האם ניתן לחבר פרוססור לרסיבר שישמש לסאונד בלבד?
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
יש ברשותי פרוססור של sunfire שאני רוצה לחבר לyamaha z7 ובעצם שכל הסאונד יעבור דרך הsunfire.
העניין הוא שכרגע כמעט כל המכשירים אצלי מחוברים בhdmi לz7.
יש בכלל דרך לחבר ככה שאני אוכל לשמוע את המעבד של הsunfire?
העניין הוא שכרגע כמעט כל המכשירים אצלי מחוברים בhdmi לz7.
יש בכלל דרך לחבר ככה שאני אוכל לשמוע את המעבד של הsunfire?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פרוססור מצויין, במיוחד בתחום הדו-ערוצי שלו...ishaked כתב:sunfire theater grand 2Shtirlitz כתב:לרוב הפתרון הוא דרך MULTI CHANNEL INPUT עם 7 כבלים RCA-RCA, אם הכוונה שהימהה יבצע את ההגברה.
מה דגם הפרוצסור ואיזה יציאות יש לו?...
חיבורים אופטיים/קואקסיליים...
חיברת את שני הערוצים הנוספים כ-AXIS...??
וכמובן שים את הפרוססור על מצב ה-hologram...
פרוססור מאוד מוזיקלי וניראה מיליון דולר...
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
פרוססור מדהים רק שזנחתי אותו בגלל הטכנולוגיה..itay123 כתב:פרוססור מצויין, במיוחד בתחום הדו-ערוצי שלו...ishaked כתב:sunfire theater grand 2Shtirlitz כתב:לרוב הפתרון הוא דרך MULTI CHANNEL INPUT עם 7 כבלים RCA-RCA, אם הכוונה שהימהה יבצע את ההגברה.
פרוססור מאוד מוזיקלי וניראה מיליון דולר......
יש אפשרות לחבר אותו ולהנות ממנו דרך הz7?
בזמנו חיברתי אותו, דרך ה-multi channel (בעל כניסת מחבר שניראת כמו SCART ל-6 כבלי RCA)..ל-DUNE BASE1 ואז הוצאתי פסקולי HD...ishaked כתב:פרוססור מדהים רק שזנחתי אותו בגלל הטכנולוגיה..itay123 כתב:פרוססור מצויין, במיוחד בתחום הדו-ערוצי שלו...ishaked כתב:sunfire theater grand 2Shtirlitz כתב:לרוב הפתרון הוא דרך MULTI CHANNEL INPUT עם 7 כבלים RCA-RCA, אם הכוונה שהימהה יבצע את ההגברה.
יש אפשרות לחבר אותו ולהנות ממנו דרך הz7?...
אני חושב שניתן לחבר את ה-Z9 רק כהגברה לשני הקדמיים, ז"א רק לקדמיים קיים POWER IN...
חשבת על ה-SUNFIRE GRAND 5 שהוא עם הכנה ל-HD...???
בזמנו חשבתי עליו, אבל המחיר להביא אותו ארצה היה עדיין יקר מידי...ולא ראיתי את עצמי מוציא כאילו סכומים...
היה באיזור ה-4000$ מאיזה מכרז באיזה אתר...
אולי היום מחירו אטרקטיבי יותר..
במחיר הזה הייתי הולך על הCary Audio Design Cinema 11a, מכשיר מדהיםitay123 כתב:בזמנו חיברתי אותו, דרך ה-multi channel (בעל כניסת מחבר שניראת כמו SCART ל-6 כבלי RCA)..ל-DUNE BASE1 ואז הוצאתי פסקולי HD...ishaked כתב:פרוססור מדהים רק שזנחתי אותו בגלל הטכנולוגיה..itay123 כתב:פרוססור מצויין, במיוחד בתחום הדו-ערוצי שלו...ishaked כתב:sunfire theater grand 2Shtirlitz כתב:לרוב הפתרון הוא דרך MULTI CHANNEL INPUT עם 7 כבלים RCA-RCA, אם הכוונה שהימהה יבצע את ההגברה.
אני חושב שניתן לחבר את ה-Z9 רק כהגברה לשני הקדמיים, ז"א רק לקדמיים קיים POWER IN...
בזמנו חשבתי עליו, אבל המחיר להביא אותו ארצה היה עדיין יקר מידי...ולא ראיתי את עצמי מוציא כאילו סכומים...
אולי היום מחירו אטרקטיבי יותר.....
לפרוססורים של SUNFIRE יש קסם שאני לא יכול לתאר, (כמו הפאוארים שלהם-GRAND CINEMA)gro111 כתב:במחיר הזה הייתי הולך על הCary Audio Design Cinema 11a, מכשיר מדהיםitay123 כתב:בזמנו חיברתי אותו, דרך ה-multi channel (בעל כניסת מחבר שניראת כמו SCART ל-6 כבלי RCA)..ל-DUNE BASE1 ואז הוצאתי פסקולי HD...ishaked כתב:פרוססור מדהים רק שזנחתי אותו בגלל הטכנולוגיה..itay123 כתב:פרוססור מצויין, במיוחד בתחום הדו-ערוצי שלו...ishaked כתב:sunfire theater grand 2Shtirlitz כתב:לרוב הפתרון הוא דרך MULTI CHANNEL INPUT עם 7 כבלים RCA-RCA, אם הכוונה שהימהה יבצע את ההגברה.
אולי היום מחירו אטרקטיבי יותר........
צליל מאוד רך כמו חמאה, נעים לאוזן, מאוד מוזיקלי ובעל במה גדולה מאוד...
את ה-cary המדובר לא שמעתי, אבל אני מאמין לך שפרוססורים בסכומים אילו, הם בהחלט מדהימים...
יצא לי לשמוע את ה-KRELL כבר לא זכור לי הדגם, shouecase ניראה לי, שהיה מדהים..וכמובן פרוססור של ADA שבהחלט עושה עבודה BY THE BOOK, ו-ANTHEM שמאוד מזכיר את ה-SUNFIRE אבל יותר ניטרלי...
עם פרוססורים ברמה זו, אי אפשר לטעות...
וכמובן THETA קזבלנקה 3 ה-KING...שניתן לשדרג אותו ע"י הזמנת כרטיסים..אבל האיכות המוזיקלית שהוא מוציא, פשוט תענוג...אבל יקקרררררר...שמעון מור יוסף אגב משחרר אחד...אבל עדיין יקר מאוד...אבל למי שמסוגל כלכלית זה בהחלט מציאה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן, אבל אז רק ב-5.1 DD או DTS.ishaked כתב:אז אפשרות לפרוססינג של תמונה של z7 וסאונד של sunfire לא אפשרית בשום צורת חיבור?...
תצא מהמקורות שלך ב-HDMI לרסיבר ובקואקס/אופטי לפרוססור.
הבעיה היא שיכול להיות לך DELAY בין התמונה לסאונד ואני לא בטוח איך ייתנהג הרסיבר בנוגע למיתוגי הוידאו שלו כשאתה נכנס למעשה ב-MAIN IN שלו (בהנחה שיש לו).