מתלבט בין פיוניר LX-52 לאונקיו 608
אשמח לדעתכם , איזה רסיבר לדעתכם עדיף מבחינת סאונד נטו וכוח לרמקולים. לא מעוניין תמיכה ב 3D כרגע.
ההפרש ביניהם 1000 שח לטובת האונקיו , מוכן להשקיע את ההבדל רק במידה והשיפור משמעותי.
יחובר לרמקולים בהירים , רצפתיים של CABASSE .
תודה.
ההפרש ביניהם 1000 שח לטובת האונקיו , מוכן להשקיע את ההבדל רק במידה והשיפור משמעותי.
תודה.
לטעמי האונקיו עדיף...יצא לי לשמוע אותו לפני כשבועיים אצל מכר טוב, ותאמת דיי הופתעתי לטובהLiorShap כתב:אשמח לדעתכם , איזה רסיבר לדעתכם עדיף מבחינת סאונד נטו וכוח לרמקולים. לא מעוניין תמיכה ב 3D כרגע.
תודה....
ואני בטוח שה-608 אף ישתלב טוב עם ה-CABASSE.
את הפיוניר 52 אני מודה לא יצא לשמוע כלל...
אבל תלך ותבחן את שניהם...
תתעקש על מבחן שמע אחד מול השני ותחליט...
בהצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itay123itay123 כתב:לטעמי האונקיו עדיף...יצא לי לשמוע אותו לפני כשבועיים אצל מכר טוב, ותאמת דיי הופתעתי לטובהLiorShap כתב:אשמח לדעתכם , איזה רסיבר לדעתכם עדיף מבחינת סאונד נטו וכוח לרמקולים. לא מעוניין תמיכה ב 3D כרגע.
תודה....
ואני בטוח שה-608 אף ישתלב טוב עם ה-CABASSE.
את הפיוניר 52 אני מודה לא יצא לשמוע כלל...
אבל תלך ותבחן את שניהם...
תתעקש על מבחן שמע אחד מול השני ותחליט...
בהצלחה...
אני כן שמעתי את ה 52 והוא די איכותי . לדעתי הוא יקר יותר מה 608 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני מאמין לך...
אבל שואל השרשור...צריך להחליט גם עם תמיכה עתידית ב-3D תהווה שיקול.
ה-608 בהחלט נותן "שק" של GOODIES ואף נשמע מצויין (במיוחד למחירו). כולל גם THX SELECT 2 פרוססינג, תמיכה בתלת מימד, חיבור שני סאבים, רמת כיול טובה ואף אפשרות לחיבור זוג נוסף של רמקולים מעל הקדמיים...
ה-608 בהחלט נותן "שק" של GOODIES ואף נשמע מצויין (במיוחד למחירו). כולל גם THX SELECT 2 פרוססינג, תמיכה בתלת מימד, חיבור שני סאבים, רמת כיול טובה ואף אפשרות לחיבור זוג נוסף של רמקולים מעל הקדמיים...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itay123itay123 כתב:אני מאמין לך...
ה-608 בהחלט נותן "שק" של GOODIES ואף נשמע מצויין (במיוחד למחירו). כולל גם THX SELECT 2 פרוססינג, תמיכה בתלת מימד, חיבור שני סאבים, רמת כיול טובה ואף אפשרות לחיבור זוג נוסף של רמקולים מעל הקדמיים......
ברמות כאלה של רסיברים צריך לרכוש את הרסיבר האיכותי ביותר מבחינת פרוססינג . וגם במקרה הזה פיוניר מנצחת .
אני מבין שיש אנשים בפורום שלט מוכנים לקבל את זה שפיוניר התקדמו כמה דורות קדימה בכל הקשור לפרוססינג .
אבל אין מה לעשות זה הנתון כרגע .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אף אחד לא אומר שלא, אבל אני אישית רציתי לקבל תמיכה ב3D ורסיבר טוב במחיר סביר.9000es כתב:itay123itay123 כתב:אני מאמין לך...
ה-608 בהחלט נותן "שק" של GOODIES ואף נשמע מצויין (במיוחד למחירו). כולל גם THX SELECT 2 פרוססינג, תמיכה בתלת מימד, חיבור שני סאבים, רמת כיול טובה ואף אפשרות לחיבור זוג נוסף של רמקולים מעל הקדמיים......
ברמות כאלה של רסיברים צריך לרכוש את הרסיבר האיכותי ביותר מבחינת פרוססינג . וגם במקרה הזה פיוניר מנצחת .
אני מבין שיש אנשים בפורום שלט מוכנים לקבל את זה שפיוניר התקדמו כמה דורות קדימה בכל הקשור לפרוססינג .
אבל אין מה לעשות זה הנתון כרגע ....
ולפיוניר אין את זה בארץ, כי התמחור שלהם שערורייתי, וה920 לא היה שיקול, מכיוון שהפיוניר עולה בחו"ל 260$ והאונקיו עולה 400דולר, שזה 50% יותר ומראה כנראה על כך שהאונקיו טוב יותר, בנוסף שהפיונייר שנחשב דגם אחד פחות טוב מהאונקיו עולה בארץ אותו דבר.
ד"א שמעת את 608 מול רסיברים אחרים?
כי אני רואה שאתה פוסל אותו הרבה, אבל השאלה אם שמעת אותו?
אריאל
תודה למגיבים ,
נראה לי ש 3D זה לא דבר שיהיה לי בקרוב , והתוכן של הנושא הזה נראה לי חלש מדי בשביל שאשקיע בזה כרגע.
ההתלבטות העיקרית שלי מבין שניהם היא מי לדעתכם ידחוף את הרמקולים בצורה יותר טובה..
מבחינת נתונים יבשים לדעתי הפיוניר מציע 120W ב 8 אוהם והאונקיו רק 95 W , אולי אני טועה.
הרמקולים שלי דורשים לפחות 100W ב 8 אוהם והם יורדים עד 4 אוהם. נצילות 90DB .
מעבר לזה מעניין אותי פרוססינג טוב בקולנוע ביתי, קלות כיול וממשק איכותי , זהו בגדול.
נראה לי ש 3D זה לא דבר שיהיה לי בקרוב , והתוכן של הנושא הזה נראה לי חלש מדי בשביל שאשקיע בזה כרגע.
ההתלבטות העיקרית שלי מבין שניהם היא מי לדעתכם ידחוף את הרמקולים בצורה יותר טובה..
מבחינת נתונים יבשים לדעתי הפיוניר מציע 120W ב 8 אוהם והאונקיו רק 95 W , אולי אני טועה.
הרמקולים שלי דורשים לפחות 100W ב 8 אוהם והם יורדים עד 4 אוהם. נצילות 90DB .
מעבר לזה מעניין אותי פרוססינג טוב בקולנוע ביתי, קלות כיול וממשק איכותי , זהו בגדול.
9000es כתב:itay123 כתב:אין לי מושג איך הגעת להפרש הזה אלה עם כן אתה משיג את ה LX ב 4500 מה שניראה ליLiorShap כתב: ההפרש ביניהם 1000 שח לטובת האונקיו...
יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתימחיר ה 608 כבר מזמן ידוע כ 3500 עזוב אותך
מכל המחירים בזאפ כל חנות שנייה היום משווה למחיר הזה לאחר שאחת התחילה במבצע
זמני שהפך למגפה של ממש אין להם ברירה![]()
הבנתי שאפילו בוואלה שופ ניתן לקבל אותו במחיר הזה כולל משלוח.
בהצלחה
טל.......