בעקבות ההודעה הראשונה שלי והתגובות עליה,
החלטתי על הרכישה וקניתי מסך פלאזמה של פנסוניק PW8, רסיבר של ימהה 457, DVD של פיוניר 383 ורמקולים וסאב מסדרת בלבואה של JBL. בהזדמנות זו אני גם רוצה להודות לתגובות של העונים לי על השאלות - תודה.
ההתקנה של הפלאזמה אמורה להתבצע שבוע הבא ע"י יורוקם. את שאר הרכיבים אני אמור להתקין.
לאחר חיפוש ארוך וממושך בפורום אשר לא הביא אותי למסקנות חד משמעיות אני שואל כאן שוב כנראה:
1. מה הדרך המיטבית לחיבור כל הרכיבים הללו? אני מתכוון - חיבור הטלויזיה,DVD,ממיר,רסיבר ורמקולים? אני מתחנן - אם מישהו יכול לענות לי ספציפית על המקרה שלי ולא לשלוח אותי לאיזשהו TREAD אחר אני מאד אודה לו.
2. האם ניתן ואף נפוץ לצבוע את הרמקולים? אם כן איזה סוג צבע מומלץ, אם לא האם יש אלטרנטיבה אחרת לשינוי צבעם (כדי שיתאים לסלון)?
3. את הפלאזמה אני מציב על מזנון נמוך, היכן ניתן למקם את הסנטר כך שיהיה אסטתי? למיטב הבנתי לא ניתן לפני הפלאזמה כי הוא גדול מדי ויסתיר את החלק התחתון.
4. רמקולים אחוריים - יש סוג של מתלים מומלצים? או שפשוט ניתן לקבוע עם מסמרים/ברגים?
5. עד כמה נורא יהיה אם הספה שלי תהיה בקו הרמקולים האחוריים? אם זה ממש נורא - מה המרחק המינימלי שצריך להזיז אותה מהקיר של האחוריים?
תודה מראש לכל מי שטורח להגיב.
אלון