מחפש המלצה למגבר עד 3000 ש"ח
שלום,
יש לי כרגע מגבר YAMAHA RXV-357 שפועל עם זוג רמקולים של וורפידל דאימונד 9.5 .
הציעו לקנות ממני את המגבר ב1000 שקל. זה שווה לי?
אני רוצה לקנות במקומו מגבר עד 3000 שקל. השאלה אם ההבדל שווה את הכסף. ואיזה מגבר אתם יכולים להציע לי? (אני לא קונה יד שניה).
תודה!
אני רוצה לקנות במקומו מגבר עד 3000 שקל. השאלה אם ההבדל שווה את הכסף. ואיזה מגבר אתם יכולים להציע לי? (אני לא קונה יד שניה).
תודה!
נערך לאחרונה על ידי guynagdai ב 13/09/2010 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Yaki-iControl
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 37
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי
1000 ש"ח לדעתי זה יותר ממה שכל חנות תציע לך עליו ,
רסיברים עד 3.5K -
1. YAMAHA RXV567
2. PIONEER VSX820
ועוד כגון אונקיו, וכו'
לדעתי המלצה באתר הינה כמו שהיא המלצה בלבד, ואין טוב יותר ממשמע אזניים תיגש לחנות או שתיים ותוכל להתרשם מהרסיברים הנ"ל
עדיף לחנות שמחזיקה ברמקולים כמו שלך שתוכל לדעת אם אתה אוהב או לא
1000 ש"ח לדעתי זה יותר ממה שכל חנות תציע לך עליו ,
רסיברים עד 3.5K -
1. YAMAHA RXV567
2. PIONEER VSX820
ועוד כגון אונקיו, וכו'
לדעתי המלצה באתר הינה כמו שהיא המלצה בלבד, ואין טוב יותר ממשמע אזניים תיגש לחנות או שתיים ותוכל להתרשם מהרסיברים הנ"ל
עדיף לחנות שמחזיקה ברמקולים כמו שלך שתוכל לדעת אם אתה אוהב או לא
יקי מלמד
iControl
iControl
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שאלה טובה
על קצה המזלג,
רסיבר כולל בתוכו (כמו שאמרת) מעל 5 מגברים + ממירי DAC + מעגלי DSP.. ועוד. (עבוד תמונה, טיונר...רק חסר שגם יעשה לנו קפה)
כל המעגלים האלו "מרעישים" ובגדול מפריעים אחד לשני (ברוב המקרים) ולכן הגברה דו ערוצית איכותית ללא עיוותים לא תקבל (שוב בד"כ).
במגברים, העניין פחות מורכב ומסובך (אני לא אומר שקל ליצר מגבר טוב, ממש לא!) ולכן ישנם פחות הפרעות.
בדרך כלל גם איכות ההגברה גבוהה יותר (משמעותית) ומכילה פחות עיוותים.
על מנת להבין באמת, כל הסבר תאורטי לא ימחיש כמו ללכת ולשמוע בחנות מתמחה את ההבדל בין מגבר ייעודי לרסיבר.
(במוסיקה כמובן)
מקווה שעזרתי לך לגבש דעה
על קצה המזלג,
רסיבר כולל בתוכו (כמו שאמרת) מעל 5 מגברים + ממירי DAC + מעגלי DSP.. ועוד. (עבוד תמונה, טיונר...רק חסר שגם יעשה לנו קפה)
כל המעגלים האלו "מרעישים" ובגדול מפריעים אחד לשני (ברוב המקרים) ולכן הגברה דו ערוצית איכותית ללא עיוותים לא תקבל (שוב בד"כ).
במגברים, העניין פחות מורכב ומסובך (אני לא אומר שקל ליצר מגבר טוב, ממש לא!) ולכן ישנם פחות הפרעות.
בדרך כלל גם איכות ההגברה גבוהה יותר (משמעותית) ומכילה פחות עיוותים.
על מנת להבין באמת, כל הסבר תאורטי לא ימחיש כמו ללכת ולשמוע בחנות מתמחה את ההבדל בין מגבר ייעודי לרסיבר.
(במוסיקה כמובן)
מקווה שעזרתי לך לגבש דעה
איציק
אחרי YAMAHA RXV-357 כל רסיבר שתשים יהיה עדיף, במקרה שלך הייתי ממליץ על אונקיו 308, רסיבר חמוד מאוד, ונותן תמורה מצויינת לכסף, ועוד יישאר לך עודף.guynagdai כתב:שלום,
תודה!...