שלום לכולם.
רציתי לדעת עם יש כאן מישהו שכבר רכש לעצמו את ה- milestone 2 (גירסה 2 לא מה שיש בארץ).
עד היום הייתי בעליו הגאים של מכשיר HTC Touch Pro, אבל קצת נמאס לי מהגמגומים של מע' הפעלה WM 6.5, וכן מהמסך הקטן יחסית שקצת מקשה על הגלישה. חשוב לי מאוד מאוד מאוד מקלדת חומרה, וזאת הסיבה שלקחתי בזמנו את ה- Touch Pro.
בקיצור, אני שוקל כעת להחליף את המכשיר, ונראה לי שה- milstone 2 נראה הכי אטרקטיבי עבורי - תיקנו הרבה בעיות שמצאו בגירסה 1, תומך ב- flash, מקלדת חומרה ומסך יחסית גדול (שוב - לעומת מה שהיה לי עד כה).
אני מבין שמוטורולה מגבילים את היכולת להתקין cooked roms על המכשיר. האם יש דרך למנוע זאת ? איך זה בכלל משפיע עלי. כלומר, האם אוכל לקבל הרשאות root למכשיר? האם אוכל לרכוש ולהתקין עברית עבורו ?
יש כאן מישהו שביצע יבוא אישי למכשיר זה ? אני מניח שניתן למצוא חנות בארץ שתחרוט על המקלדת את האותיות העבריות ?
תודה רבה רבה
Milestone 2
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
למכשיר הזה יש מפרט מרשים מאוד (למרות שאני מעדיף מסך גדול מ 3.7 אינצ', אבל עדיין זה רק גחמה פרטית). למוטורולה יש מנגנון שנקרא eFuse שתפקידו לא לאפשר להריץ רומים מקוסטמים במערכת. מישהו כבר הצליח לפצח את ההגנה הזאת בדרויד X (שיש לו מנגנון דומה) אבל לא ראיתי מדריך לצרוך העניין הזה, לכן אני לא חושב שזה עדיין לא רלוונטי למשתמש הרגיל.
צריך להבדיל בין היכולת להתקין רומים מקוסטמים, לבין קבלת הרשאות רוט על האנדרואיד שמותקן אצלך במכשיר (היכולת לגשת ולהתעסק עם קבצי המערכת)....גם יכולת זאת נפתחה למכשיר הדרויד X:
X: http://www.engadget.com/2010/07/22/droi ... he-rooted/ ולכן אני מניח שזה במוקדם או במאוחר יגיע גם ל milestone 2....
יכולת קבלת הרשאות רוט מאפשרת לך להתקין על המכשיר, כל מיני תוכנות מתקדמות שדורשות הרשאות כאלה (לדוגמה Root Explorer, Scripter, SetCPU, ShootMe, Terminal Emulator, adbWireless, Rom Manager וכו)...בנוסף זה מאפשר לך להתקין כל מיני תיקונים או עידכונים לקבצי המערכת. התיקון הכי רלוונטי יהיה תיקון עברית למכשיר. שים לב שגירסת 2.2 (פרויו) מכילה כבר עברית מובנית בתוכה, הבעייה היא שיש שם מספר בעיות עם יישורי הטקסט, הפיכת מספרים וכו. על מנת לתקן את הבעיות יש צורך:
1. שהקהילה תייצר תיקון לקבצי המערכת (לא משהו מסובך)
2. המכשיר צריך להיות פתוח להרשאות רוט על מנת להחליף את קבצי המערכת שמתעסקים בעברית (הקובץ המרכזי שמכיל את השינויים הוא קובץ Framework,jar)
רק לציין שאפשר לחיות עם העברית הקיימת בפרויו, למרות שזה קצת מציק.....לדוגמה אם תרצה לרשום את הטקסט:
אני מגיע בשעה 19:00 בערב?
יירשם לך במכשיר משהו בסגנון:
?אני מגיע בשעה 00:91 בערב
אגב, המכשיר הזה נמצא כבר בחנויות?
צריך להבדיל בין היכולת להתקין רומים מקוסטמים, לבין קבלת הרשאות רוט על האנדרואיד שמותקן אצלך במכשיר (היכולת לגשת ולהתעסק עם קבצי המערכת)....גם יכולת זאת נפתחה למכשיר הדרויד X:
X: http://www.engadget.com/2010/07/22/droi ... he-rooted/ ולכן אני מניח שזה במוקדם או במאוחר יגיע גם ל milestone 2....
יכולת קבלת הרשאות רוט מאפשרת לך להתקין על המכשיר, כל מיני תוכנות מתקדמות שדורשות הרשאות כאלה (לדוגמה Root Explorer, Scripter, SetCPU, ShootMe, Terminal Emulator, adbWireless, Rom Manager וכו)...בנוסף זה מאפשר לך להתקין כל מיני תיקונים או עידכונים לקבצי המערכת. התיקון הכי רלוונטי יהיה תיקון עברית למכשיר. שים לב שגירסת 2.2 (פרויו) מכילה כבר עברית מובנית בתוכה, הבעייה היא שיש שם מספר בעיות עם יישורי הטקסט, הפיכת מספרים וכו. על מנת לתקן את הבעיות יש צורך:
1. שהקהילה תייצר תיקון לקבצי המערכת (לא משהו מסובך)
2. המכשיר צריך להיות פתוח להרשאות רוט על מנת להחליף את קבצי המערכת שמתעסקים בעברית (הקובץ המרכזי שמכיל את השינויים הוא קובץ Framework,jar)
רק לציין שאפשר לחיות עם העברית הקיימת בפרויו, למרות שזה קצת מציק.....לדוגמה אם תרצה לרשום את הטקסט:
אני מגיע בשעה 19:00 בערב?
יירשם לך במכשיר משהו בסגנון:
?אני מגיע בשעה 00:91 בערב
אגב, המכשיר הזה נמצא כבר בחנויות?
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
תודה על התשובה המעמיקה
המכשיר מוצא למכירה כבר בחנויות בחו"ל.
אני חיי כבר לא מעט זמן עם ה- Touch Pro שלי, לכן מן הסתם אחכה קצת, לתת למכשיר קצת זמן להיות בשוק לפני שאקנה. אבל היה חשוב לי לדעת שאני לא נתקע עם איזה מכשיר סגור.
שוב תודה
המכשיר מוצא למכירה כבר בחנויות בחו"ל.
אני חיי כבר לא מעט זמן עם ה- Touch Pro שלי, לכן מן הסתם אחכה קצת, לתת למכשיר קצת זמן להיות בשוק לפני שאקנה. אבל היה חשוב לי לדעת שאני לא נתקע עם איזה מכשיר סגור.
שוב תודה