אוןליין בפרו 2010
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המשחק כולו גרוע ומרגיש כל הזמן בדיליי ושיש לאג - אפילו ללא קשר לאונליין..
אתה מרגיש את זה רק באונליין או בכללי ?
אתה מרגיש את זה רק באונליין או בכללי ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
רק באון ליין במשחק עצמו אין לי בעיה בכלל,דרך אגב עוד לא שיחקתי נגד מישהו מישראל,יכול להיות שהתקיעות זה בגלל שאני משחק מול אנשים מחו"ל?jacko-il כתב:המשחק כולו גרוע ומרגיש כל הזמן בדיליי ושיש לאג - אפילו ללא קשר לאונליין..
אתה מרגיש את זה רק באונליין או בכללי ?...
אצלי לפחות ב80% מהמשחקים זה עובד ללא שום לאגים או תקיעות. אחת לכמה משחקים אני נופל מול מישהו עם חיבור פחות טוב, בדר"כ ממדינה לא אירופאית ואז יש לאגים מאוד מרגיזים. אבל שוב, ברוב המוחלט של המשחקים הכל עובד מצויין.
אגב, יש לי שני חשבונות - אמריקאי ובריטי (חשבונות PSN), האמריקאי עובד הרבה פחות טוב משום מה באון-ליין. היתה לי השערה שאולי בגלל שהוא מתחבר לשרתים בארה"ב. הבריטי בכל אופן עובד מצויין כפי שציינתי.
אגב, יש לי שני חשבונות - אמריקאי ובריטי (חשבונות PSN), האמריקאי עובד הרבה פחות טוב משום מה באון-ליין. היתה לי השערה שאולי בגלל שהוא מתחבר לשרתים בארה"ב. הבריטי בכל אופן עובד מצויין כפי שציינתי.
אולי תסביר לי בדיוק מה אתה עושה שאצלך הכל חלק ?קרמריקה כתב:אצלי לפחות ב80% מהמשחקים זה עובד ללא שום לאגים או תקיעות. אחת לכמה משחקים אני נופל מול מישהו עם חיבור פחות טוב, בדר"כ ממדינה לא אירופאית ואז יש לאגים מאוד מרגיזים. אבל שוב, ברוב המוחלט של המשחקים הכל עובד מצויין.
אגב, יש לי שני חשבונות - אמריקאי ובריטי (חשבונות PSN), האמריקאי עובד הרבה פחות טוב משום מה באון-ליין. היתה לי השערה שאולי בגלל שהוא מתחבר לשרתים בארה"ב. הבריטי בכל אופן עובד מצויין כפי שציינתי....
היה לי יום אחד שהכל היה סבבה, ובשאר זה ממש מתסכל,
האם מתחברים לאיזה שרת? אולי הגדרות?
אני משחק במשחק שהוא משדך אותי באקראי לכל מיני אנשים מהעולם ,בלי להתחבר לאנשהוא,
אולי יש משהו שאני לא יודע?
בבקשה לעזור...
אני מקבל בראש משחקנים גרועים ... בגלל "דיליי " של חצי שניה בין הלחיצות שלי לתגובת השחקנים.