מה דעתכם על הרסיבר + רמקולים האלה?
ערב טוב,
יש לי בסלון LCD בת שנתיים של Samsung. אליה חיברתי Popcorn A110. עכשיו הגיע הזמן לאודיו ברמה טובה יותר.
אני רחוק מלהיות אודיופיל ורק רוצה משהו טוב יותר מהרמקולים של הטלויזיה. אני לא מתכוון לשלם יותר מ-3500 על רסיבר + רמקולים. אני יודע שאפשר בקלות להוציא גם 10K, אבל לא מתאים לי.
בקיצור, חשבתי על רמקולים KEF KHT-1005S ואחד המגברים הבאים: לגבי המגבר של Denon - אני לא בטוח שהוא קיים במלאי של היבואן, אז אולי הוא לא רלוונטי.
בנוסף לפופקורן, אני הולך לחבר ממיר HD של HOT ומחשב ישן שרק מנגן mp3.
מה דעתכם?
תודה,
ארז
יש לי בסלון LCD בת שנתיים של Samsung. אליה חיברתי Popcorn A110. עכשיו הגיע הזמן לאודיו ברמה טובה יותר.
אני רחוק מלהיות אודיופיל ורק רוצה משהו טוב יותר מהרמקולים של הטלויזיה. אני לא מתכוון לשלם יותר מ-3500 על רסיבר + רמקולים. אני יודע שאפשר בקלות להוציא גם 10K, אבל לא מתאים לי.
בקיצור, חשבתי על רמקולים KEF KHT-1005S ואחד המגברים הבאים: לגבי המגבר של Denon - אני לא בטוח שהוא קיים במלאי של היבואן, אז אולי הוא לא רלוונטי.
בנוסף לפופקורן, אני הולך לחבר ממיר HD של HOT ומחשב ישן שרק מנגן mp3.
מה דעתכם?
תודה,
ארז
תראה, ברגע שאתה כותב "אני רחוק מלהיות אודיופיל ורק רוצה משהו טוב יותר מהרמקולים של הטלויזיה" אז כמעט כל דבר יתאים....
מה שנשאר זה להזהיר אותך אם מדובר במוצר מחורבן וזה לא המקרה.
כמובן שיש אנשים שיעדיפו את הפיוניר על פני הדנון או ההיפך אבל מדובר בסדר עדיפויות או בניואנסים סוביקטיבים.
איך מישהו יכול להתיימר מה חשוב לך?
אם הציפיה שלך היא שהשילוב יישמע רק טוב יותר מהרמקולים של הטלביזיה אז שני הרסיברים והרמקולים שציינת (שלא שמעתי אותם אבל די ברור שהם עדיפים על פני רמקולים של טלביזיה....) יספקו את דרישותיך.
היות ולא שמעתי במו אוזני את שני הרסיברים אז אין לי דיעה איזה מהם עדיף.
גם אם חבר פורום יאמר שלדעתו הפיוניר שציינת עדיף בעיניו על פני הדנון או ההיפך, מידת הרלוונטיות של העדפתו נמוכה לגביך כי יכול להיות שהסיבה שהוא מעדיף את א' על פני ב' בכלל לא חשובה לך....
לכן ההמלצה, שתמיד נכונה בתחום הזה, היא שתשמע בעצמך.
כמו כן , כפי שציינתי קודם, תוודא שיש את כל החיבורים שאתה צריך.
ארז
מה שנשאר זה להזהיר אותך אם מדובר במוצר מחורבן וזה לא המקרה.
כמובן שיש אנשים שיעדיפו את הפיוניר על פני הדנון או ההיפך אבל מדובר בסדר עדיפויות או בניואנסים סוביקטיבים.
איך מישהו יכול להתיימר מה חשוב לך?
אם הציפיה שלך היא שהשילוב יישמע רק טוב יותר מהרמקולים של הטלביזיה אז שני הרסיברים והרמקולים שציינת (שלא שמעתי אותם אבל די ברור שהם עדיפים על פני רמקולים של טלביזיה....) יספקו את דרישותיך.
היות ולא שמעתי במו אוזני את שני הרסיברים אז אין לי דיעה איזה מהם עדיף.
גם אם חבר פורום יאמר שלדעתו הפיוניר שציינת עדיף בעיניו על פני הדנון או ההיפך, מידת הרלוונטיות של העדפתו נמוכה לגביך כי יכול להיות שהסיבה שהוא מעדיף את א' על פני ב' בכלל לא חשובה לך....
לכן ההמלצה, שתמיד נכונה בתחום הזה, היא שתשמע בעצמך.
כמו כן , כפי שציינתי קודם, תוודא שיש את כל החיבורים שאתה צריך.
ארז
האם הסט הזה עדיף על פני הסט שפותח השרשור הציע?RoyalVitz כתב:סנטר + 4 רמקולים + סאב = הכל של ימאה...
יצא לך להאזין לשניהם ולעשות השוואה ביניהם?
זו אינפורמציה רלוונטית , הגם שיתכן והתכונות שלדעתך חשובות יכולות להיות פחות רלוונטיות לפותח השרשור....
ארז