אנא עצתכם.
האם אני יכול לקלוט שידור דיגיטלי בכבלים עם ממיר DTT
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני גר בדירה שהדייר הקודם השאיר את חשבון הכבלים שלו פתוח. כלומר יש שם שידורי כבלים. עד כה התחברתי לשידורים באמצעות הטלוויזיה. לשידורים האנלוגיים. החל מלפני שבוע עברו באזור מגורי לשידורי הוט בשיטה דיגיטלית בלבד. השאלה שלי היא כזאת. האם אני יכול לקנות ממיר DTT וזה יקלוט לי את השידורים הדיגיטליים של הוט? ואם לא, האם יש דרך אחרת לקלוט את השידורים הדיגיטליים של הוט? אני לא יכול לפנות להוט כי למעשה אני לא לקוח שלהם אלא הדייר הקו'דם. לו אגב לא אכפת שיש כבלים בדירה הישנה. הוא פשוט עבר דירה ושכח לעדכן אותם או שלא משנה לו (הודעתי לו שעדיין יש שידורי הוט בדירה הישנה והוא אמר שלא משנה לו).
אנא עצתכם.
אנא עצתכם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש דרך אחרת לקליטת השידורים קוראים לזה ממיר
DTT זו טכנולוגיה מסויימת שנועדה לקליטת שידורי... DTT.
מצטער על הציניות אבל יש גבול לתחמנות.
DTT זו טכנולוגיה מסויימת שנועדה לקליטת שידורי... DTT.
מצטער על הציניות אבל יש גבול לתחמנות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
הוט יכולים לדרוש
....אבל זה לא צריך לעניין אותך. אתה לא חתמת איתם על חוזה ולא מגיע להם כסף על שירות שהם נותנים לך בהתנדבות בלי שביקשת. כל עוד לא התחברת באופן פירטי לארון או כבל של הוט אין לך מה לדאוג.
הם כן יבואו אלין וידרשו, אבל פשוט תתעלם - גם ממכתבים מעורכי דין. מקסימום תענה להם שהם חצופים ושמעולם לא הזמנת את השירות.
לפי הרשיון שלהם, אגב, הוט חייבים תוך תקופה קצרה (נדמה לי 10 ימים) לנתק את החיבור אחרי שהמנוי התנתק, ואם המנוי הקיים העביר את המנוי שלו לדירה אחרת עם הממירים הדיגיטליים שלו, אתה יכול לקחת אותם למשפט על זה שהשאירו אותך מחובר ללא רשוות.
הם גם כנראה לא "ניתקו את החיבורים האנלוגיים באזורך" אלא התקינו פילטר או ניתקו את הכבל בקופסה.
הם כן יבואו אלין וידרשו, אבל פשוט תתעלם - גם ממכתבים מעורכי דין. מקסימום תענה להם שהם חצופים ושמעולם לא הזמנת את השירות.
לפי הרשיון שלהם, אגב, הוט חייבים תוך תקופה קצרה (נדמה לי 10 ימים) לנתק את החיבור אחרי שהמנוי התנתק, ואם המנוי הקיים העביר את המנוי שלו לדירה אחרת עם הממירים הדיגיטליים שלו, אתה יכול לקחת אותם למשפט על זה שהשאירו אותך מחובר ללא רשוות.
הם גם כנראה לא "ניתקו את החיבורים האנלוגיים באזורך" אלא התקינו פילטר או ניתקו את הכבל בקופסה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
jnoam,
אתה טועה ומטעה. שימוש בתשתית ללא רשות זה עילה לקנס.
יש לי שכנים שעשו בדיוק ככה. הם חצי שנה היו מחוברים (פשוט כי הטכנאי לא ניתק מהדייר הקודם). דפק להם יום אחד בדלת טכנאי נחמד, הציץ פנימה וראה שהטלויזיה היתה פתוחה על אחד מערוצי הכבלים, הוא חייך ושאל אותם אם הם מנויים לכבלים, הם גמגמו והסוף היה קנס גדול של כמה אלפי ש"ח שהם שילמו אחרי ביקור נחמד בבית המשפט.
הם לא עשו כלום, הם פשוט השתמשו בתשתית שהיתה קיימת. הטכנאי יכול לזהות את זה די בקלות, ואני מאוד ממליץ שלא לנצל את זה, בית המשפט לא מקבל את התירוצים הללו...
grimi,
הדרך היחידה לקלוט שידורים דיגיטליים הוא על ידי ממיר דיגיטלי של הוט ואת זה תקבל כשתהיה מנוי שלהם. העובדה שאתה לא רואה טלויזיה כרגע צריכה לרמוז לך משהו...
אז האפשרויות שלך:
1. אם אתה באמת רוצה את הכבלים, תעשה מנוי. יש להם עכשיו חבילה מצומצמת, נצל אותה.
2. אם אתה רוצה רק ערוצים 1+2+10 וכו', קנה ממיר DTT ותהנה ממה שהמדינה נותנת לך בחינם.
אתה טועה ומטעה. שימוש בתשתית ללא רשות זה עילה לקנס.
יש לי שכנים שעשו בדיוק ככה. הם חצי שנה היו מחוברים (פשוט כי הטכנאי לא ניתק מהדייר הקודם). דפק להם יום אחד בדלת טכנאי נחמד, הציץ פנימה וראה שהטלויזיה היתה פתוחה על אחד מערוצי הכבלים, הוא חייך ושאל אותם אם הם מנויים לכבלים, הם גמגמו והסוף היה קנס גדול של כמה אלפי ש"ח שהם שילמו אחרי ביקור נחמד בבית המשפט.
הם לא עשו כלום, הם פשוט השתמשו בתשתית שהיתה קיימת. הטכנאי יכול לזהות את זה די בקלות, ואני מאוד ממליץ שלא לנצל את זה, בית המשפט לא מקבל את התירוצים הללו...
grimi,
הדרך היחידה לקלוט שידורים דיגיטליים הוא על ידי ממיר דיגיטלי של הוט ואת זה תקבל כשתהיה מנוי שלהם. העובדה שאתה לא רואה טלויזיה כרגע צריכה לרמוז לך משהו...
אז האפשרויות שלך:
1. אם אתה באמת רוצה את הכבלים, תעשה מנוי. יש להם עכשיו חבילה מצומצמת, נצל אותה.
2. אם אתה רוצה רק ערוצים 1+2+10 וכו', קנה ממיר DTT ותהנה ממה שהמדינה נותנת לך בחינם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עפר - זה אפילו לא תשתית.
אם זו הייתה רק תשתית - עוד היה אפשר להתווכח (כמו עם צלחות יס שנשארות במקום)
זה שימוש בתוכן עצמו.
כמו שנניח שתגלה שברכב שקנית זה הרגע מותקן פזומט והמוכר שכח לבטל אותו, ואתה ממשיך להשתמש בפזומט...
מה זה לא עבירה?
אם זו הייתה רק תשתית - עוד היה אפשר להתווכח (כמו עם צלחות יס שנשארות במקום)
זה שימוש בתוכן עצמו.
כמו שנניח שתגלה שברכב שקנית זה הרגע מותקן פזומט והמוכר שכח לבטל אותו, ואתה ממשיך להשתמש בפזומט...
מה זה לא עבירה?
לעופר ועכשיו למשהו שונה לגמרי
בדירה הקודמת שלי אחרי שנתיים של "אנאלוגי בכיף" על חשבון הוט שלא ניתקו את הדייר הקודם, הופיע איש מכירות של הוט עם חיוך על הפנים ורינה בלב וסיפר לי שאני שנתיים מחובר להוט בחינם והם יכולים לתבוע אותי וכל מה שאני צריך לעשות זה להתחבר לשנתיים והם ישכחו מהעניין.
אני אמרתי "אני מחובר???"
הוא אמר "כן כן , אני יראה לך" ובא להכנס אלי הביתה.
עצרתי אותו "ושאלתי איפה הצו של בית משפט בכדי להכנס אלי הביתה?"
אמר האיש הנחמד "זה בסדר אנחנו יכולים להוכיח בכל מקרה, יש לנו רישומים".
אמרתי "יפה, כלומר כשאתה תגיע עם הרישומים, אני יוכל להוכיח הכשלה לדבר עברה(עברה קלה יחסית) ובנוסף לשיחה שלנו פה ליד הדלת תעשה שנתיים מנוי ונשכח שנתיים אחרונות, אני יוכל גם להוכיח סחיטה ואיומים(עבירה פלילית) שלך ושל המנהלים שלך"
כעבור שבועיים נותקתי ולא שמעתי מהם דבר וחצי דבר, חוץ מכמה תחנונים של איש המכירות שאני אתחבר, אבל הפעם זה היה באמת בתחנונים של איש מכירות ולא בריון של העולם התחתון.
וכמו שמלמד ה"לוחש לכלבים", אם תתן לכלב להשתין עליך הוא ישתין.
ולאיתי,
לא זה לא כמו דלקן, ותפסיקו להשוות גניבת זכויות יוצרים לגניבת מוצרים פיזיים ("זה נהנה ולזה לא חסר" . בטח ובטח להשוות את זה לגניבה מאדם פרטי מול גניבה מדואופול).
נכון, שניהם מעשה גניבה, אבל מסוגים שונים, כאשר אחד חמור מהשני.
בכל מקרה, הדבר יותר דומה לזה שהיתה לך סבתא חיה בארה"ב ולכן עשיתה מנוי שיחה מוזלת לארה"ב ב-012 ב-50 ש"ח לחודש כדי לדבר עם סבתא. יום אחד סבתא חיה מתה ואחרי ההלוויה ביטלת את המנוי לשיחות מוזלות. אבל עדיין עשית שיחה לדוד אלפרד פעם בחודשיים, ו-012 המשיכו לחייב אותך בזול. כעבור כמה חודשים באה 012 ודורשת מנוי של 50 ש"ח לחודש(רטרואקטיבית) כי שילמת זול על השיחות החד פעמיות שלך עם הדוד אלפרד.
אני אמרתי "אני מחובר???"
הוא אמר "כן כן , אני יראה לך" ובא להכנס אלי הביתה.
עצרתי אותו "ושאלתי איפה הצו של בית משפט בכדי להכנס אלי הביתה?"
אמר האיש הנחמד "זה בסדר אנחנו יכולים להוכיח בכל מקרה, יש לנו רישומים".
אמרתי "יפה, כלומר כשאתה תגיע עם הרישומים, אני יוכל להוכיח הכשלה לדבר עברה(עברה קלה יחסית) ובנוסף לשיחה שלנו פה ליד הדלת תעשה שנתיים מנוי ונשכח שנתיים אחרונות, אני יוכל גם להוכיח סחיטה ואיומים(עבירה פלילית) שלך ושל המנהלים שלך"
כעבור שבועיים נותקתי ולא שמעתי מהם דבר וחצי דבר, חוץ מכמה תחנונים של איש המכירות שאני אתחבר, אבל הפעם זה היה באמת בתחנונים של איש מכירות ולא בריון של העולם התחתון.
וכמו שמלמד ה"לוחש לכלבים", אם תתן לכלב להשתין עליך הוא ישתין.
ולאיתי,
לא זה לא כמו דלקן, ותפסיקו להשוות גניבת זכויות יוצרים לגניבת מוצרים פיזיים ("זה נהנה ולזה לא חסר" . בטח ובטח להשוות את זה לגניבה מאדם פרטי מול גניבה מדואופול).
נכון, שניהם מעשה גניבה, אבל מסוגים שונים, כאשר אחד חמור מהשני.
בכל מקרה, הדבר יותר דומה לזה שהיתה לך סבתא חיה בארה"ב ולכן עשיתה מנוי שיחה מוזלת לארה"ב ב-012 ב-50 ש"ח לחודש כדי לדבר עם סבתא. יום אחד סבתא חיה מתה ואחרי ההלוויה ביטלת את המנוי לשיחות מוזלות. אבל עדיין עשית שיחה לדוד אלפרד פעם בחודשיים, ו-012 המשיכו לחייב אותך בזול. כעבור כמה חודשים באה 012 ודורשת מנוי של 50 ש"ח לחודש(רטרואקטיבית) כי שילמת זול על השיחות החד פעמיות שלך עם הדוד אלפרד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה מדבר על הנחה.
זה כמו שיהיה לך בבית קו שסבתא שלך משלמת עליו, וכשהיא תמות חס ושלום, היא מפסיקה לשלם על הקו והקו ממשיך לעבוד ואתה לדבר ממנו.
בל נשכח שגם יש הבדל בין מישהו שנגיד יכול לטעון עוד איזה טענה של תמימות, לעומת שירות ברור כמו כבלים שברור לך שאתה צריך לשלם בגינו.
זה כמו שיהיה לך בבית קו שסבתא שלך משלמת עליו, וכשהיא תמות חס ושלום, היא מפסיקה לשלם על הקו והקו ממשיך לעבוד ואתה לדבר ממנו.
בל נשכח שגם יש הבדל בין מישהו שנגיד יכול לטעון עוד איזה טענה של תמימות, לעומת שירות ברור כמו כבלים שברור לך שאתה צריך לשלם בגינו.
לאיתי
בל נשכח שמדובר בחברה שזו דרך העבודה שלה, שהיא מעדיפה לא לשלוח טכנאי שיחבר לקוחות בחזרה לאנטנה שלהם הם היו מחברים לפני ההתחברות.(לא לדבר על נזקים שהיא עושה לאנטנות. בביתי הקודם התגלה שחתכו את כבל האנטנה בשלוש נקודות שונות, סתם עם קטר לא לשם הסרת הקבל או משהו כזה, ובביתי הנוכחי נותקה הזנת החשמל של האנטנה לטובת אחת הכופסאות שלהם ללא רשות (אני לא יודע אם ל-HOT או יס כי לא אני התעסקתי עם זה)) שמגיעה עם איומים אבסורידיים על זה שהיא לא ניתקה את הלקוח, אז הלקוח צריך לשלם.
זה כמו שתודיעה לחברת הטלפון שסבתא שלך מתה ואתה לא מתכוון לשלם ולא באים לנתק אותך. אחרי כן מתקשרים אליך אנשים לטלפון ואתה עונה ומדבר איתם ואז באה חברת הטלפון ודורשת דמי שימוש בקו.
ולגבי טענת התמימות, היא גם קיימת. אני לדוגמה, ממש לא רציתי כבלים, כל מה שרציתי להתחבר לאנטנת הבניין. ממש הופתעתי שעשיתי סריקת ערוצים וקלטתי כל כך הרבה ערוצים (וואו, יש לי כבלים) והייתי בטוח שכל רגע יבואו לנתק, ועובדה היא שעד היום אני עובד עם אנטנה. אז אני צריך להתקשר ולדרוש ניתוק כבלים (או לשלם לטכנאי שינתק אותי ויחבר אותי לכבל אנטנה חתוך בשלוש מקומות) שאני בכלל לא דרשתי??? להמתין דקות על הקו לשמוע פרסומות, ובסוף נציג שינסה למכור לי שבמקום ניתוק אולי הוא יסדר לי הנחה? יש לציין שהוט היו צריכים עוד כמות רבה של איומים ,כולל מכתב מדומה מעו"ד כדי לחבר אותי לאנטנה (מה לעשות כשאני מתעצבן בטלפון אלפרון כלב לידי) .בביתי הנוכחי כופסת הוט פרוצה כבר ממזמן (נפרצה ע"י טכנאי הוט שהגיע בלי מפתח) ואם הייתי רוצה כל מה שהייתי צריך זה לנתק את הכבל של האנטנה לחיבורים שלהם והיה לי כבלים, אבל זו לפי דעתי באמת גניבה. חברה שעושה בכוונת תחילה ניתוק לא ניתוק כדרך עבודה היא בסה"כ הקוזאק שנגזל.
היחידה שלא יכולה לבוא בטענת התמימות, זו חברת הוט שיודעת שזה שיטת העבודה של הטכנאים שלהם.
זה כמו שתודיעה לחברת הטלפון שסבתא שלך מתה ואתה לא מתכוון לשלם ולא באים לנתק אותך. אחרי כן מתקשרים אליך אנשים לטלפון ואתה עונה ומדבר איתם ואז באה חברת הטלפון ודורשת דמי שימוש בקו.
ולגבי טענת התמימות, היא גם קיימת. אני לדוגמה, ממש לא רציתי כבלים, כל מה שרציתי להתחבר לאנטנת הבניין. ממש הופתעתי שעשיתי סריקת ערוצים וקלטתי כל כך הרבה ערוצים (וואו, יש לי כבלים) והייתי בטוח שכל רגע יבואו לנתק, ועובדה היא שעד היום אני עובד עם אנטנה. אז אני צריך להתקשר ולדרוש ניתוק כבלים (או לשלם לטכנאי שינתק אותי ויחבר אותי לכבל אנטנה חתוך בשלוש מקומות) שאני בכלל לא דרשתי??? להמתין דקות על הקו לשמוע פרסומות, ובסוף נציג שינסה למכור לי שבמקום ניתוק אולי הוא יסדר לי הנחה? יש לציין שהוט היו צריכים עוד כמות רבה של איומים ,כולל מכתב מדומה מעו"ד כדי לחבר אותי לאנטנה (מה לעשות כשאני מתעצבן בטלפון אלפרון כלב לידי) .בביתי הנוכחי כופסת הוט פרוצה כבר ממזמן (נפרצה ע"י טכנאי הוט שהגיע בלי מפתח) ואם הייתי רוצה כל מה שהייתי צריך זה לנתק את הכבל של האנטנה לחיבורים שלהם והיה לי כבלים, אבל זו לפי דעתי באמת גניבה. חברה שעושה בכוונת תחילה ניתוק לא ניתוק כדרך עבודה היא בסה"כ הקוזאק שנגזל.
היחידה שלא יכולה לבוא בטענת התמימות, זו חברת הוט שיודעת שזה שיטת העבודה של הטכנאים שלהם.