שלום,
לאחר שניסיתי לפתור את הבעיה שה- HDX1000 שברשותי לא הצליח לקרוא את הדיסק קשיח שלי (ראו הודעה שפתחתי), החלטתי לקנות מכשיר חדש.
אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המכשיר החדש ואלו הדרישות שלי:
המכשיר שברשותי שימש לי עד היום לצפייה בסרטים וסדרות, וכנראה שזה מה שיהיה מיועד המכשיר החדש.
1) שיהיה איוורור טוב למכשיר וכמובן לדיסק קשיח במידה ואני יתקין בתוכו, רוב הסיכויים שאני יתקין דיסק פנימי.(פשוט במכשיר שברשותי הוא מתחמם נורא וגרם לי למספר תקיעות) .
2) רשת אלחוטית יציבה
3) אפשרות ל- MovieJunkBox (לא חובה אבל נחמד שתיהיה את האפשרות).
4) קריאה של כל הפורמטים החדשים.
5) תמיכה בעברית (הכוונה שלא יהיה בעיות בקריאת תרגום).
6) אם ישנה אפשרות לכונן Blu-ray (למרות שלא חובה, כרגע אני לא רואה שימוש בכונן לצרכים שלי).
אני אשמח מאוד אם תעזרו לי
אין לי בעית תקציב, אבל בכל זאת אם אפשר לחסוך בעליות אני אשמח !
אני אשמח אם תפרטו לי למה דווקא את המכשיר שאתם מציעים
אשמח אם תגידו לי מהו המכשיר הכי טוב כרגע שנמצא בשוק
אני יודע שתגידו לי לקרוא את הסקירות על המכשירים, אז קראתי אותם, פשוט אני רוצה לשמוע גם את דעתכם.
תודה
צחי
[עזרה] החלטתי לקנות מכשיר חדש לאחר שהתייאשתי מהמכשיר הקודם
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אסכם לך את התגובות הפוטנציאליות:
1. Xtreamer (עם צלעות הקירור). הרבה מרוצים ממנו. חלק פחות. זול, יציב. חלק לא יגעו בו עם מקל. עדיין הכי נפוץ בקרב חברי הפורום. עברית מלאה (כולל שמות קבצים)
2. פופקורן A-200 . מנגן את רוב מה שזז. נהנה מעדכון קושחות שוטף. חברה יציבה עם בסיס משתמשים רחב. זול יחסית. קיימת בעית התחממות קלה. אין אפשרות לכונן BD. עברית מלאה בתרגום בלבד. תמיכה בשמות קבצים בעברית בקרוב בקושחה רשמית.
3. פופקורן C-200. מנגן כמעט הכל. מרבית המשתמשים (אני ביניהם) מאוד מרוצים. מהיר ולא מתחמם. נהנה גם כן מכל היתרונות של ה A200. בנוסף בעל אפשרות של כונן BD או DVD. לא נורא יקר. תמיכה בשמות קבצים בעברית קיימת בקושחת הביתא האחרונה.
יש עוד, בעיקר של DVICO - אני אישית לא יודע להגיד עליהם הרבה. יש גם את מוצרי הפרימיום של DUNE, אבל הם בטווח המחירים העליון שאני אישית חושב שהוא מוגזם.
1. Xtreamer (עם צלעות הקירור). הרבה מרוצים ממנו. חלק פחות. זול, יציב. חלק לא יגעו בו עם מקל. עדיין הכי נפוץ בקרב חברי הפורום. עברית מלאה (כולל שמות קבצים)
2. פופקורן A-200 . מנגן את רוב מה שזז. נהנה מעדכון קושחות שוטף. חברה יציבה עם בסיס משתמשים רחב. זול יחסית. קיימת בעית התחממות קלה. אין אפשרות לכונן BD. עברית מלאה בתרגום בלבד. תמיכה בשמות קבצים בעברית בקרוב בקושחה רשמית.
3. פופקורן C-200. מנגן כמעט הכל. מרבית המשתמשים (אני ביניהם) מאוד מרוצים. מהיר ולא מתחמם. נהנה גם כן מכל היתרונות של ה A200. בנוסף בעל אפשרות של כונן BD או DVD. לא נורא יקר. תמיכה בשמות קבצים בעברית קיימת בקושחת הביתא האחרונה.
יש עוד, בעיקר של DVICO - אני אישית לא יודע להגיד עליהם הרבה. יש גם את מוצרי הפרימיום של DUNE, אבל הם בטווח המחירים העליון שאני אישית חושב שהוא מוגזם.