מחפש מזרים ולא בטוח על הכיוון
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש המון בחירה אבל אני מפש משהו פשוט.
אין לי צורך בכונן BR בתוך המזרים אני אך ורק הולך לראות סרטים מהרד דיסק שהורדתי מהאינטרנט - 1080P.
שידע לתמוך בכל סוגי הפורמטים שמסתובבים באינטרנט. וכמובן שידעו לקרוא קבצי תרגום בעברית (SRT , SUB ודומיהם).
הבנתי שיש כאלה שלא יודעים להוציא אודיו בHD, אז אני רוצה כמובן אחד שכן יודע.
כמה פיצרים שאני לא יודע אם הם קיימים:
חיבור לרואטר (בכבל ולא אלחוטי)
חיבור להרד דיסק חיצוני בעזרת ESATA או FIREWIRE
חיבור למחשב
הוצאה והכנסה של הרד דיסק - בצורה מהירה ופשוטה. זה די חשוב למקרה שיהיה לי כמה הרד דיסקים שונים...
ראיתי שיש אפשרות שהמכשיר יעבור על הסרטים יבנה מין ממשק כזה עם התמונה של כל סרט וציון (כמו IMDB כזה) - זה גם משהו מאוד נחמד.
תפריטים לא מעניין אותי. רק דיפדוף של הסרטים בצורה נוחה ואפשרות לשלוט בתרגומים שמובנים בסרט וגם כאלה שלא.
אחרון חביב, שיהיה זול =]
תודה!
אין לי צורך בכונן BR בתוך המזרים אני אך ורק הולך לראות סרטים מהרד דיסק שהורדתי מהאינטרנט - 1080P.
שידע לתמוך בכל סוגי הפורמטים שמסתובבים באינטרנט. וכמובן שידעו לקרוא קבצי תרגום בעברית (SRT , SUB ודומיהם).
הבנתי שיש כאלה שלא יודעים להוציא אודיו בHD, אז אני רוצה כמובן אחד שכן יודע.
כמה פיצרים שאני לא יודע אם הם קיימים:
חיבור לרואטר (בכבל ולא אלחוטי)
חיבור להרד דיסק חיצוני בעזרת ESATA או FIREWIRE
חיבור למחשב
הוצאה והכנסה של הרד דיסק - בצורה מהירה ופשוטה. זה די חשוב למקרה שיהיה לי כמה הרד דיסקים שונים...
ראיתי שיש אפשרות שהמכשיר יעבור על הסרטים יבנה מין ממשק כזה עם התמונה של כל סרט וציון (כמו IMDB כזה) - זה גם משהו מאוד נחמד.
תפריטים לא מעניין אותי. רק דיפדוף של הסרטים בצורה נוחה ואפשרות לשלוט בתרגומים שמובנים בסרט וגם כאלה שלא.
אחרון חביב, שיהיה זול =]
תודה!
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

ומה מבין שניהם עדיף?
איזה בעיות ידועות יש לכל אחד מהם?
ודי חיפשתי אצל הרבה ולא ראיתי יציאה של ESATA אלא רק USB - אם אני אחד כונן חיצוני לסטרימר דרך USB
השידור של FHD יוצגו באופן חלק?
ודי חיפשתי אצל הרבה ולא ראיתי יציאה של ESATA אלא רק USB - אם אני אחד כונן חיצוני לסטרימר דרך USB
השידור של FHD יוצגו באופן חלק?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
יש לי את האקסטרימר הרגיל, ואני עובד עם כונן חיצוני ואין לי שום בעיה בהקרנת סרטים FHD.SweeT_EviL כתב:ומה מבין שניהם עדיף?
השידור של FHD יוצגו באופן חלק?...
אם אתה יכול להמתין עם הקניה עוד קצת זמן, הייתי ממליץ לך להמתין ולרכוש את הBoxee Box.
אני חושב שבטווחי המחירים של 600-1,000 ש"ח הוא יהיה הבחירה הטובה ביותר(זאת רק דעתי בנושא).
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תשמע, יש פה ים שרשורים ותגובות על שני המכשירים.
אני יכול להגיד לך שאם חשובים לך תפריטי בלו-ריי, לפופקורן יש תמיכה ויכולת הצגה שלהם, בניגוד לאקסטרימר. לפופקורן, כרגע לפחות, יש תמיכה רחבה יותר בנושא ה-JB (יותר אפשרויות, תמיכה בסדרות, משיכת נתונים מ-IMDB).
לגבי עבודה עם דיסק חיצוני, אין בעיה עם חיבור USB, וניתן לנגן ממנו כל תוכן.
אני יכול להגיד לך שאם חשובים לך תפריטי בלו-ריי, לפופקורן יש תמיכה ויכולת הצגה שלהם, בניגוד לאקסטרימר. לפופקורן, כרגע לפחות, יש תמיכה רחבה יותר בנושא ה-JB (יותר אפשרויות, תמיכה בסדרות, משיכת נתונים מ-IMDB).
לגבי עבודה עם דיסק חיצוני, אין בעיה עם חיבור USB, וניתן לנגן ממנו כל תוכן.
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

והוא עומד בקצב עברת הנתונים?
כאילו ראיתי שלוקח לFHD משהו כמו 25 מגה בשניה וידיאו ועוד 5 מגה אודיו, משהו כזה...
כאילו ראיתי שלוקח לFHD משהו כמו 25 מגה בשניה וידיאו ועוד 5 מגה אודיו, משהו כזה...
גם עומד ובעיקר יושב בקצב, הכל מנוגן בקלות כולל ברשת קוית.
המלצתי לך היא לעבוד נכון עם סטרימר - נגן רשת, ולנגן מהרשת בעזרת המחשב שעוסק בהורדות ומשמש כמחסן.
לטייל בין המחשב, לטעון דיסק נייד ואיטי (USB2 מיושן) וחזרה לסלון לטעמי עבר מן העולם.
המלצתי לך היא לעבוד נכון עם סטרימר - נגן רשת, ולנגן מהרשת בעזרת המחשב שעוסק בהורדות ומשמש כמחסן.
לטייל בין המחשב, לטעון דיסק נייד ואיטי (USB2 מיושן) וחזרה לסלון לטעמי עבר מן העולם.
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

דיברתי על החיבור USB. אם הוא עומד בקצב העברת הנתונים..
-
SweeT_EviL
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה, תודה.
רק דבר אחרון, מה יש בBoxee Box שעדיף על כך השאר ושווה לחכות בשבילו?
רק דבר אחרון, מה יש בBoxee Box שעדיף על כך השאר ושווה לחכות בשבילו?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
במידה ויהיה ניתן להשיג אותו בארץ במחיר הגיוני, הוא בהחלט יכול להיות אופציה מאוד מעניינת. יש בו שילוב של יכולות וידאו טובות ומגוון אפשרויות רשת הרבה יותר נוחות לתפעול מאשר בשניים האחרים (בעזרת שלט ייעודי), שלט RF, קישורית אלחוטית מובנית, JB מובנה מלא (סרטים, סדרות ומוזיקה), ומעבד חזק.
כמובן שהשאלה איך זה יתפקד במציאות, בקיצור יהיה מעניין...
נ.ב.- אני גם לא בטוח לגבי תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים, באחד הקישורים ראיתי מפרט שמציין יכולת DOLBY TRUE HD, אך DTS HD MA לא צוינה. האם מישהו יודע?
כמובן שהשאלה איך זה יתפקד במציאות, בקיצור יהיה מעניין...
נ.ב.- אני גם לא בטוח לגבי תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים, באחד הקישורים ראיתי מפרט שמציין יכולת DOLBY TRUE HD, אך DTS HD MA לא צוינה. האם מישהו יודע?