
אם זה עדיין קשה, סימן שאתה פשוט לא רואה בתלת מימד. זה לא חייב להיות בגלל עין עצלה, אבל מי שיש לו עין עצלה שלא טופלה כראוי (או שהטיפול לא הצליח) אז הוא נכלל עם המיעוט שאינו רואה בתלת מימד.