נוסע לחול, צריך מכשיר חדש ..נגמרה ההתחייבות
אז ככה צריך עצה שלכם מה לעשות..קצת מסובך
* סיימתי התחייבות לסלקום על המכשיר ועל החבילה ..והבנתי שאני משלם יותר ללא חבילה מסויימת
כרגע אני יכול לעבור לכל חברה ..פאלפון כבר מצלצלים אלי ומצעים לי כל מיני חבילות ..או שכדאי לרכוש את המכשיר בחנות ולא בחברה ?
אני חושב על זה טוב טוב ..האם כדאי לי להתחייב שלוש שנים ולסגור את ה3000 כמה שיעלה המכשיר ..או לרכוש בחנות אמינה ורק להתחייב לחבליה ...
אלה הדברים החשובים שאני צריך:
* אני מעוניין לרכוש מכשיר טאץ..סמרטפון: .. אייפון ..HTC ..נוקיה ....מה שמומלץ..
* בנוסף אני נוסע למזרח הרחוק בתחילת אוקטובר (ממש עוד 3 שבועות) למשך 4-5 חודשיים
אני צריך מכשיר שאני יוכל דרך ה WIFI למשל באייפון לדבר בסקייפ עם המשפחה דרך המחשב ...זה אפשרי ?
* שמעתי על בזק שעושים דבר שנקרא BPHONE
http://www.bezeq.co.il/Telephony/PhoneL ... phone.aspx
למי שיש NGN (יש לי) הופכים את המכשיר בעצם לשלוחה נוספת של הבית ...לפי מה שהבנתי אני דרך חול יכול לדבר עם הבית בתעריף רגיל כמו בארץ ..שדיברתי עם נציג שלהם אמרו לי חייב אייפון או איזה סמארטפון בכדי לעשות את זה וחייב דרך WIFI
שאלתי אותם בחול זה יעבוד? וענו לי כזה בזלזול .."לא יודעים אם זה יעבוד בחול" ..ואז הם אמרו "אם יש WIFI באזור זה יעבוד " איזה סתומים ..נראה לי מוזר
* בסוף הטיול אני יהיה בתאילנד תקופה של חודש ..והבנתי שבבנגקוק יש קניון מיוחד לאלקטרוניקה שאפשר לרכוש שם מכשיר בזול ..נכון יש חיקויים ..אבל ממישהו שאני מכיר ..הוא רכש בלקברי אמיתי ..יש גם זיופים ..האם שווה לעשות את זה ? הם מחליפים שפה לאנגלית ? הם עושים סים פרי ...
אם זה צעד טוב לרכוש שם ... ואני ילך על זה ...אז השאלה איך אני יתקשר בזול לבית ...יש סקייפ בבתי קפה וכאלה ..אבל עם אייפון אני יכול לדבר בסקייפ עם הבית ..כל עוד יש WIFI ולא לחפש בתי קפה נורמלים עם מיקרופון ואוזניות ..אני צודק?
* בעניין הביטוח על מכשיר ..אייפון בסלקום זה 90 לחודש רק ביטוח ..משהו שאני לא יעשה ..אורנג לא עושים ביטוח בגלל שזה יקר ..ככה אמרו לי ...
למשל אני ירכוש עכשיו אייפון ואני ילך במזרח ללא ביטוח והמכשיר יגנב ..אכלתי אותה ..
מה עושים ?
בקיצור אשמח לעזרה
עד ה 6 באוקטובר אני צריך לסגור את כל הדבר הזה ולהחליט מה כדאי לי לעשות
תודה ..רועי .
* סיימתי התחייבות לסלקום על המכשיר ועל החבילה ..והבנתי שאני משלם יותר ללא חבילה מסויימת
כרגע אני יכול לעבור לכל חברה ..פאלפון כבר מצלצלים אלי ומצעים לי כל מיני חבילות ..או שכדאי לרכוש את המכשיר בחנות ולא בחברה ?
אני חושב על זה טוב טוב ..האם כדאי לי להתחייב שלוש שנים ולסגור את ה3000 כמה שיעלה המכשיר ..או לרכוש בחנות אמינה ורק להתחייב לחבליה ...
אלה הדברים החשובים שאני צריך:
* אני מעוניין לרכוש מכשיר טאץ..סמרטפון: .. אייפון ..HTC ..נוקיה ....מה שמומלץ..
* בנוסף אני נוסע למזרח הרחוק בתחילת אוקטובר (ממש עוד 3 שבועות) למשך 4-5 חודשיים
אני צריך מכשיר שאני יוכל דרך ה WIFI למשל באייפון לדבר בסקייפ עם המשפחה דרך המחשב ...זה אפשרי ?
* שמעתי על בזק שעושים דבר שנקרא BPHONE
http://www.bezeq.co.il/Telephony/PhoneL ... phone.aspx
למי שיש NGN (יש לי) הופכים את המכשיר בעצם לשלוחה נוספת של הבית ...לפי מה שהבנתי אני דרך חול יכול לדבר עם הבית בתעריף רגיל כמו בארץ ..שדיברתי עם נציג שלהם אמרו לי חייב אייפון או איזה סמארטפון בכדי לעשות את זה וחייב דרך WIFI
שאלתי אותם בחול זה יעבוד? וענו לי כזה בזלזול .."לא יודעים אם זה יעבוד בחול" ..ואז הם אמרו "אם יש WIFI באזור זה יעבוד " איזה סתומים ..נראה לי מוזר
* בסוף הטיול אני יהיה בתאילנד תקופה של חודש ..והבנתי שבבנגקוק יש קניון מיוחד לאלקטרוניקה שאפשר לרכוש שם מכשיר בזול ..נכון יש חיקויים ..אבל ממישהו שאני מכיר ..הוא רכש בלקברי אמיתי ..יש גם זיופים ..האם שווה לעשות את זה ? הם מחליפים שפה לאנגלית ? הם עושים סים פרי ...
אם זה צעד טוב לרכוש שם ... ואני ילך על זה ...אז השאלה איך אני יתקשר בזול לבית ...יש סקייפ בבתי קפה וכאלה ..אבל עם אייפון אני יכול לדבר בסקייפ עם הבית ..כל עוד יש WIFI ולא לחפש בתי קפה נורמלים עם מיקרופון ואוזניות ..אני צודק?
* בעניין הביטוח על מכשיר ..אייפון בסלקום זה 90 לחודש רק ביטוח ..משהו שאני לא יעשה ..אורנג לא עושים ביטוח בגלל שזה יקר ..ככה אמרו לי ...
למשל אני ירכוש עכשיו אייפון ואני ילך במזרח ללא ביטוח והמכשיר יגנב ..אכלתי אותה ..
מה עושים ?
בקיצור אשמח לעזרה
עד ה 6 באוקטובר אני צריך לסגור את כל הדבר הזה ולהחליט מה כדאי לי לעשות
תודה ..רועי .
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כמה דברים, רק כדי לעשות סדר.
תכנת ה-BPHONE של בזק עובדת רק אם אתה מחובר לרשת דרך WiFi וזה לא משנה באיזה מקום בעולם ורק במידה הקו שלך בבית הוא NGN.
כרגע יש גירסאות לסימביאן ול-iOS (מכשירי אפל), לא ידוע לי על גירסה לאנדרואיד.
מניסיון שלי, זה עובד מעולה.
לגבי ביטוחי אייפון, אם היית חוקר יותר לעומק, היית מגלה שאתה כמעט ולא מכוסה בביטוח.
נשבר מסך, תצטרך להיפרד מכ-1000 ש"ח, וכו'....
תכנת ה-BPHONE של בזק עובדת רק אם אתה מחובר לרשת דרך WiFi וזה לא משנה באיזה מקום בעולם ורק במידה הקו שלך בבית הוא NGN.
כרגע יש גירסאות לסימביאן ול-iOS (מכשירי אפל), לא ידוע לי על גירסה לאנדרואיד.
מניסיון שלי, זה עובד מעולה.
לגבי ביטוחי אייפון, אם היית חוקר יותר לעומק, היית מגלה שאתה כמעט ולא מכוסה בביטוח.
נשבר מסך, תצטרך להיפרד מכ-1000 ש"ח, וכו'....
אז לא לעשות ביטוח בכלל עדיף?
עכשיו איפה כדאי לרכוש אייפון חברה או חנות? ואיפה מומלץ?
עם האייפון ובזק יעבוד טוב העניין הזה אתה אומר ..
עכשיו איפה כדאי לרכוש אייפון חברה או חנות? ואיפה מומלץ?
עם האייפון ובזק יעבוד טוב העניין הזה אתה אומר ..
Playon!HD 1TB -firmware v2388
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא אמרתי מה עדיף ומה לא, זה אתה תחליט, אחרי שתבדוק בחברה שלך כמה ביטוח אתה משלם, מה הביטוח מכסה בדיוק ומה ההשתתפות העצמית במקרים של גניבה/נזק.
אני יכול להעיד שלי לפחות ה-BPHONE עובד מצויין, עם אייפון.
דעתי האישית היא לא לרכוש מחברת הסלולר, אבל שוב, כל אחד ושיקוליו הוא.
את המכשיר שלי רכשתי מאיטליה, בלי ביטוח, בלי אחריות ובלי התחייבות.
אני יכול להעיד שלי לפחות ה-BPHONE עובד מצויין, עם אייפון.
דעתי האישית היא לא לרכוש מחברת הסלולר, אבל שוב, כל אחד ושיקוליו הוא.
את המכשיר שלי רכשתי מאיטליה, בלי ביטוח, בלי אחריות ובלי התחייבות.