A200: בעיות בהגדרות לרשת (כנראה)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

המכשיר הגיע אלי סוף סוף :) .
חיברתי הכל והגדרתי הגדרות ראשוניות, עדכנתי Firmware ולאחר מכן התקנתי NMT Tools Fresh Setup על גבי DOK של 4GB, אין HDD פנימי מאחר והמטרה שלי היא להזרים תכנים מהמחשב בלבד.
חיברתי לרשת קווית והתקנתי גם את MiHome על המחשב עם ווינדוס 7.

אני מצליח לפעמים לגשת לקבצים דרך השיתוף של MiHome וניסיתי כמה קבצי MKV למשך 5 דקות (720P ו-1080P) והם עובדים יפה (אגב מוגדר אצלי יציאה 720P 60HZ).

רק סרט אחד עשה לי בעיות, AVATAR.
הגירסא של ה-1080P MKV מגמגת לי החל מהדקה ה-4.
הגירסא של ה-720P MKV לא מגמגת לי, אך אם אני מוסיף תרגום חיצוני (SRT) אז זה מגמגם לי מהדקה ה-3.
* סרטים אחרים עם תרגום עובדים יפה.
* שמעתי בעבר על בעיות בסטרימרים עם AVATAR אך אני זוכר שדובר על גירסאות בלוריי מלא, הגירסאות אצלי לא עוברות את ה-10 גיגה.

בעייה נוספת זה שהשיתוף פעם עובד ופעם לא עובד, אני חושב שהבעייה היא ההגדרות לרשת מאחר ולא עשיתי הגדרות מיוחדות אלא רק התקנתי את התוכנות הדרושות, ניסיתי דרך פורם NMT אך אני לא מוצא שם כלום לגבי הדרך המיטבית להגדיר את הרשת, חיפושים בפורום שלנו מובילים אותי להרבה הסברים כלליים .
הדבר היחיד שניסיתי לעשות זה לשנות את ה-IP ידנית לזה שדומה למה שרשום ב-myHome .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

היי נדב

נסה להתקין שרת NFS ולהזרים בעזרתו.(נדמה לי ש ב WIN 7 השרת כבר בפנים ויש להפעיל אותו)

מנסיון אישי ההזרמה טובה יותר מאשר MYHOME .

בנוסף MYHOME לא מאפשר הזרמה של מבנה BD מלא וזו עוד סיבה לעבור ל NFS

בהצלחה

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

טוב ניסיתי לעבוד עם NFS וללא הצלחה, זה לא נראה לי כמו סינית אלא יותר כמו קלינגונית :?

לא הצלחתי למצוא למצוא הסבר או מדריך ראוי שיסביר איך להגדיר A200 עבור WIN7 ככה שבינתיים הדבר היחיד שעובד לי זה MyHome ולפי דעתי הממשק שלו גם נוח יותר.

ניתקתי את האפשרות האלחוטית בראוטר וכעת אני מצליח להריץ את ה-AVATAR 720P ואפילו 1080P ללא גמגומים כלל, ייתכן שהחלפת ראוטר בסופו של דבר תפתור את הבעייה, נראה .

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”