מחפש סטרימר שמסוגל לנגן 720p על רשת אלחוטית
-
shumbatzal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן,
ראיתי את האקסטרימר והוא נראה נחמד מאוד, אבל שמעתי הרבה דברים רעים על יכולת ניגון הוידאו שלו מהרשת האלחוטית. יש לי ראוטר תקן N - ספציפית, smartbox של orange.
איזה סטרימר יכול לנגן טוב תוכן HD מהרשת האלחוטית? (עם כתוביות בעברית, תמיכה ב-MKV, XVID וכו' כמובן)
תודה רבה ושנה טובה!
ראיתי את האקסטרימר והוא נראה נחמד מאוד, אבל שמעתי הרבה דברים רעים על יכולת ניגון הוידאו שלו מהרשת האלחוטית. יש לי ראוטר תקן N - ספציפית, smartbox של orange.
איזה סטרימר יכול לנגן טוב תוכן HD מהרשת האלחוטית? (עם כתוביות בעברית, תמיכה ב-MKV, XVID וכו' כמובן)
תודה רבה ושנה טובה!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
shumbatzal,
אני לפני מספר ימים התקנתי רשת קווית על גבי חשמל, קניתי מבזק זוג תקעים כאלה חיברתי בכמה דקות ואחרי
שהגדרתי נכון את הרשת אני יכול להמליץ בחום לכל מי שאינו יכול להעביר/להשחיל כבלים, בדקתי עם קבצים של 18 גיגה
ללא בעיה.
אבל צריך גם סטרימר שעובד טוב ברשת, אני עם 6500 TIVX.
נ.ב, מה שטוב בקניה דרך בזק שאתה יכול להחזיר תוך 14 יום במקרה ואתה לא מרוצה.
אני לפני מספר ימים התקנתי רשת קווית על גבי חשמל, קניתי מבזק זוג תקעים כאלה חיברתי בכמה דקות ואחרי
שהגדרתי נכון את הרשת אני יכול להמליץ בחום לכל מי שאינו יכול להעביר/להשחיל כבלים, בדקתי עם קבצים של 18 גיגה
ללא בעיה.
אבל צריך גם סטרימר שעובד טוב ברשת, אני עם 6500 TIVX.
נ.ב, מה שטוב בקניה דרך בזק שאתה יכול להחזיר תוך 14 יום במקרה ואתה לא מרוצה.
-
shumbatzal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה לכל המגיבים, אני אנסה לפתור את העניין באמצעות מיקום הרדיסק מחובר לסטרימר, או באמצעות חיבור הרשת ע"ג חשמל\טלפון. אם למישהו יש הצעה נוספת אשמח לשמוע. שנה טובה!