חיבור מערכת 5.1 למחשב
ברצוני לחבר מערכת פיוניר יחסית ישנה (3-4 שנים) למחשב.
בפיוניר אין יציאת S/PDIF לעומת זאת במחשב יש.
בכול מקרה הרמקלים מתחברים לרסיבר בכבלים מסוימים שאין לי מושג איך קוראים להם..דומים קצת לכבלים של טלפון
בנוסף לכך ישנן יציאות LINE IN LINE OUT 2 אדום 2 לבן, קניתי 2 כבלים 2RCA/PL ואין לי מושג מה לחבר למה..
חברתי את הLINE IN לחיבור אוזיונת במחשב ובינתיים אני שומע סטריאו אבל ברצוני לשמוע את כול הרמקולים ולצערי אני לא יודע איך עושים זאת.
במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על הלוח אם H55M-S2H
יש לי 6 יציאות מאחורה
LINE IN
LINE OUT
MIC
CTR BASS
REAR
SIDE
תודה מראש,
שחף.
בפיוניר אין יציאת S/PDIF לעומת זאת במחשב יש.
בכול מקרה הרמקלים מתחברים לרסיבר בכבלים מסוימים שאין לי מושג איך קוראים להם..דומים קצת לכבלים של טלפון
בנוסף לכך ישנן יציאות LINE IN LINE OUT 2 אדום 2 לבן, קניתי 2 כבלים 2RCA/PL ואין לי מושג מה לחבר למה..
חברתי את הLINE IN לחיבור אוזיונת במחשב ובינתיים אני שומע סטריאו אבל ברצוני לשמוע את כול הרמקולים ולצערי אני לא יודע איך עושים זאת.
במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על הלוח אם H55M-S2H
יש לי 6 יציאות מאחורה
LINE IN
LINE OUT
MIC
CTR BASS
REAR
SIDE
תודה מראש,
שחף.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא תוכל לשמוע בכל הרמקולים כי החיבור הוא סטריאו בלבד.
האם במערכת ישנו מעבד צליל? כלומר בשלט או המערכת ישנם לחצנים של מצבי שמע (STEREO, SURROUND, PROLOGIC, DOLBY, SOUND MODE, AUDIO) וכו'...?
על ידי לחיצה על אחד המצבים אתה מפעיל את ההדמייה לסראונד ואז תוכל לשמוע מכל הרמקולים.
מה שתשמע לא בטוח שיהיה לשביעות רצונך כי למעשה האות הכניסה הוא סטריאו והמרה ל6 ערוצים לא תמיד איכותית ולרוב מהרמקולים האחוריים יוצא צליל מרגיז ולא נעים לשמיעה בכלל.
תפתח את החוברת, תקרא על המצבי אודיו שונים.
האם במערכת ישנו מעבד צליל? כלומר בשלט או המערכת ישנם לחצנים של מצבי שמע (STEREO, SURROUND, PROLOGIC, DOLBY, SOUND MODE, AUDIO) וכו'...?
על ידי לחיצה על אחד המצבים אתה מפעיל את ההדמייה לסראונד ואז תוכל לשמוע מכל הרמקולים.
מה שתשמע לא בטוח שיהיה לשביעות רצונך כי למעשה האות הכניסה הוא סטריאו והמרה ל6 ערוצים לא תמיד איכותית ולרוב מהרמקולים האחוריים יוצא צליל מרגיז ולא נעים לשמיעה בכלל.
תפתח את החוברת, תקרא על המצבי אודיו שונים.
יש לי כפתור שמעליו כתוב SLEEP ומתחתיו surround
אבל כשאני לוחץ על הכפתור אני לא יכול להגיע למצב סראונד
בכול מקרה כרגע במסך שיש על הרסיבר כתוב SOUND F.SURROND
אולי יש כרטיס קול שאני יוכל לקנות שיפתור את הבעיה?
במצב שאני נמצא בו עכשיו "LINE" הוא נותן לי רק אפשרות של סטריאו לעומת זאת במצבים אחרים כול האופציות פתוחות
אבל כשאני לוחץ על הכפתור אני לא יכול להגיע למצב סראונד
בכול מקרה כרגע במסך שיש על הרסיבר כתוב SOUND F.SURROND
אולי יש כרטיס קול שאני יוכל לקנות שיפתור את הבעיה?
במצב שאני נמצא בו עכשיו "LINE" הוא נותן לי רק אפשרות של סטריאו לעומת זאת במצבים אחרים כול האופציות פתוחות
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אתה צריך רסיבר עם כניסה דיגיטלית ואז אתה מסודר.shachaf14 כתב:תוכל להמליץ ל על דגם כלשהו?משהו בסביבות ה500 שקל..?...
הבעיה היא התקציב
ראיתי ימאאה לא חדש דגם 992 שהיה מצוין בזמנו נמכר דיי בזול...{ויש לו כניסות דיגיטליות}
יותר טוב מזה בתקציב הזה לא תשיג.