שאלה למביני עניין
יש לי מזרימדיה HDX1000 ועד עכשיו הוא משרת אותי נאמנות...
הבעיה היא שיש כמה סרטים שהם תובעניים מבחינת BITRATE גבוה דבר אשר גורם להרבה קירטועים בזמן השידור.
יש לציין שהסרטים מתנגנים דרך דיסק קשיח פנימי WD CAVIAR GREEN 1TB
שאלתי היא כזאת. אם אני קונה את ה POPCORN C-200 "התופעה" תיעלם לי בגלל מכשיר חדיש יותר בעל חומרה יותר חזקה או אולי ללכת לכיוון מדיה סנטר ולהיפטר מכל הכאב ראש הזה.
(מציין בזאת שהמחיר של ה C-200 הוא 1500ש"ח ובאותו מחיר אני יכול לקנות מארז+כרטיס מסך ATI 5XXX ולשלב אותם לחומרה שנמצאת אצלי בצד (מעבד AMD) ואז יש לי מדיה סנטר באותו במחיר.
מודה לכל מי שיעזור
שאלה גורלית על מזרימדיה
נסה לכבות תהליכים ותכונות שאינך משתמש בהם במכשיר (למשל שרתי שיתוף רשת שאינם בשימוש), כל דבר שיעזור למכשיר להתאמץ פחות בהפעלה, נסה לנגן את התכנים דרך USB או הרד דיסק חיצוני על מנת לשלול בעייה כתוצאה מחום, אם תוכל לנתק את ה-HDD הפנימי אז עשה זאת.
מה זה סרטים תובעניים? בלוריי מלא 50 גיגה?
מה זה סרטים תובעניים? בלוריי מלא 50 גיגה?
לגבי החיבור ניסיתי בחיבור usb חיצוני אותו הדבר ולגבי הבעייה בכלל יש כאלה שהזכירו את אותה בעיה וזה בגלל bitrate גבוה
התכנים הם לא בלוריי , למשל הורדתי את ההופעה של yanni concert live ושם יש התופעה מספר רב של פעמים והקובץ הוא mkv
חוץ מהקובץ הזה יש כמה כאלה כמו ״אויב הציבור״ ועוד
מחשבה על htpc זה בריא בכלל ?
התכנים הם לא בלוריי , למשל הורדתי את ההופעה של yanni concert live ושם יש התופעה מספר רב של פעמים והקובץ הוא mkv
חוץ מהקובץ הזה יש כמה כאלה כמו ״אויב הציבור״ ועוד
מחשבה על htpc זה בריא בכלל ?