בחירת DAC יד שנייה
שלום לכולם
אני לא יודע אם אני רושם את השרשור במקום הנכון.. אז אם טעיתי אשמח אם אחד המנהלים יזיז לפורום הנכון...
לענייננו... אני מעוניין לשדרג את איכות השמיעה במערכת הביתית שלי...
כרגע אני משתמש ב XTREAMER שמחובר בHDMI לHARMAN KARDON 255 שמחוברים לרמקולים מסוג HARMAN KARDON 11B
כפי שהבנתם... הסאונד נשמע... אבל זה בדיוק הבעיה.. הוא רק נשמע... קשה לי לקבל את ה"הנאה" שלי מהמוסיקה שמושמעת. גם כנראה בגלל הרמקולים הסטאליטיים שלא מפיקים סאונד כמו רמקולים מלאים... אבל אולי גם בגלל האקסטרימר שמבצע המרה "פשוטה" של הקבצים לסאונד (או שאולי זה המגבר שעושה את ההמרה?)
חשבתי לפנות לשוק המשומשים ולקנות איזה DACMAGIC או משהו באזור הזה.
הייתם ממליצים על ה DAC MAGIC או שעדיף איזה DAC אחר? אולי ה V-DAC MUSIC FIDELITY?
מה המחיר המומלץ למשומש (כפי שהבנתם, אני קצר בכסף, מכיוון שההנהלה חושבת שכבר עלה לנו יותר מדי החלק החשמלי בבית, בין קניית הרהיטים, מוצרי חשמל וכולי...)?
התקציב שלי עומד על בערך 500-600 שקל... וכבר ראיתי לפני כחודשיים DACMAGIC ב-500 ש"ח משומש ביד2... חבל שלא קניתי אז... (או שאולי זה לטובה ואתם תציעו משהו טוב יותר באותו טווח מחיר)
תודה מראש,
רמי
אני לא יודע אם אני רושם את השרשור במקום הנכון.. אז אם טעיתי אשמח אם אחד המנהלים יזיז לפורום הנכון...
לענייננו... אני מעוניין לשדרג את איכות השמיעה במערכת הביתית שלי...
כרגע אני משתמש ב XTREAMER שמחובר בHDMI לHARMAN KARDON 255 שמחוברים לרמקולים מסוג HARMAN KARDON 11B
כפי שהבנתם... הסאונד נשמע... אבל זה בדיוק הבעיה.. הוא רק נשמע... קשה לי לקבל את ה"הנאה" שלי מהמוסיקה שמושמעת. גם כנראה בגלל הרמקולים הסטאליטיים שלא מפיקים סאונד כמו רמקולים מלאים... אבל אולי גם בגלל האקסטרימר שמבצע המרה "פשוטה" של הקבצים לסאונד (או שאולי זה המגבר שעושה את ההמרה?)
חשבתי לפנות לשוק המשומשים ולקנות איזה DACMAGIC או משהו באזור הזה.
הייתם ממליצים על ה DAC MAGIC או שעדיף איזה DAC אחר? אולי ה V-DAC MUSIC FIDELITY?
מה המחיר המומלץ למשומש (כפי שהבנתם, אני קצר בכסף, מכיוון שההנהלה חושבת שכבר עלה לנו יותר מדי החלק החשמלי בבית, בין קניית הרהיטים, מוצרי חשמל וכולי...)?
התקציב שלי עומד על בערך 500-600 שקל... וכבר ראיתי לפני כחודשיים DACMAGIC ב-500 ש"ח משומש ביד2... חבל שלא קניתי אז... (או שאולי זה לטובה ואתם תציעו משהו טוב יותר באותו טווח מחיר)
תודה מראש,
רמי
מכיון שהאקטרימר מחובר בדיגיטל אז הרסיבר מבצע את ההמרה. ההמרה פה היא לא הבעיה המרכזית אלא
הרמקולים. אי אפשר לצפות לניסים ונפלאות מסאטלייטס.
הרמקולים. אי אפשר לצפות לניסים ונפלאות מסאטלייטס.
אמת
אמת אמרת
אבל אני מוגבל במקום בסלון
וגם בעייתי להכניס גם ככה רמקולים גדולים לסלון
למרות שלי אין בעיה כמובן...
השאלה היא, אני לבטח ארגיש שיפור בסאונד עם הDACMAGIC או דומיו, לא כן?
ובכל אופן, על מה כן מומלץ ללכת בתחום המחירים הזה או ממה להתרחק?
רמי
אבל אני מוגבל במקום בסלון
וגם בעייתי להכניס גם ככה רמקולים גדולים לסלון
למרות שלי אין בעיה כמובן...
השאלה היא, אני לבטח ארגיש שיפור בסאונד עם הDACMAGIC או דומיו, לא כן?
ובכל אופן, על מה כן מומלץ ללכת בתחום המחירים הזה או ממה להתרחק?
רמי
אני חושב ששדרוג ל DAC חיצוני לא ישפר את מה שקיים כבר אבל אתה חייב קודם לנסות DAC כלשהו אצלך
בבית עם המערכת שלך ולראות בעצמך. אולי זה כן יצדיק את ההשקעה.
בבית עם המערכת שלך ולראות בעצמך. אולי זה כן יצדיק את ההשקעה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמה אמור לעלות ה VDAC בתור משומש?
האם הוא טוב יותר מה DACMAGIC?
אותו לא מצאתי עדיין...
דרך אגב... אולי זה ישמע חצוף, אבל אולי יש מישהו שמוכן להגיע אלי עם ה DAC שלו כדי שאוכל לבדוק האם באמת שווה לי לרכוש, או שאולי אשאיל את זה לשעה בערך באיזה ערב?
רמי
האם הוא טוב יותר מה DACMAGIC?
אותו לא מצאתי עדיין...
דרך אגב... אולי זה ישמע חצוף, אבל אולי יש מישהו שמוכן להגיע אלי עם ה DAC שלו כדי שאוכל לבדוק האם באמת שווה לי לרכוש, או שאולי אשאיל את זה לשעה בערך באיזה ערב?
רמי
דאקמג'יק עדכני עולה היום 2600 ש"ח. אם במקרה תמצא יד2 אני מניח שיעלה 2000 או יותר כי זה מוצר חדש דנדש.
קניתי לחבר שלי את הדאק של PROJECT אצל איל פור ב 600 ש"ח והוא מאד מרוצה - אבל אצלו הצורך היה בחיבור המחשב למגבר,מה שאצלך קורה ממילא, ואין לי מושג איך הדאק הזה בהשוואה לגדולים ויקרים יותר. לא מכיר גם את הדאק הפנימי של ה HK, אבל ייתכן שהוא לא רע כל כך, ותצטרך דאק חיצוני ממש טוב כדי לעלות עליו.
בקיצור מצטרף לדעת גדולים - דאק ישפר את התוצאה רק עם רמקולים סבירים והגברה נאותה, אחרת לא תרגיש הבדל.
יש לי את הדאקמג'יק ואשמח לארח אותך אצלי - אבל לא מאמין שזה ייתן לך משהו. אצלי הוא מחובר למגבר סטראו יעודי (פרה+פאואר שעולים קרוב ל 10K) ולרמקולים ברמה אחרת.
קניתי לחבר שלי את הדאק של PROJECT אצל איל פור ב 600 ש"ח והוא מאד מרוצה - אבל אצלו הצורך היה בחיבור המחשב למגבר,מה שאצלך קורה ממילא, ואין לי מושג איך הדאק הזה בהשוואה לגדולים ויקרים יותר. לא מכיר גם את הדאק הפנימי של ה HK, אבל ייתכן שהוא לא רע כל כך, ותצטרך דאק חיצוני ממש טוב כדי לעלות עליו.
בקיצור מצטרף לדעת גדולים - דאק ישפר את התוצאה רק עם רמקולים סבירים והגברה נאותה, אחרת לא תרגיש הבדל.
יש לי את הדאקמג'יק ואשמח לארח אותך אצלי - אבל לא מאמין שזה ייתן לך משהו. אצלי הוא מחובר למגבר סטראו יעודי (פרה+פאואר שעולים קרוב ל 10K) ולרמקולים ברמה אחרת.