יש לי רסיבר של YAMAHA 620 עם שתי כניסות של COMPONENT אחד ל-DVD והשני ל-YES וכן יציאת אחת מרכזית לכיוון הפלאזמה שגם היא COM'.
מה החיבור הטוב\איכותי ביותר בהנחה שב-DVD ו-הפלאזמה יש את חיבור ה-COMPONENT ואילו בממיר (3100) יש רק 21 פינים וRCA (אדום, לבן וצהוב)
הפלאזמה שאני חושב לקנות TH37PWD8, האם ה-DVD והממיר YES והרסיבר יעבדו טוב עם המסך הזה, איזה חיבורים נוספים עלי לבדוק במסך הזה שקיימים במחשבה לעתיד?
תודה וחג שמח
הערה: הדגם הזה מאד פופלארי באתר, והוא כמעט נימכר בכל חנות אפילו באופיס דיפו במבצעים- האם זה מרמז משהו על איכות המסך? עודפים? וכו...?
חיבור DVD ו-YES 3100 לפלאזמה- עזרה
מסך מצויין
אין קשר לזמינות שלו עם איכות ירודה. בכל מיקרה תבדוק תמיד שלא מוכרים לך מכשיר מתצוגה, אבל זה לא הבעיה.
אני חושב שהחישוב האופטימלי הוא לחבר את הממיר עם כבל SCART TO S VIDEO וכבל COMPONENT מה DVD בתוספת 3 קונקטורים BNC שאתה מחבר על הקונקטור RCA של כבלי ה COMPONENT שאתה מחבר למסך. זה עולה 5 ש"ח כ"א, לא בעיה.
אתה לא יכול לחבר את הממיר באות RGB כי אז אתה חיב להשתמש ב 3 כניסות ה BNC של ה COMPONENT וגם ב כניסה BNC במודול COMPOSITE/S VIDEO כי זה מבטל את האפשרות להשתמש בכניסה SVIDEO (רק אחד משתי הכניסות ניתנת לשימוש).
הנה שירשור בנושא קישוריות בעתיד.
אני חושב שהחישוב האופטימלי הוא לחבר את הממיר עם כבל SCART TO S VIDEO וכבל COMPONENT מה DVD בתוספת 3 קונקטורים BNC שאתה מחבר על הקונקטור RCA של כבלי ה COMPONENT שאתה מחבר למסך. זה עולה 5 ש"ח כ"א, לא בעיה.
אתה לא יכול לחבר את הממיר באות RGB כי אז אתה חיב להשתמש ב 3 כניסות ה BNC של ה COMPONENT וגם ב כניסה BNC במודול COMPOSITE/S VIDEO כי זה מבטל את האפשרות להשתמש בכניסה SVIDEO (רק אחד משתי הכניסות ניתנת לשימוש).
הנה שירשור בנושא קישוריות בעתיד.
lito, תודה על התיחסות! דבר נוסף >
המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי לחבר ישרות לפלאזמה כדי לקבל את האיכות הטובה ביותר. האם הרסיבר (YAMAHA 620) יוריד את האיכות? האם כבר לא אופנתי לחבר את כל אותות הוידאו לרסיבר ומשם לטלויזיה, כך הכל נשלט מהרסיבר?
דבר שני במידה ואקנה רק את המסך (הבסיס) האם אוכל לחבר לו רמקולים לחלק התחתון של המסך (המלצה על רמקולים טובים ואסטטים המתאימים לפנאסוניק יתקבל בברכה). לצערי אין לי מקום לרמקולים בצדדים, ולא רוצה להפעיל את המערכת 5.1 בשביל לשמוע חדשות בערוץ 22.
במצב הנוכחי הממיר וה-DVD מחוברים לרסיבר ומשם ל-TV ובנוסף יש לי חיבור ישירות מהממיר ל-TV כך שאוכל לראות ולשמוע ללא הדלקת הרסיבר.[/b]
דבר שני במידה ואקנה רק את המסך (הבסיס) האם אוכל לחבר לו רמקולים לחלק התחתון של המסך (המלצה על רמקולים טובים ואסטטים המתאימים לפנאסוניק יתקבל בברכה). לצערי אין לי מקום לרמקולים בצדדים, ולא רוצה להפעיל את המערכת 5.1 בשביל לשמוע חדשות בערוץ 22.
במצב הנוכחי הממיר וה-DVD מחוברים לרסיבר ומשם ל-TV ובנוסף יש לי חיבור ישירות מהממיר ל-TV כך שאוכל לראות ולשמוע ללא הדלקת הרסיבר.[/b]