Ilyan כתב:
לאשוות אפילו אלפייה אתה אמור... הממ, העברת אותן לבאלאנס נכון? יש משהו שהן עושות יותר טוב מHD800? אמור להיות להן יותר באס, זה תופס על הבטא שלך? מה לגבי הטונאליות?
...
כן, הן בלאנסד.
בס יותר טוב מה-HD800, הטונאליות שלהן נחמדה, Asr כתב ב-head-fi שהן סוג של K701 משודרגות עם יותר בס.
ואני נוטה להסכים, ה-800 יותר מאוזנות מהן.
מבחינת ה-LCD2, אני לא ממהר לשפוט אותן, כי כמו שיוסי אמר היתה לי התרשמות מאוד קצרה מהן, וגם זה כשהן חדשות ובלי ברייק-אין(ועל ה-SOHA).
אבל ממה שהספקתי להתרשם, יש כמה דברים שהן עושות מדהים(רוק\אלקטרוניקה-כבדה), הרבה יותר טוב מכול אוזניה אחרת ששמעתי בנתיים. ה-T1 גם מצטיינות באותם דברים, אבל הן מחווירות לעומת ה-LCD2.
נראה לי שה-LCD2 הן פחות all-around מהאחרות, הלכו על כיוון אחד וביצעו אותו מושלם.
בג'אז ובקלאסית לא התלהבתי יותר מדי ממה ששמעתי, ה-HD800 עושות את זה יותר טוב.
ה-T1 עושות ג'אז וקלאסית פחות טוב מה-HD800, אבל יותר טוב מה-LCD2.
יכול להיות שהגברה יותר טובה ומקור יותר טוב(שמענו עם ה-Opus) יפתחו את ה-LCD2, אני משאיר את דעתי עליהן פתוחה עד שאני אשמע אותן בתנאים הנ"ל.
אם לסכם, קניתי את ה-T1 כי קיוותי שהן ישלימו את ה-HD800 בנקודות הפחות טובות שלהן, הן עושות את זה, אבל לא מספיק טוב. נראה שה-LCD2 כן.
ואם מסכמים, נדרג נוחות(מהטוב לרע):
HD800 - האוזניות הכי נוחות שניסיתי, פשוט נעלמות על הראש.
T1 - נוחות סבירה, הן קטנות יותר מה-800 והאוזניים שלי מרגישות קצת קלסטרופוביות שם בפנים.
LCD2 - הייתי מדרג אותן מעל ה-T1, אילו הן לא היו כולכך כבדות. המראה הסטימפאנקי שלהן(עץ והכול) בא עם מחיר.
htbar,
1. כמובן שהכול לדעתי ולטעמי, ולטעמך יכול להיות שה-T1 הרבה יותר טובות.
2. יש מספר יפה של מגברי בלאנסד בשוק, רובם ככולם מיצרני פרימיום של מגברי אוזניות.
3. לא צריך ציוד מיוחד כדי לבנות בטא22 שישמע טוב. מולטימטר סביר מספיק כדי לכוון אותו, הפרמטרים התפעוליים שלו מדידים בקלות.
(אתה יכול לעיין בדף Initial setup באתר שלו לעוד מידע)