איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
מותחן מעולה. קלאסי כזה, כמו פעם, מסוגנן יפה, לא משעמם לרגע.
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...
לכל המעוניין יצא עכשיו כל הטרילוגיה בבלו-ריי
תהנו:)

מה זאת אומרת עכשיו? יש לי את שלושתם כבר שנה אם לא יותר. לשני חיכיתיח הרבה זמן לתרגום עברית וראיתי אותו לפני כמה חודשים. את השלישי כבר הספקתי למחוק מההארד דיסק שלי כי המון זמן לא מצאתי לו תרגום ואז פתאום הוציאו לו תרגום.dima_vy כתב:איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...
תהנו:)...

מוזר. הוא היה אצלי על ההארד דיסק כבר ממזמן (8-10 חודשים)dima_vy כתב:אני יודע שהם יצאו מזמן, פשוט האחרון חצא רק עכשיו עד כמה שאני יודע, ובמקרה ראיתי מישהו הוציא את שלושתם ביחד.kingikra כתב:מה זאת אומרת עכשיו? יש לי את שלושתם כבר שנה אם לא יותר. לשני חיכיתיח הרבה זמן לתרגום עברית וראיתי אותו לפני כמה חודשים. את השלישי כבר הספקתי למחוק מההארד דיסק שלי כי המון זמן לא מצאתי לו תרגום ואז פתאום הוציאו לו תרגום.dima_vy כתב:איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...
תהנו:)......
זה הכל:)
נ.ב. אגב שלישי דווקא כן יצא רק עכשיו בבלו-ריי...

kingikra כתב:מוזר. הוא היה אצלי על ההארד דיסק כבר ממזמן (8-10 חודשים)dima_vy כתב:אני יודע שהם יצאו מזמן, פשוט האחרון חצא רק עכשיו עד כמה שאני יודע, ובמקרה ראיתי מישהו הוציא את שלושתם ביחד.kingikra כתב:מה זאת אומרת עכשיו? יש לי את שלושתם כבר שנה אם לא יותר. לשני חיכיתיח הרבה זמן לתרגום עברית וראיתי אותו לפני כמה חודשים. את השלישי כבר הספקתי למחוק מההארד דיסק שלי כי המון זמן לא מצאתי לו תרגום ואז פתאום הוציאו לו תרגום.dima_vy כתב:איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...
תהנו:)......
זה הכל:)
נ.ב. אגב שלישי דווקא כן יצא רק עכשיו בבלו-ריי......

וואלה. שכה יהיה לי טוב.dima_vy כתב:אחרון, The.Girl.Who.Kicked.The.Hornets.Nest היה אצלך מזמן כבר?
טוב, אולי באמת פספסתי משהו......
תסלחו לי על הבורות:dima_vy כתב:איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...

http://www.imdb.com/title/tt1216487/ruti_ziv כתב: תסלחו לי על הבורות:
ראיתי רק סרט אחד ששמו : The Girl with the Dragon Tattoo
על אילו שניים נוספים אתם מדברים?...
וואללה,עכשיו אני עוד יותר מבולבלerezsolan כתב:http://www.imdb.com/title/tt1216487/ruti_ziv כתב: תסלחו לי על הבורות:
ראיתי רק סרט אחד ששמו : The Girl with the Dragon Tattoo
על אילו שניים נוספים אתם מדברים?...
http://www.imdb.com/title/tt1343097/...

בדיוק בשבדית.oferlaor כתב:הסרטים באיזו שפה בדיוק?...
יוצא עוד שנה וקצת:dima_vy כתב:יש צפי גם לגרסה אמריקאית באנגלית, אבל זה רק צפי:)...

אשמח לתת לך חוות דעת בזמן הקרוב. הסבר: הספרים היו מרתקים (הראשון והשני) לדעתי והם מתארים נופים ותרבות שוודית סקנדינבית, עשה לי חשק לראות אותם בשפת המקור, אני גם מקווה שזה יהיה שווה את זה.oferlaor כתב:מצדיק את הסבל של צפיה בסרט בשבדית?...
במקור הסופר תכנן 10 ספרים, אבל השלים שלושה בטרם נפטר.TANDBERG כתב:ruti_ziv, זו טרילוגיה בעקבות הספרים.
הטרילוגיה בספרים נקראת טרילוגית המילניום (שם העיתון המוזכר בספר) והיא כוללת את הספרים הבאים שהפכו כולם לסרטים ויצאו בשוודית (אם כי גרסה נוספת מתוכננת באנגלית ותבויים ככל הנראה על ידי פינצ'ר):
1) נערה עם קעקוע דרקון (ספר מעולה) ותורגם לעברית.
2) הנערה ששיחקה באש (גם טוב, אם כי לא כמו הראשון) ותורגם לעברית.
3) הנערה שבעטה בקן הצרעות (אמור להיות טוב וחותם את הטרילוגיה) ולא תורגם עדיין לעברית, אם כי באנגלית ניתן למצוא אותו.
הסופר עצמו נפטר בסוף 2004 מדום לב, קצת עצוב שלא יצא לו לראות כמה הוא הצליח......

האמת,לא קל לצפות בסרט בשפה שוודית. באופן אישי לי לא היה קל, ולא רק בגלל השפה (העלילה עצמה מורכבת)oferlaor כתב:מצדיק את הסבל של צפיה בסרט בשבדית?...

oferlaor כתב:מצדיק את הסבל של צפיה בסרט בשבדית?...
dima_vy כתב:איתי_הגיתי כתב:The Girl with the Dragon Tattoo
בשבדית, ובשבדיה.
9.5/10
...