מעוניין לשמוע את האוזניות החדשות שלי T1 במגברי אוזניות שונות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
לא מזמן רכשתי את אוזניות הדגל T1 של חברת ביירדינמיק :D
מעוניין שלמוע אצל חברים שיש להם מכברי אוזניות משובחים על מנת להחליט איזה מגבר אוזניות ליבחור
כעט ההשמעה נעשת ביציאת האוזניות של הנגן שלי marantz sa7001
הם נישמאות מעולות אבל אני בטוח שהם מסוגלות להרבה יותר
בשבוע שעבר שביקרתי בתערוכת IFA היתה לי אפשרות לישמוע (עם רעש סביבתי עצום)אותם עם המגבר של החברה A1 אבל ביגלל הרעש היה קשה להתרכז... :evil:
תודה מראש על שיתוף הפעולה
אני מתגורר בעיר פתח תקוה

SoapSeller
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

ראה כמה הודעות למטה(או כאן).
ונסה להצטרף.
(אני לא יודע מה המצב מבחינת מקומות פנויים)

זה אומנם עוד חודש, אבל זאת הזדמנות פז לשמוע אוסף מכובד למדי של מגברים ביום אחד.

וסתם הערה, מגברי אוזניות שונים.

ואם כבר השווצת:
[img2=550x412]http://i566.photobucket.com/albums/ss10 ... 1hd800.jpg[/img2]

התרשמות מסודרת תבוא בקרוב 8)

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

האם תוכל לומר באיזה מגבר (או מגברים) את דוחף את הוזניות ?

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

יש לו Beta22 מאוזן, מגבר היי-אנד בבנייה עצמית. ועוד מגבר היברידי נחמד. לי יש SPL Auditor שאמור להניע אותן מצויין, כמו את הK240 Sexttet שלי, מאוד סקרן לשמוע את הבייר... אני מניח שרכשת אותן בגרמניה?
SoapSeller כתב:התרשמות מסודרת תבוא בקרוב 8)
...
סיכום ביניים?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

שהT1 לא שוות את מחירן :D
והLCD-2 ו HD800 הרבה יותר טובות. שניהן בערך באותה רמה, אבל שונות לחלוטין.

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני מניח שרכשת אותן בגרמניה?
...
אכן כן רכשתי אותם בברלין
וגם שם לא היה קל להסיג אותם מסיבות שונות
לא יצאלי לישמוע את האודיטור אבל הוא ברמה עליונה יחד עם האח שלו ה"סוניטור"
הטכנולוגיה של מגברי האוזניות של חברת אס -פי-אל מיוחדת ומתוכמת ביותר ,אני בטוח שהצלילים המופקים משם מפנקים ביותר הטופ שבטופ לדעתי

SoapSeller
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

yossi126 כתב:שהT1 לא שוות את מחירן :D
והLCD-2 ו HD800 הרבה יותר טובות. שניהן בערך באותה רמה, אבל שונות לחלוטין.
...
+1

ה-‎T1 סבבה והכול, אבל אלה לא אוזניות של 1300$.
(וגם לא את המחיר של המכירה המוקדמת, שבו קניתי אותן)
הן מאוד מזכירות לי את ה-AD2000 שהיו לי, רק נוחות ופחות "מהירות".
הן די כפיות, אבל לא מספיק, ה-LCD2 מביאות הרבה יותר כיף.

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

ה-‎T1 סבבה והכול, אבל אלה לא אוזניות של 1300$.
(וגם לא את המחיר של המכירה המוקדמת, שבו קניתי אותן)
הן מאוד מזכירות לי את ה-AD2000 שהיו לי, רק נוחות ופחות "מהירות".
הן די כפיות, אבל לא מספיק, ה-LCD2 מביאות הרבה יותר כיף.
...
איך שלא יהיה אני מאוד מרוצה מהצליל שלהם
הם נותים לי את איכות הקול שהאוזניים שלי מסוגלות להבחין
אני אישית לא היתי מחליף אותם בסנהייזרים עניין של טעם אישי
מה שטעים למישהו לא בהכרך טעים למישהו אחר :D

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

סוניטור היה יכול להיות נהדר, אם הוא היה קיים.. כל מכשיר של סוני מקבל אצלי נק' זכות על המקום.
:lol:

דור,
לאשוות אפילו אלפייה אתה אמור... הממ, העברת אותן לבאלאנס נכון? יש משהו שהן עושות יותר טוב מHD800? אמור להיות להן יותר באס, זה תופס על הבטא שלך? מה לגבי הטונאליות?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #10 

איליה, הLCD-2 שלי. הייתי אצל דור לקחת את הsoha כי הבטא שלי עוד לא מוכן. על הדרך עשינו השוואות אתה יודע (ולא, לא עשינו רה-טרמינציה) :)
לדעתי הבאס שלהן הוא הכי טוב ששמעתי מאוזניות, HD800 לא מתקרבות אליהן בגזרה הזו. הצליל הוא אינטימי ו-ווקאלים מאוד נעימים לאוזן ומדויקים.
בכלל האוזניות הן גם הכי מאוזנות שיצא לי לשמוע, יש להן סוג כזה של ליטוש מדויק בכל הספקטרום.
הHD800 בעלות במה יותר גדולה וצליל יותר פתוח אבל החסך בבאס ובמידים הנמוכים גורם להן להשמע לא מאוזנות כמו הLCD-2, לדעתי ולטעמי כמובן.

זו התרשמות של כמה ימים כבר שהסט אפ אצלי, עם dac של HRT (מעולה). כמובן שכרגע אני לא שופט אותם לגמרי, כי הsoha הוא מגבר נחמד, אבל לא מתקרב לבטא.
דור ניסה אותן אולי חצי שעה על הראש, אבל גם התרשמות ממנו תתקבל, ומאליאור :)

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

למרות שמבחינה טכנית אפשר להוצאי שני יציאות ניפרדות
לא יודע כי עוד לא שמעתי מערכת אוזניות מאוזנת רק אני חושב למה חברות מאוד ידועות ומקצועיות לא מציאות מגברים כאלה בשטח ה"פרו"
אולי אני לא מכיר את כל החברות אבל את אלה שאני מכיר לא יוצאות מאוזנות
השאלה היא האם זה חשוב סידור מאוזן, כמה תורם לצליל יחסית לחיבור רגיל
מעניין היה לעשות השוואת תוך כדי ממצב מאוזן למצב רגיל (האם זה ניתן ?)
הבטא 22 מבחינה טכנית ניראה מאוד מרשים ,הושקע תיסכום רב במעגל (כמו ההתנעה רקה ליציאה)
הבניה דורשת לדעתי מיכשור לבדיקת ציוד ספציפי (ספקטרום אנלייזר) כדי לכוון אותו לביצועים האופתימליים
לא אומר שהאוזן האנושי הוא מכשיר לא טוב ,ככה כמו שיש השליות אופטיות יש גם השליות אקוסטיות
בכל מיקרה השיפוט האחרון יהיו האוניים שלנו כמובן

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

htbar כתב:למרות שמבחינה טכנית אפשר להוצאי שני יציאות ניפרדות
לא יודע כי עוד לא שמעתי מערכת אוזניות מאוזנת רק אני חושב למה חברות מאוד ידועות ומקצועיות לא מציאות מגברים כאלה בשטח ה"פרו"
אולי אני לא מכיר את כל החברות אבל את אלה שאני מכיר לא יוצאות מאוזנות
...
אני חושב שזה בגלל שבתחום המקצועי לא מחפשים את המילה האחרונה באיכות סאונד, הפרמטרים הכי חשובים זה הלינאריות והפירוט של האוזניות, משהו שמעבר לבאלאנס לא בהכרח מוסיף. למרות שזה כן תורם לסאונד נקי יותר לפי מה שאני יודע. אני גם לא מכיר אוזניות מקצועיות שבאות עם XLR מראש (למרות שאולטרסון הוציאו לאחרונה גירסה מאוזנת של ה2900 שלהם).
yossi126 כתב:איליה, הLCD-2 שלי.
...
זה אחלה אבל אני חושב זה ברור שהתכוונתי לT1. :) האמת שהLCD-2 פחות מעניינות אותי כי אני אוהב את הטרבל שלי מוגבה ומאוורר :P וסאונד פתוח בכללי ומאז שאני עם HD800 אני חושב שיהיה לי קשה לחזור לממדים ה"רגילים" של רוב האוזניות. למרות שעם הW5000 מהאודיטור אני מאוד מרוצה מהפרזנטציה גם כן מהבחינה הזו. אבל יהיה מעניין לשמוע אותן ללא ספק.

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אני ממש בדילאמה ללא השמעה מעשית אין לי מוסג באיזו פרמטרים יש רווח בצורה מאוזנת
אני לאמיזמן בניתי מגבר בטופולוגיה דומה למגבר המפורסם ליניאר קיוב של חברת ליהמן
אם היתי בטוח שהתרומה של יציאה מאוזנת היא גדולה במיוחד לא היתי מהסס לחשוב ולהפוך אותו ליצחאות מאוזנות
אבל כאמור אני לא יודע ולא רוצה להשקיע זמן מאמץ וכסף סטם כך
אני מניח שאם זה היה תורם לסאונד טוב יותר לא היה אולפן או חברה שלא היה מהססת להוציא לשוק מוצרים מאוזנים
מצעד שני היה כואב לי לחתוך את המחבר היפה של האוזניות ללא סיבה מוצדקת ביותר :(

SoapSeller
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

Ilyan כתב: לאשוות אפילו אלפייה אתה אמור... הממ, העברת אותן לבאלאנס נכון? יש משהו שהן עושות יותר טוב מHD800? אמור להיות להן יותר באס, זה תופס על הבטא שלך? מה לגבי הטונאליות?
...
כן, הן בלאנסד.

בס יותר טוב מה-HD800, הטונאליות שלהן נחמדה, Asr כתב ב-head-fi שהן סוג של K701 משודרגות עם יותר בס.
ואני נוטה להסכים, ה-800 יותר מאוזנות מהן.

מבחינת ה-LCD2, אני לא ממהר לשפוט אותן, כי כמו שיוסי אמר היתה לי התרשמות מאוד קצרה מהן, וגם זה כשהן חדשות ובלי ברייק-אין(ועל ה-SOHA).

אבל ממה שהספקתי להתרשם, יש כמה דברים שהן עושות מדהים(רוק\אלקטרוניקה-כבדה), הרבה יותר טוב מכול אוזניה אחרת ששמעתי בנתיים. ה-T1 גם מצטיינות באותם דברים, אבל הן מחווירות לעומת ה-LCD2.
נראה לי שה-LCD2 הן פחות all-around מהאחרות, הלכו על כיוון אחד וביצעו אותו מושלם.
בג'אז ובקלאסית לא התלהבתי יותר מדי ממה ששמעתי, ה-HD800 עושות את זה יותר טוב.
ה-T1 עושות ג'אז וקלאסית פחות טוב מה-HD800, אבל יותר טוב מה-LCD2.

יכול להיות שהגברה יותר טובה ומקור יותר טוב(שמענו עם ה-Opus) יפתחו את ה-LCD2, אני משאיר את דעתי עליהן פתוחה עד שאני אשמע אותן בתנאים הנ"ל.

אם לסכם, קניתי את ה-T1 כי קיוותי שהן ישלימו את ה-HD800 בנקודות הפחות טובות שלהן, הן עושות את זה, אבל לא מספיק טוב. נראה שה-LCD2 כן.
ואם מסכמים, נדרג נוחות(מהטוב לרע):
HD800 - האוזניות הכי נוחות שניסיתי, פשוט נעלמות על הראש.
T1 - נוחות סבירה, הן קטנות יותר מה-800 והאוזניים שלי מרגישות קצת קלסטרופוביות שם בפנים.
LCD2 - הייתי מדרג אותן מעל ה-T1, אילו הן לא היו כולכך כבדות. המראה הסטימפאנקי שלהן(עץ והכול) בא עם מחיר.

htbar,
1. כמובן שהכול לדעתי ולטעמי, ולטעמך יכול להיות שה-T1 הרבה יותר טובות.
2. יש מספר יפה של מגברי בלאנסד בשוק, רובם ככולם מיצרני פרימיום של מגברי אוזניות.
3. לא צריך ציוד מיוחד כדי לבנות בטא22 שישמע טוב. מולטימטר סביר מספיק כדי לכוון אותו, הפרמטרים התפעוליים שלו מדידים בקלות.
(אתה יכול לעיין בדף Initial setup באתר שלו לעוד מידע)

vek44acm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה #15 

לצד האוזניות המפלציות הפתוחות שדובר פה , הED.8 נראות כמו האחות הקטנה שלא אכלה מספיק ירקות ולא גדלה. אישית אני חושב שאני נפגע גראדו והסנהייזרים הישנים יותר, פשוט יצרו מצב שלא יכולתי אפילו לטרוח ולהקשיב לאוזניות פתוחות לדוגמא הHD800.
לגבי הED.8 אני יכול להגיד לכם זה באמת אחת האוזניות היותר מבריקות , 260 גרם עם עכבה של 30 אום שפלאפון מסכן כמו N85 לא רק מצליח לנגן אלא ברמת ווליום של INEAR כאשר יש עוד 10 אחוז תוספת כוח ריזרבי. ה750 לדוגמא בעל העכבה של 40 אום ב100 אחוז נשמעים חלש ובקושי.
האטימה מושלמת, רעש חיצוני כמעט ולא נשמע והצליל ברמות ווליום גבוהות יוצא מעט מאוד וכמעט ולא מורגש.
הצליל עם מגבר מרגישים שהוא משופר אבל לא ברמה כמו ה750 שפתאום אתה מרגיש שהם נפתחות לגמרי.
טכנלוגית הS-LOGIC דורשת זמן להתרגל עלייה, לכן לפעמיים האולטרסון וזה כל הדגמים נשמעים שונה ולרוב חושבים שזה לרעה. אני אישית אוהב את הטכנלוגיה הזאת כי היא מאפשרת לי להוסיף פלאגים של VST ולנסות להוציא צליל יחודיי שמאוד מתאים לי. כרגע אני מנסה למצוא את קומבינציה שתוציא את המקסימום שהאוזניות האלו יכולות , BURN-IN של 100 שעות כבר יש, עם הפלאגים זה יכול לקחת זמן לא מבוטל.

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

VST ולנסות להוציא צליל יחודיי שמאוד מתאים לי. כרגע אני מנסה למצוא את קומבינציה שתוציא את המקסימום שהאוזניות האלו יכולות , BURN-IN של 100 שעות כבר יש, עם הפלאגים זה יכול לקחת זמן לא מבוטל.
...
השימוש בפלאגים vst מאפשר להפוך את המחשב למכונת עיווד צליל משוכללת ביותר אך לצערי לא חושב שיכול לשנות את התימסורת האלקטרואקוסטית של האוזניה אפשר להוסיף השהיות תיקון תדר ברמות דיוק טובות מאוד אבל עם כל התוכנה המכאניקה של האוזניה נישארת כפי שהיא עם היכולות והחיסרונות גם יחד
אני לא אומר חס בחלילה שזה לא טוב עיווד קול רק שהוא מוגבל עקב גורמים חיצונים
אם עקומת התדר לא מספיק מדוייקת כפי שהינו רוצים אפשר תמיד למלאה חורים של תדרים ולשטח איפה שנחוץ החתימה האקוסטית של האוניה המסויימת תמיד ישאר ביסודה כפי שהיא ולא משנה איזו עיווד קול תפעיל עליה

shlomok
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #17 

יש לי DAC חיצוני ומגבר שפורפרות סיני, אשמח לשמוע את האוזניות שלך וגם להשוות ל DT 880 שיש לי,

htbar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

בסדר גמור
אז נארגן פשינה בין שני המפלצות :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”