חיבורים מיטביים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
alon1980 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
בעקבות ההודעה הראשונה שלי והתגובות עליה,
החלטתי על הרכישה וקניתי מסך פלאזמה של פנסוניק PW8, רסיבר של ימהה 457, DVD של פיוניר 383 ורמקולים וסאב מסדרת בלבואה של JBL. בהזדמנות זו אני גם רוצה להודות לתגובות של העונים לי על השאלות - תודה.
ההתקנה של הפלאזמה אמורה להתבצע שבוע הבא ע"י יורוקם. את שאר הרכיבים אני אמור להתקין.
לאחר חיפוש ארוך וממושך בפורום אשר לא הביא אותי למסקנות חד משמעיות אני שואל כאן שוב כנראה:
1. מה הדרך המיטבית לחיבור כל הרכיבים הללו? אני מתכוון - חיבור הטלויזיה,DVD,ממיר,רסיבר ורמקולים? אני מתחנן - אם מישהו יכול לענות לי ספציפית על המקרה שלי ולא לשלוח אותי לאיזשהו TREAD אחר אני מאד אודה לו.
2. האם ניתן ואף נפוץ לצבוע את הרמקולים? אם כן איזה סוג צבע מומלץ, אם לא האם יש אלטרנטיבה אחרת לשינוי צבעם (כדי שיתאים לסלון)?
3. את הפלאזמה אני מציב על מזנון נמוך, היכן ניתן למקם את הסנטר כך שיהיה אסטתי? למיטב הבנתי לא ניתן לפני הפלאזמה כי הוא גדול מדי ויסתיר את החלק התחתון.
4. רמקולים אחוריים - יש סוג של מתלים מומלצים? או שפשוט ניתן לקבוע עם מסמרים/ברגים?
5. עד כמה נורא יהיה אם הספה שלי תהיה בקו הרמקולים האחוריים? אם זה ממש נורא - מה המרחק המינימלי שצריך להזיז אותה מהקיר של האחוריים?

תודה מראש לכל מי שטורח להגיב.
אלון :?:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #2 

alon1980,

רק לא הבנתי מדוע המקרה שלך ייחודי כל כך ששרשורים אחרים לא רלוונטים אליו...

1. בגלל שאין לך HDMI, אז הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-DVD זה דרך קומפוננט.

מכיוון שזה תופס לך את החיבור אז אפשר לחבר את הממיר דרך SVIDEO

3. יש לי בעיה זהה, פיתרון אפשרי אחד הוא להגביה את המסך (רכישה של מעמד אם אין לך כזה) ולשים את הסנטר תחתיו. פיתרון אחר הוא לחבר אותו לקיר מעל המסך.

4. יש המון סוגים של מחברים כאלה, הכי טוב להתייעץ עם חנות קולנוע ביתי כלשהי.

5. זה בהחלט עוזר אם הספה קדימה יותר. יש לי בעיה זהה ואני מרגיש שיפור עצום אפילו אם אני מתקדם 30 ס"מ מהקו הזה.

alon1980 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

מה לגבי הרסיבר? מה לגבי חיבורים אופטיים?

שליחה #3 

לגבי צביעה?

jimi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #4 

אני מצטרף לשאלה איך לחבר את הרסיבר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”