רמקולים קידמיים ואחוריים
קצת קשה לתת חוות דעת על רמקולים בלי שתיתן דגם של רמקול מסויים
ועכשיו ברצינות ..
נסה לחשוב כמה סוגים וואירציות אפשר לתת ב 15K הרי זה יהיה ממש לא ראלי שכל אחד פה יזרוק רמקולים בשווי הזה ...
זה תקציב מכובד מאד והאפשרויות רבות .
עצתי היא :
גש לחנויות המתמחות באודיו ונסה להקשיב לכמה שיותר רמקולים (קח דיסיקים שאתה מכיר היטב לבחינה) לאחר שיהיה לך רפרנס מה הכיוון שלך אז נוכל להתחיל "לדבר" על חסרונות ויתנותיהם של רמקוליםם ספציפים .
בהצלחה .
נב : לדעתי אין דבר יותר מרגש מלעשות את ה"טיול" הזה לבחירת ציוד אודיו לאחר שיש תקציב ביד ..
ועכשיו ברצינות ..
נסה לחשוב כמה סוגים וואירציות אפשר לתת ב 15K הרי זה יהיה ממש לא ראלי שכל אחד פה יזרוק רמקולים בשווי הזה ...
זה תקציב מכובד מאד והאפשרויות רבות .
עצתי היא :
גש לחנויות המתמחות באודיו ונסה להקשיב לכמה שיותר רמקולים (קח דיסיקים שאתה מכיר היטב לבחינה) לאחר שיהיה לך רפרנס מה הכיוון שלך אז נוכל להתחיל "לדבר" על חסרונות ויתנותיהם של רמקוליםם ספציפים .
בהצלחה .
נב : לדעתי אין דבר יותר מרגש מלעשות את ה"טיול" הזה לבחירת ציוד אודיו לאחר שיש תקציב ביד ..
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה רק נידמה לי או שלאחרונה אנשים באתר, במיוחד חדשים, מוותרים לחלוטין על הפור פליי והסמול- טוק ומתחילים ישר בת'כלס?
חבל..
חבל..
רוי , האתר נהיה מוקד טראפיק רציני מאד ואנו עולים כמעט תמיד במקומות הראשונים בחיפושים במנגונני חיפוש ..
אולי בגלל "הקלות " שהאנשים מוצאים אותנו הם לא טורחים לבדוק או להבין את הלך הרוח שלנו כאן ...
אני כמוך חושב שזה חבל שאין קצת " שלום " וכו ..
מה שיותר בעייתי שהם באים לשאול לפני חיפוש באתר קריאה למידה וכדומה ..
לילה טוב .
אולי בגלל "הקלות " שהאנשים מוצאים אותנו הם לא טורחים לבדוק או להבין את הלך הרוח שלנו כאן ...
אני כמוך חושב שזה חבל שאין קצת " שלום " וכו ..
מה שיותר בעייתי שהם באים לשאול לפני חיפוש באתר קריאה למידה וכדומה ..
לילה טוב .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
אם יש לך סכום של 15K לרמקולים
יכול להיות שיצאנו מהמיתון
עכשיו ברצינות כנס לאינקס הקישורים של האתר
יש המון חנויות עם המון מבחר רמקולים
תראה מה מתאים לך ולך לשמוע חשוב לקחת גם את המגבר איתך ודיסקים שאתה מכיר הכי טוב
ושיהיה בהצלחה
יכול להיות שיצאנו מהמיתון
עכשיו ברצינות כנס לאינקס הקישורים של האתר
יש המון חנויות עם המון מבחר רמקולים
תראה מה מתאים לך ולך לשמוע חשוב לקחת גם את המגבר איתך ודיסקים שאתה מכיר הכי טוב