טושיבה XV733 מול סמסונע C650
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
C650 (לפחות רמה אחת מעל הטושיבה). מסך מדהים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Re: איך רואים בו SD ?
מומלץ ללכת גם לחנויות ולראות איך רואים. את המסך שלי בחרתי בצורה כזו, הSD שיחק אצלי תפקיד גדול. אולי בקרוב נעבור לHD.shos2802 כתב:זה דיי חשוב לי...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kiko11kiko11 כתב:האמת אני חשבתי ללכת על הפלזמה של סמסנוג אבל מרוב חששות על צריבות ורעשים ירדתי מהעיניין וגם אני חושב לקנות את הC650 אולי נרכוש ביחד קניה קבוצתית נקבל מחיר יותר טוב מה דעתכם?
יום מקסים...
איזה צריבות בדיוק יש ל c-550 ורעשים . מסך פלזמה מעולה .......
במידה ואתה לא מתכוון לחבר מחשב למסך לצורכי עבודה . אז הייתי ממליץ לך לרכוש את הפלזמה בגודל 50
ובמחיר די סביר למסך בגודל כזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
תקן אותי אם אני טועה אבל כמעט כל שרשור כאן מדבר על צריבות וזמזום במסכי פלאזמה .קראתי הרבה חומר מקצועי כאן בפורום על מסכים ואמר לך אני חושש מאוד לקנות פלאזמה ...ראה גם במסך יוקרתי של פאנסוניק של אחד החברים כאן ..אם יש בידך מידע שונה אשמח אם תשתף אותי

- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
#1 נשלח: ה' 02/09/2010 15:47
Samsung C550 פלזמה 50 אינטש
--------------------------------------------------------------------------------
קניתי בעקבות ההמלצות פה בפורום, היום הגיע והותקן.
מאוד מאוד מרוצה.
התמונה נהדרת בסרטי HD ומשחקים והסאונד מוצלח מאוד. העיצוב גם מרשים.
כרגע מחובר ממיר רגיל של Yes בחיבור פשוט אז התמונה די על הפנים מבחינת ה-SD (לפחות בהשוואה לטלויזיה השמנה הקודמת).
חיסרון אחד שהבחנתי בו הוא ה-buzz, שמתלוננים עליו לא מעט ב-amazon ודומיו. קיים גם אצלי, אבל אני חושב שזה מאוד מינורי.
בהחלט מוצלח יותר מהפנסוניק U20 ששקלתי לקנות.
Samsung C550 פלזמה 50 אינטש
--------------------------------------------------------------------------------
קניתי בעקבות ההמלצות פה בפורום, היום הגיע והותקן.
מאוד מאוד מרוצה.
התמונה נהדרת בסרטי HD ומשחקים והסאונד מוצלח מאוד. העיצוב גם מרשים.
כרגע מחובר ממיר רגיל של Yes בחיבור פשוט אז התמונה די על הפנים מבחינת ה-SD (לפחות בהשוואה לטלויזיה השמנה הקודמת).
חיסרון אחד שהבחנתי בו הוא ה-buzz, שמתלוננים עליו לא מעט ב-amazon ודומיו. קיים גם אצלי, אבל אני חושב שזה מאוד מינורי.
בהחלט מוצלח יותר מהפנסוניק U20 ששקלתי לקנות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

kiko11kiko11 כתב:תקן אותי אם אני טועה אבל כמעט כל שרשור כאן מדבר על צריבות וזמזום במסכי פלאזמה .קראתי הרבה חומר מקצועי כאן בפורום על מסכים ואמר לך אני חושש מאוד לקנות פלאזמה ...ראה גם במסך יוקרתי של פאנסוניק של אחד החברים כאן ..אם יש בידך מידע שונה אשמח אם תשתף אותי
...
נניח שאתה צודק ........ עכשיו אמנה לך את החסרונות שיש למסכי LCD LED .
1. זליגות אור
2. עננות על המסך .
3. זמן תגובה די איטי לעומת פלזמה .
4. זווית צפייה גרועה .
5. יחס קונרסטי די עלוב לעומת פלזמה .
6. מניפת צבעים די צרה לעומת פלזמה .
7. רמת השחורים משתנה לפי תנאי התאורה בחדר .
8. איכות שידור ב SD די בינונית ומטה .
והרשימה עדיין ארוכה .
רק שתבין אני לא בא לשכנע אותך לרכוש מסך פלזמה ....אבל למסך הפלזמה יש כל כך הרבה יתרונות שבסופו של דבר לדעתי הוא איכותי יותר ....ומשתלם יותר מבחינת הקנייה מבחינה כלכלית .
בהצלחה .
- Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
מסכים איתך שאיכות התמונה בפלזמה בשידורי SD יותר טובים והצבעים וכו.. יחד עם זאת אני חושב שכל אחד שקונה טלויזה מתפשר על משהו כמו כל דבר בחיים אני אישית מעדיף לצפות פחות בשידורי SD גם ככה אין הרבה מה להציע שם
אבל לצפות בלי חשש של צריבות או זימזומים למיניהם לא צריך " לטפל " במסך כמו שהוזכר כאן שטיפות מסך וכו.. אגב באמת רציתי פלאזמה אבל אני מאוד חושש...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

kiko11kiko11 כתב:מסכים איתך שאיכות התמונה בפלזמה בשידורי SD יותר טובים והצבעים וכו.. יחד עם זאת אני חושב שכל אחד שקונה טלויזה מתפשר על משהו כמו כל דבר בחיים אני אישית מעדיף לצפות פחות בשידורי SD גם ככה אין הרבה מה להציע שםאבל לצפות בלי חשש של צריבות או זימזומים למיניהם לא צריך " לטפל " במסך כמו שהוזכר כאן שטיפות מסך וכו.. אגב באמת רציתי פלאזמה אבל אני מאוד חושש...
...
לגבי מסך LCD איכותי המלצתי נשארת סמסונג דגם c-650 מסך מדהים .