עזרה דחופה C650
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובה ..האם יש כאן מישהו שיודע הין אפשר להשיג את המסך בפחות או שזה מחיר הכי נמוך ...אגב לא ראיתי את המסך בשום חנות בירושלים אני מתכוון לבצע עיסקה טלפונית מהחנות האם אני עושה טעות או שכדאי להיתעקש ולצאת לעיר הגדולה באיזה חנות באזור המרכז יש אותה בתצוגה ..?
נא עזרתכם המיקצועית
נא עזרתכם המיקצועית
את המסך ראיתי בתצוגה באלמ בהרצליה פיתוח. את אזור ירושליים אני פחות מכיר. הייתי מגשש קצת בפורום וגם מעיין בלשונית "איפה קונים ?" יש שם כל מיני חנויות, פשוט תתקשר לשאול אם יש אותה בתצוגה לפני שאתה הולך.
למיטב הבנתי המסך יעבור אישורים רק ב-15.09 ואז היבואן יפזר למשווקים... אין לך מה למהר... השגתה מחיר טוב... אפשר להשיג בפחות עם התמקחויות... רק תוודא שהאחריות שאתה מקבל הינה ממשווק מורשה וזה 3 שנים מלאות ולא שנה מיניליין ושנתיים רטפון למשל (שכמובן זה לא מומלץ .
בהצלחה !
למיטב הבנתי המסך יעבור אישורים רק ב-15.09 ואז היבואן יפזר למשווקים... אין לך מה למהר... השגתה מחיר טוב... אפשר להשיג בפחות עם התמקחויות... רק תוודא שהאחריות שאתה מקבל הינה ממשווק מורשה וזה 3 שנים מלאות ולא שנה מיניליין ושנתיים רטפון למשל (שכמובן זה לא מומלץ .
בהצלחה !
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
חברים יקרים
הייתי היום במודיעין וראיתי את המסך C650 ..חברים מה אני אגיד לכם אין דברים כאלה .
שידור בבלוריי מדהים
שידור ב HD מדהים
שידור בSD החיבור בחנות עיי כבל HD לממיר של יס מקס תמונה מדהימה .
כמובן אחריות יבואן ראשי 3 שנים סמיליין .
המחיר.......................אם אתה יודע להיתמקח אפשר להוריד למינימום....8300 אפשרי 24 תשלומי

הייתי היום במודיעין וראיתי את המסך C650 ..חברים מה אני אגיד לכם אין דברים כאלה .
שידור בבלוריי מדהים
שידור ב HD מדהים
המחיר.......................אם אתה יודע להיתמקח אפשר להוריד למינימום....8300 אפשרי 24 תשלומי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kiko11kiko11 כתב:חברים יקרים
שידור בבלוריי מדהים
שידור ב HD מדהים
...
לא הייתי ממליץ על המסך הזה בלי שום ביסוס . פשוט מסך מדהים ואיכותי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"