שאלה בקשר ל PSN
לאחרונה פתחתי חשבון PSN כדי שאוכל להוריד משחקי DEMO ועוד.. ואני לא מצליח להוריד כלום או להיכנס ל PLAYSTATION STORE כי זה לא נתמך באזור/ מדינה שאני נמצא בה
הבנתי שזה בגלל שרשמתי ISRAEL בתור המדינה בחשבון והציעו לי לשנות למדינה אחרת באירופה. כשאני נכנס לחשבון אני לא יכול לעדכן את המדינה.
איך אני פותר את זה??
תודה
הבנתי שזה בגלל שרשמתי ISRAEL בתור המדינה בחשבון והציעו לי לשנות למדינה אחרת באירופה. כשאני נכנס לחשבון אני לא יכול לעדכן את המדינה.
איך אני פותר את זה??
תודה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שים לב - אני מכיר מישהו שעשה את אותה טעות ולכן פתח יוזר חדש ושיחק רק איתו, והתבעס שהוא איבד את השם שקבע ליוזר הישן שלו - זה לא נחוץ. אתה יכול לפתוח יוזרים חדשים בשביל ההורדות ולהמשיך לשחק עם היוזר שיש לך. התכנים משותפים לכל היוזרים בקונסולה, כל זמן שהמשתמש שהוריד אותם עדיין קיים ופעיל בקונסולה.
לדעתי זה לא משנה מה אתה קונה , זה פשוט מחבר אותך עם אנשים מהאיזור שלךnokobik כתב:אז אם אני רוכש משחק מאסיה, אני אשחק נגד שחקנים אסיאתיים?
מארה"ב, אז נגד אמריקאים?
בעייתי משהו מבחינתנו הישראלים, לא?...
אוריאל - מניסיון של חבר עם משחקים אסייתים - זה לא נכון לכל המשחקים.
מה שכן - יש משחקים שהסרברים משותפים עולמית והמשחק הוא אכן לסרברים לפי פינג יעלו קודם - אבל תוכל להצטרף לאיזה משחק שבא לך - לדוגמא COD האחרון.
מה שכן - יש משחקים שהסרברים משותפים עולמית והמשחק הוא אכן לסרברים לפי פינג יעלו קודם - אבל תוכל להצטרף לאיזה משחק שבא לך - לדוגמא COD האחרון.
הקמתי USER חדש ועשיתי לו חשבון PSN לפי אנגליה ואני מצליח עכשיו להוריד משחקי DEMO - אין הרבה - ממש מעט אבל עדיף על כלום .. אני אנסה בהמשך להקים אחד לפי ארה"ב נראה מה זה ייתן לי.
עכשיו השאלה אם אני יכול למחוק את ה USER הראשון שעבורו עשיתי PSN לפי ישראל? ואם כן, האם כל הניקוד והמשחקים השמורים יימחקו? האם אפשר להעביר אותם לאחד ה USERים החדשים?
עכשיו השאלה אם אני יכול למחוק את ה USER הראשון שעבורו עשיתי PSN לפי ישראל? ואם כן, האם כל הניקוד והמשחקים השמורים יימחקו? האם אפשר להעביר אותם לאחד ה USERים החדשים?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם אתה לא רואה הרבה דמואים, אתה מפספס משהו.
במסך הראשון שבו יש לך ריבוע גדול ושניים קטנים עם פרסומות ובצד שמאל תפריט, לך למטה בתפריט עד שתגיע לדמואים. שם תיכנס לדמואים ל PS3, ושם אפשר לראות אותם ממויינים לפי ה ABC, אם אני זוכר נכון. יש המון.
במסך הראשון שבו יש לך ריבוע גדול ושניים קטנים עם פרסומות ובצד שמאל תפריט, לך למטה בתפריט עד שתגיע לדמואים. שם תיכנס לדמואים ל PS3, ושם אפשר לראות אותם ממויינים לפי ה ABC, אם אני זוכר נכון. יש המון.
אני לא מצליח למצוא את זה. תוכל לצלם תמונה של מסך הבחירה הזה שאתה מדבר עליו בבקשה?Malcontent כתב:אם אתה לא רואה הרבה דמואים, אתה מפספס משהו.
במסך הראשון שבו יש לך ריבוע גדול ושניים קטנים עם פרסומות ובצד שמאל תפריט, לך למטה בתפריט עד שתגיע לדמואים. שם תיכנס לדמואים ל PS3, ושם אפשר לראות אותם ממויינים לפי ה ABC, אם אני זוכר נכון. יש המון....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

התמונה למטה היא של המסך הראשון בחנות. שים לב, בצד שמאל יש כמה מלבנים קטנים. New Releases, Downloadable Games וכו'. בהמשך יש גם Demos. התפריט היום נראה קצת שונה, נוספו דברים מאז שהתמונה הזאת צולמה, אבל Demos עדיין שם. משם אני מאמין שתסתדר כבר.

אז זה שיקול די רציני שמתווסף למהיכן מזמינים את המשחק אם מעוניין במשחקי אונליין.liviur כתב:אוריאל - מניסיון של חבר עם משחקים אסייתים - זה לא נכון לכל המשחקים.
מה שכן - יש משחקים שהסרברים משותפים עולמית והמשחק הוא אכן לסרברים לפי פינג יעלו קודם - אבל תוכל להצטרף לאיזה משחק שבא לך - לדוגמא COD האחרון....
טוב לדעת, למרות שאני עד עכשיו קניתי רק מ-UK.