רכישה קבוצתית מקינטה בריקה זוגית + טוטוקרמה.

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
נעול
ntzachi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

בזמן האחרון אני רואה שיש פה המון המתעניינים במקינטות
אני מעוניין לנסות לארגן רכישה קבוצתית יש מעוניינים ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני מפנה אותך לתקנון האתר.
איננו מאפשרים ארגון קניות קבוצתיות באתר.

נכון, היו לאחרונה שניים (רומבה והמסחטת מיץ) שהצליחו להתרומם לפני ששמנו לב לזה ולא רצינו לפגוע ביוזמה.
אולם, אנחנו כרגע לא מאפשרים אירגון של רכישות כאלו שלא דרכנו.

בברכה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #3 

אני רוצה גם להתייחס לנקודה הזו:

חשוב לי לומר שאני מאוד שמח על כל רכישה קבוצתית כזו. זה כיף לדעת שאנחנו יכולים לנצל את הכח שלנו, כקבוצה מגובשת ומתגבשת, כדי לקבל מחירים טובים למוצרים בכלל, ולמוצרי קפה בפרט.

לדעתי יש גם אינטרס מאוד ברור של המשווקים, למכור בזול לאנשי האתר הזה. ברור שכל אחד כאן שמחזיק ציוד קפה, ימליץ עליו ויראה אותו אח"כ להרבה אנשים מסביב, ובתור "מומחה" בתחום הוא ישפיע על סביבתו.

היו לי שיחות ארוכות על נושאי הרכישות הקבוצתיות עם מרטין ועופר בעבר, כשהבעיה העיקרית שעולה היא אמינות ואיכות. יש הרבה נושאים שאולי לאנשים טובים כמונו נראים מוגזמים, אבל מסתבר שתמיד יהיו נוכלים שינצלו (וכבר ניצלו, באתר האם שלנו) את התמימות שלנו.

למשל, מה אם מישהו מחר יעלה כאן עם יוזמה לקבוצת רכישה, ויעלם עם הכסף שיקח מאנשים?
מה אם יסתבר שבכלל מדובר ביבוא אפור, והיבואן יתנער מהרכישה הזו ככה שאנשים למעשה קנו מוצר בלי לקבל את מה ששילמו עליו?
מי יקח על זה אחריות?

סיפור אחד כזה - והאתר כולו יכול להתחסל...

ישנם גם נושאים פיננסיים, למשל העובדה שרכישה קבוצתית היא למעשה פלטפורמה פרסומית עבור המשווקים. במקום לפרסם באתר (ולעזור לאתר להתקיים דרך הפרסום הזה) - אפשר פשוט לארגן קבוצת רכישה, ולעקוף את המנגנון.

אלו עיקר הסיבות שבעטיין קבוצות רכישה אסורות כאן באתר.

אני מקווה שנוכל להתאגד לצורך רכישה, באופן יותר מסודר, בהמשך הדרך. זה ענין של זמן, אבל גם זה יבוא :)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

נעול

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”