Panasonic LCD V20
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
V20 זה לא פלאזמה?
בפירוש ציינתי LCD ...yes-man כתב:V20 זה לא פלאזמה?...
http://www.avforums.com/review/Panasoni ... eview.html
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasoni ... 910848.htm
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
RonunuRonunu כתב:asaf23 כתב:לא קיים בדגמי אסיה....באסה
![]()
מקווה ליבוא אפור/מקביל, אחרת "אסתפק" ב D25 ...
פלסמה לצערי הרב לא בא בחשבון. לילדים שלי (כולל הגברת) יש נטיה להשאיר מסך עובד המציג תפריט VOD קפוא ו... ללכת לישון....
לא הבנתי מה ההתעקשות דווקא לרכוש את המסך הנ"ל . הרי ב LCD לפנאסוניק אין התמחות ברמות איכותיות .
ויש מותגים טובים יותר מפנאסוניק בתחום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לפי האתרים שסקרתי, הדגם הזה מצליח להחביא את רוב החסרונות של ה-LCD ועולה על ה-D25. הפרמטרים שחשובים לי הם אחידות המסך, צבעים מדוייקים, צריכת הספק, צריבה/צבירה, מתיחה של חומר SD, החשוב מכל - השהיה נמוכה (PS3, WII). כ-80% טלוויזיה SD, כ-10% סרטים HD, כ-10% משחקים HD. פינת TV מוארת.9000es כתב:RonunuRonunu כתב:asaf23 כתב:לא קיים בדגמי אסיה....באסה
![]()
פלסמה לצערי הרב לא בא בחשבון. לילדים שלי (כולל הגברת) יש נטיה להשאיר מסך עובד המציג תפריט VOD קפוא ו... ללכת לישון....
לא הבנתי מה ההתעקשות דווקא לרכוש את המסך הנ"ל . הרי ב LCD לפנאסוניק אין התמחות ברמות איכותיות .
ויש מותגים טובים יותר מפנאסוניק בתחום ....
לטובת צפיה של סרטים יש לי מקרן במרתף חשוך, יחד עם זאת אני מצפה לאיכות HD גם מהמסך הזה.
אשמח להמלצות אחרות
Ronunu כתב:לפי האתרים שסקרתי, הדגם הזה מצליח להחביא את רוב החסרונות של ה-LCD ועולה על ה-D25. הפרמטרים שחשובים לי הם אחידות המסך, צבעים מדוייקים, צריכת הספק, צריבה/צבירה, מתיחה של חומר SD, החשוב מכל - השהיה נמוכה (PS3, WII). כ-80% טלוויזיה SD, כ-10% סרטים HD, כ-10% משחקים HD. פינת TV מוארת.9000es כתב:RonunuRonunu כתב:asaf23 כתב:לא קיים בדגמי אסיה....באסה
![]()
ויש מותגים טובים יותר מפנאסוניק בתחום ....
לטובת צפיה של סרטים יש לי מקרן במרתף חשוך, יחד עם זאת אני מצפה לאיכות HD גם מהמסך הזה.
אשמח להמלצות אחרות...
מסך מצויין