התחדשתי בGALAXY S חדש מפראג ! שאלות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אייפונר 3GS לשעבר ....

הבנתי כבר שאני חייב לעדכן ל 2.2 ...אחרי זה לעשות ROOT ...אחרי זה לצרוב למכשיר פונט עברית לאחר מכן לחפש מקלדת ....ותיקון GPS וכו' וכו' וכו'

בקיצור , מסובך לבתול אנדרואיד כל העסק הזה (לא מעצלנות ,מחוסר ידע איך לעשות)

מתי 2.2 תצא והאם בתוכה כבר כל העברית BUILT IN ? מקלדת פונטים וכו' + תיקוני בעיות וכו' ? (GPS)
?
אם זה כמה ימים בודדים אין לי בעיה לחכות קצת עם זה כדי שיהיה יותר נוח כל העסק

תודה !!!
(Y) :D

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

תתחיל מהשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt120894

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

asd1301 כתב:אייפונר 3GS לשעבר ....

הבנתי כבר שאני חייב לעדכן ל 2.2 ...אחרי זה לעשות ROOT ...אחרי זה לצרוב למכשיר פונט עברית לאחר מכן לחפש מקלדת ....ותיקון GPS וכו' וכו' וכו'

בקיצור , מסובך לבתול אנדרואיד כל העסק הזה (לא מעצלנות ,מחוסר ידע איך לעשות)

מתי 2.2 תצא והאם בתוכה כבר כל העברית BUILT IN ? מקלדת פונטים וכו' + תיקוני בעיות וכו' ? (GPS)
?
אם זה כמה ימים בודדים אין לי בעיה לחכות קצת עם זה כדי שיהיה יותר נוח כל העסק

תודה !!!
(Y) :D
...
כפי שאמרתי לך בפרטי, הגרסה הרשמית של 2.2 תכלול רק פונטים בעברית ולא תכלול מקלדת וממשק.
לפי השמועות, חברות הסלולר אמורות להתחיל שיווק של המכשיר בקרוב והם בתהליך גיור מלא של המכשיר.

השמועה העדכנית לגבי ה 2.2. רשמית היא אמצע ספטמבר והשמועה הפסימית היא לסוף ספטמבר, אבל מי יודע...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #4 

eagle75,
מה זאת אומרת לא תכלול מקלדת? מקלדת עברית אתה מוריד מהמרקט ב 20 שניות....
בקשר לממשק מלא בעברית, אז מעניין אותי האם רק אני מאלה שפשוט לא סובל את ממשקי העברית המלאה?!
אגב, על מנת להתקין את הגירסאות הרשמיות של החברות הסלולאריות בארץ (במידה ולא רכשתם דרכם את המכשיר) היא דרך פתיחת המכשיר שלכם להרשאת ה ROOT

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

osherov כתב:eagle75,
מה זאת אומרת לא תכלול מקלדת? מקלדת עברית אתה מוריד מהמרקט ב 20 שניות....
בקשר לממשק מלא בעברית, אז מעניין אותי האם רק אני מאלה שפשוט לא סובל את ממשקי העברית המלאה?!
אגב, על מנת להתקין את הגירסאות הרשמיות של החברות הסלולאריות בארץ (במידה ולא רכשתם דרכם את המכשיר) היא דרך פתיחת המכשיר שלכם להרשאת ה ROOT
...
osherov, כנראה שלא הייתי ברור. גרסה 2.2. הרשמית לא כוללת מקלדת עברית מובנה. ברור שניתן להוריד אותה מהמרקט (ויש מקלדות מדהימות כמו slideIT שאני מאוד אוהב), אבל היא לא מובנית בגרסה וזה מה שפותח השרשור שאל לגביו.
לגבי ממשק עברית, גם אני לא סובל ממשקים בעברית אבל יש אנשים שכן רוצים זאת כמו פותח השרשור.

בקיצור, יעצתי לפותח השרשור לחכות לגרסאות המגוירות אשר, אני מניח, יכללו עברית מובנית (פונטים, מקלדת וממשק). אתה חושב שאני טועה לגבי ההמלצה? צריך לזכור שלא כולם נהנים כמוני וכמוך מעדכון גרסאות ופריצת המכשיר. (אגב עברתי היום ל JPC 2.2. והוא רץ מדהים, אני מרגיש שיפור לעומת ה JP3 הקודם שלי).

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #6 

eagle75,
דווקא עצם זה שאין מקלדת מובנית לטעמי זה דבר נכון ונוח יותר. רוצה מקלדת כלשהיא, תוריד אותה מהמרקט (30 שניות הורדה והתקנה) לא רוצה אל תוריד. ברגע שזה מובנה (חלק מהרום)....הספקיות תוקעות בדרך כלל את ההתקנה של המקלדת (וכל שאר השטויות שלהם) בתוך תיקיות מערכת (בדר"כ /system/app/) דבר שמסבך את היכולת להסיר את המקלדת ואת שאר התוכנות אם לא רוצים בהן. בקשר לפותח השרשור אז אני חושב שבכל מקרה על מנת להשתמש ברום של הספקיות הוא צריך לפתוח את המכשיר שלו להרשאות רוט והתקנת רומים ולכן אני לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה כבר היום (לבדו ע"י קריאת מדריכים או בעזרת מישהו)...לדעתי כדאי לו להתקין כבר היום את גירסאות פרויו המומלצות למכשיר וזה על פי המדריכים שפירסמתם כאן בפורום....אגב, אני בכלל לא בטוח שהגירסאות שיגיעו מהספקיות יהיה טובות יותר (כולל בכל נושא עברית) מהרומים המקוסטמים. שלא לדבר על זה שעדיין אין תאריך להפצת המכשירים האלה ברשתות בארץ.

אגב, שאלה קצת לא קשורה...האם יש לכם אפשרות לעשות גיבוי nand במכשיר הגלקסי S הפתוח שלכם?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #7 

osherov כתב:הספקיות תוקעות בדרך כלל את ההתקנה של המקלדת (וכל שאר השטויות שלהם) בתוך תיקיות מערכת (בדר"כ /system/app/) דבר שמסבך את היכולת להסיר את המקלדת ואת שאר התוכנות אם לא רוצים בהן.
...
אמנם off topic, אבל אם יש לי גישה (telnet, ssh או מה שלא יהיה) מה הבעיה לעשות rm פשוט ולהעיף את מה שאני לא צריך, גם אם הוא בסיסטם?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #8 

אבי,
אין בעייה לעשות את זה, למעט זה שאתה צריך הרשאות root (להיות amin במערכת) על מנת לגשת ולמחוק קבצים ממחיצת ה system. במידה ואתה רוכש מכשיר רשמי דרך ספק סלולארי כלשהו אתה לא תוכל להסיר את התוכנות האלה בלי ביצוע root למכשיר....הפקודה אגב, היא Adb shell rm (אגב, ניתן לעשות את זה ישרות מ Terminal מהמכשיר עצמו (שכבר הבנת גם הוא צריך הרשאות רוט על מנת לרוץ)). אין דרך להסיר את התוכנות האלה באופן הרגיל והמוכר דרך תוכנת ניהול האפליקציות באנדרואיד

עזוב את זה, אני כבר חושב על האנימצייה שהחברות ידחפו למכשיר שמפרסמות את החברה שלהם בזמן ה boot....גם בשביל לשנות את זה אתה צריך הרשאות root

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #9 

מכיר את הפקודה, אני משתמש בה הרבה בזמן האחרון :wink:

זה דווקא משהו שכן אהבתי באייפון.
אפל כופפו לחברות את הידיים והחברות נכנעו.
שום פרסומת, שום תוכנה, שום לוגו, כלום. מכשיר נקי.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אוקיי ...

שליחה #10 

הרתיעה היחידה שלי מעדכון ל 2.2 זה שמשום מה ב YOUTUBE ראיתי סרט שיש דיליי נוראי אחרי עדכונים ל2.2 מניהם (הבנתי שיש כמה גרסאות) פתיחת אפליקציות לפעמים דליי של 3 שניות !

איזה גרסא היא הטובה ביותר היום ל 2.2 שאני יריץ עכשיו ? יש קצת פחות לחץ בעבודה היום וכבר הצתיידתי בכבל מהבית :D

אגב התקנתי אתמול את ANYSOFTKEY ואני לא רואה אפשרות להפוך למקלדת עברית ...
חייב ROOT ? אגב ה SWYPE לא מאופשר במקלדת הזו גם שזה אנגלית , מדוע ?

נ.ב
ממשק יכול להישאר באנגלית זה בסדר ואף טוב יותר כי אם יש משהו שנתקלתי יישר אני מריץ לו חיפוש ב MANUAL של ה PDF אז זה קל יותר ....(הרי הספר שקיבלתי בצ'כית בכלל)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

asd1301,
הגרסה המעודכנת ביותר ל 2.2 היא JPC. התקנתי אותה אתמול והיא פשוט נהדרת. בניגוד ל JP3 הקודמת שלי, הפונטים בעברית והפלאש עבדו מיד בלי התעסקות מיותרת. הגרסה עובדת ממש חלק בלי צורך בעדכנון lag fix. ה GPS עוב נהדר. פשוט גרסה נהדרת והיא אפילו לא הסופית של סמסונג. אני ממליץ עליה בחום.
תוריד את הגרסה מהלינק הבא, יש שם הנחיות כיצד להתקין אותה:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769400

לגבי המקלדת, תכנס ל settings->Locale and text. תוודא ש AnySoftKey מאופשרת ושהיא ברירת המחדל שלך. תכנס לתוך ההגדרות שלה (באותו העמוד) ותבחר עברית בתור שפה נוספת. אגב, אני משתמש ב SlideIt ומצאתי אותה יותר נוחה. (אבל היא לא חינמית).

osherov,
האם Rom Manager זה גיבוי NAND?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #12 

אפשר לשאול מאיזו חנות קנית שם ובכמה?
תודה
קובי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #13 

eagle75,
כן זה דומה מאוד (זה משתמש באותו מנגנון לצורך העתקת האימג' של המחיצות המערכת שלך-ה rom), אז אני מבין שיש אצלכם תמיכה מלאה לגיבוי ROM-ים מה שאומר שבקלות אתם יכולים לעבור מרום לרום בלי לאבד כלום (Y)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

osherov כתב:eagle75,
כן זה דומה מאוד (זה משתמש באותו מנגנון לצורך העתקת האימג' של המחיצות המערכת שלך-ה rom), אז אני מבין שיש אצלכם תמיכה מלאה לגיבוי ROM-ים מה שאומר שבקלות אתם יכולים לעבור מרום לרום בלי לאבד כלום (Y)
...
נכון. (Y)
אני משתמש בtitanium backup על מנת לגבות את האפלקיציות + נתונים. וברום מנג'ר כדי לגבות את הרום עצמו. אני מכוסה נכון? אין משהו שפספסתי?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #15 

אתה מכוסה למעט זה שאם התוכנות אצלך יושבות אצלך בזיכרון הפנימי אין לך צורך לבצע גיבוי titanium מכיוון שה NAND מגבה גם את התוכנות (פשוט מייצר לך אימג' מלא). ה titanium נוח כאשר אתה מתקין רום חדש אחר וזה אחרי שביצעת wipe מלא למכשיר לפני כן ואז ה titanium יכול לשחזר לך (להתקין) את הכל התוכנות בלי שתצטרך לעשות את זה ידנית

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

osherov כתב:אתה מכוסה למעט זה שאם התוכנות אצלך יושבות אצלך בזיכרון הפנימי אין לך צורך לבצע גיבוי titanium מכיוון שה NAND מגבה גם את התוכנות (פשוט מייצר לך אימג' מלא). ה titanium נוח כאשר אתה מתקין רום חדש אחר וזה אחרי שביצעת wipe מלא למכשיר לפני כן ואז ה titanium יכול לשחזר לך (להתקין) את הכל התוכנות בלי שתצטרך לעשות את זה ידנית
...
תודה, נשמע שביחד הם שילוב מנצח.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אוקי....

שליחה #17 

הבעיה היא שהם מזהירים לפני שאם המכשיר לא נכנס לRECOVERY אז לא לעשות ! ואצלי הוא לא נכנס למצב הזה
ניסיתי כבר 20 פעם גם עם ווליום למטה וגם עם הלמעלה ....

"To check if you are able to get into either of these modes, do the following:

1. Power off the phone completely,
2. Hold down the home button and either:
1. the volume up button (for bootloader mode), or
2. the volume down button (for system recovery mode),
3. Then hold down the power button whilst holding down the other two buttons,
4. Let go of the power button once you see activity on the screen then let go of the two other buttons.

If you manage to get into a text based screen then you are okay otherwise you have a unit that may be experiencing issues like many others at the moment.

אגב אין לי כרטיס זכרון במכשיר , עדיין ניתן לבצע את ה 2.2 + ROOT ?

ולמי ששאל - פראג
החנות נקראית SUNNYSOFT אחרי שעתיים עד שמצאתי אותם בסוף העולם הבנתי מהם שיש להם גם סניף ממש במרכז העיר לייד כיכר ואצלב פשוט תריץ בגוגל SUNNYSOFT PRAGUE
אגב גם VODAPHONE מוכרים אותו בערך באותו המחיר
נערך לאחרונה על ידי asd1301 ב 14/09/2010 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: אוקי....

שליחה #18 

asd1301 כתב:הבעיה היא שהם מזהירים לפני שאם המכשיר לא נכנס לRECOVERY אז לא לעשות ! ואצלי הוא לא נכנס למצב הזה
ניסיתי כבר 20 פעם גם עם ווליום למטה וגם עם הלמעלה ....

"To check if you are able to get into either of these modes, do the following:

1. Power off the phone completely,
2. Hold down the home button and either:
1. the volume up button (for bootloader mode), or
2. the volume down button (for system recovery mode),
3. Then hold down the power button whilst holding down the other two buttons,
4. Let go of the power button once you see activity on the screen then let go of the two other buttons.

If you manage to get into a text based screen then you are okay otherwise you have a unit that may be experiencing issues like many others at the moment.

אגב אין לי כרטיס זכרון במכשיר , עדיין ניתן לבצע את ה 2.2 + ROOT ?
...
אל תעשה! או לחילופין, תעשה כמה שפחות.
אתה בטוח שזה לא עובד? תוודא שלחצת על ה home button (הכפתור האמצעי, היחידי שהוא לא חלק מה touch screen). תנסה להעזר בעוד משהו כדי לוודא שכל הכפתורים לחוצים ונשארים לחוצים עד שהמסך המתאים עולה. זה לא טריוואלי ללחוץ על כולם ביחד...

תראה, עשיתי כבר מספר עדכונים ולא קרה כלום באמצע, וסביר שהכל ילך בסדר בעדכון שלך. אבל אם תהיה בעיה אין לך שום אפשרות חומרתית לתקן אותה. אתה לא יכול להגיע למסך ה download על ידי שימוש בכפתורים. זה סיכון. מסך ה download משמש כשכבה מעל מערכת ההפעלה ככה שגם אם משהוא נדפק במערכת ההפעלה, תמיד אפשר להגיע ל download ולצרוב את מערכת ההפעלה מחדש.

יש אפשרות להשתמש ב jtag על מנת לתקן את זה גם אצלך. אתה מוזמן לקרוא על זה בשרשור הבא. לא הצלחתי להבין אם זה עובד תמיד ומה המשמעות של זה, אבל לא חפרתי לעומק העניין.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=756988

בכל מקרה, אני חוזר על ההמלצה מתחילת השרשור ביתר שאת, תצמצם את כמות הצריבות שאתה מבצע. תחכה ל 2.2. הרשמית ותעבור אליה במקום לעבור לגרסה זמנית עד ש 2.2 הרשמית תצא.

בהצלחה.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אוקיי

שליחה #19 

אז לפחות אני חייב עברית לבינתיים עד שתצא ה 2.2 כל ה SMS שלי והמיילים בריבועים
היכן יש מדריך רק להוספת עברית בלי עדכונים וכו
האם עדיין אוכל לעשות ROOT (כל עוד אני על 2.1) ?

תודה .

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: אוקיי

שליחה #20 

asd1301 כתב:אז לפחות אני חייב עברית לבינתיים עד שתצא ה 2.2 כל ה SMS שלי והמיילים בריבועים
היכן יש מדריך רק להוספת עברית בלי עדכונים וכו
האם עדיין אוכל לעשות ROOT (כל עוד אני על 2.1) ?

תודה .
...
http://iandroid.co.il/phpBB3/topic5590. ... bc429e62d0
אתה יכול לעשות רוט, ולא צריך SD חיצוני.
בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”