הסרת אייקונים במק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nisimelmaliach פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי שאני מוריד משהו
למשל סקייפי או פריאן (מקודד) האייקונים נמצאים לי על הדסקטופ כל פעם שאני מדליק את המחשב
אני גורר אותם ל"פח" אבל הם לא נכנסים לפח הם סתם נעלמים מהמסך וכשאני מדליק שוב את המחשב הם שוב שם

מישהו יכול להסביר לי איך מעיפים אותם קיבינימט מהמסך שלי?

אה ואם אפשר גם איך עושים את הדוק בלתי נראה

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

תפתח את הFINDER ותראה שהם נמצאים מתחת לכוננים (צד שמאל למעלה). פשוט תעשה להם EJECT (כפתור עם חץ למעלה) והם יוסרו לך משולחן העבודה.
בשביל הגדרות DOCK כנס לSYSTEM PREFERENCES ויש שם גישה לכל מה שאתה צריך. תלחץ על כפתור הDOCK וזה אמור להיות שם איפשהו.
אני לא יודע איפה קנית את המכשיר אבל בחלק מהגרסאות אין קיצור בשביל הSPOTLIGHT (חיפוש המערכת הפעלה) אז אם הCMD+SPACEBAR תפוס להחלפת שפה כשאתה בSYSTEM PREFERENCES תכנס למקלדת וקיצורי דרך ותוסיף את זה למשהו אחר שהוא לא בשימוש כמו CTRL+SPACEBAR. זה כלי חיפוש מבריק ומאוד נוח להפעלת תוכנות (הרבה יותר מהDOCK בעיני). זה בדיוק מה שהחיפוש בWINDOWS7 היה צריך להיות (זה מציג לך PREVIEW של הקובץ כך שלא צריך לפתוח אותו בשביל לדווא שזה מה שאתה רוצה).
תהנה מהמק שלך :)

iDVDi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

ראשית,
אחרי שהתוכנה נפתחת על הדסקטופ, במקרה של פריאן אתה פשוט מתקין ועושה את מה שכתב fish (או מקיש Command+E בתוך התקייה).
אבל אם זה סקייפ למשל, אתה צריך לגרור את התוכנה עצמה מהתקייה (או הכונן ליתר דיוק) לתקייה האפליקציות ולהפעיל את התוכנה משם.

לגבי הדוק, שוב, אתה יכול פשוט להקטין אותו בהגדרות או על ידי החלקה של העכבר על הפס המקווקב בצידו הימיני.
או פשוט להקיש את השילוב Command+Alt+D, מה שיגרום לדוק להיעלם ולצוץ רק כשהסמן יגע בצידו התחתון של המסך.
Command זה הלחצן עם התפוח, Alt זה הלחצן לידו שכתוב עליו גם Option.
יאיר במילרע. לא מילעיל

nisimelmaliach פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה לשניכם!! idvdi אתה יכול להסביר מה התכוונת בערך
מאיפה אני נכנס לכונן ומוצא את הקובץ שאני רוצה להעביר ואיך אני מעביר אותו לשם?

ובאותה הזדמנות גם בכלליות איך מעבירים הורדות מהתיקייה לתיקייה אחרת

שוב תודה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”