marantz 3250
הצליל של ה 9090 חד ומפורט יותר ובשורה התחתונה מועדף עבורי, ה 3250 + 170 היו ברשותי הרבה שנים ותמיד חיפשתי את הצליל הגבוה מצד אחד - ומהצד השני את העמוק יותר, ולמרנץ זה היה חסר .
מהבחינה הויזואלית המרנץ מרשים יותר מה 9090 אבל הפעם הצליל קבע...
ועד ה ACCUPHASE - כלומר עד לזכיה בלוטו, כניראה אסתפק בצליל הנהדר של הסנסוי.
- קאליפסו , אם איזה ציוד אתה מאושר \ או לא ?
- קאליפסו , אם איזה ציוד אתה מאושר \ או לא ?
רציתי לשמוע ממך את חוות דעתך מה9090,כיוון שרכשתי כעת ועוד לא שמעתי אותו,כיוון שהוא בתיקון...יש ברשותי MARANTZ 2250,שכפי שאתה מבין הוא חם יתר על המידה...אבל משום מה יחד עם זוג רמקולים של מורל הוא נשמע מעולהrol כתב:הצליל של ה 9090 חד ומפורט יותר ובשורה התחתונה מועדף עבורי, ה 3250 + 170 היו ברשותי הרבה שנים ותמיד חיפשתי את הצליל הגבוה מצד אחד - ומהצד השני את העמוק יותר, ולמרנץ זה היה חסר .
- קאליפסו , אם איזה ציוד אתה מאושר \ או לא ?...
חם יתר על המידה ..למה אתה מתכוון ?
לגבי צליל המרנץ הוא די "פלט" - שטוח , חסרות לו למשל הצלחות של התופים , ואם הן קיימות הצליל לא מספיק מודגש.
ישנם אנשים שהצליל הזה לא נעים להם - גבוה מידי, אני מאד אוהב אותו ול 9090 יש צלילים גבוהים למכביר .
ב 3250 הצליל ב TRABLE ובאיקולייזר עודכן תמיד על הכי גבוה אך תמיד היה חסר לי עוד.
אתה מוזמן להתקשר אלי לנייד (0545337241) במהלך היום אם אתה מעוניין בהסבר יותר ממצה.
דרך אגב אצל מי אתה מתקן את ה 9090 ?
רן
לגבי צליל המרנץ הוא די "פלט" - שטוח , חסרות לו למשל הצלחות של התופים , ואם הן קיימות הצליל לא מספיק מודגש.
ישנם אנשים שהצליל הזה לא נעים להם - גבוה מידי, אני מאד אוהב אותו ול 9090 יש צלילים גבוהים למכביר .
ב 3250 הצליל ב TRABLE ובאיקולייזר עודכן תמיד על הכי גבוה אך תמיד היה חסר לי עוד.
אתה מוזמן להתקשר אלי לנייד (0545337241) במהלך היום אם אתה מעוניין בהסבר יותר ממצה.
רן
יש לי כמה אלקטונקאים שבדקתי
אבל ספיצית ה9090 אצל איזה בחור יוצא ברית המועצות,בהדר בחיפה...90% מהעבודות אני עושה אצלו...עבודה טובה וזולהrol כתב:חם יתר על המידה ..למה אתה מתכוון ?
רן...
Re: יש לי כמה אלקטונקאים שבדקתי
הוא תיקן לך גם בעיות מסובכות ? האמת שאני גר בצד השני של המדינה והמרנץ טופל לא פעם ( גם אצל המומחים שמפאת כבודם לא אזכיר את שמם ) ומאד לא הייתי מרוצה מהתוצאה..רק אזכיר לטובה את דן דקל מר"ג שטיפל תמיד לשביעות רצוני.קאליפסו כתב:אבל ספיצית ה9090 אצל איזה בחור יוצא ברית המועצות,בהדר בחיפה...90% מהעבודות אני עושה אצלו...עבודה טובה וזולהrol כתב:חם יתר על המידה ..למה אתה מתכוון ?
רן......
אפשר לקבל את שם או הטלפון של הטכנאי למקרה צורך ?
הוא עושה עבודה טובה
אך לא מעט חזרתי אליו אם בעיות אחרות באותו מגבר\רסיבר...סביר שהוא לא טיפל לי בבעיות מסויומות כיוון שהוא יודע שהתקציב שלי נמוך ולכן טיפל בדברים היותר דחופים והיותר ברורים.
בכל אופן,למרות זאת מדובר באלקטרוניקאי מצויין שמגיעים אלי מיטב המכשירים...לא אחת יצאתי נדהם מדברים שהגיעו אליו...
פרט אליו יש עוד מעבדה...שהאמת הוא עשה לי טיפול לרמקולים של מורל, הוופר לדעתי היה שרוף,אין לי מושג מה הוא עשה....מה שחשוב ששומעים מדהים עכשיו...אבל,המחיר הוא יותר גבוה...אבל כל מי שמטפל אצלו ויש לפחות שניים מהפורום שאני יודע...מאוד מרוצים מהעבודה שלו...בכל אופן,אם תצטרך עזרה בנושא...אני יעזור בכיף!
בכל אופן,למרות זאת מדובר באלקטרוניקאי מצויין שמגיעים אלי מיטב המכשירים...לא אחת יצאתי נדהם מדברים שהגיעו אליו...
פרט אליו יש עוד מעבדה...שהאמת הוא עשה לי טיפול לרמקולים של מורל, הוופר לדעתי היה שרוף,אין לי מושג מה הוא עשה....מה שחשוב ששומעים מדהים עכשיו...אבל,המחיר הוא יותר גבוה...אבל כל מי שמטפל אצלו ויש לפחות שניים מהפורום שאני יודע...מאוד מרוצים מהעבודה שלו...בכל אופן,אם תצטרך עזרה בנושא...אני יעזור בכיף!
לגבי האלקטרוניקאי שמטפל לי ב9090
אם תחליט שאתה רוצה לנסות אצלו לטפל,כדאי לך לעשות זאת דרכי...המחיר יהיה פחות בכ10% לפחות
- doctor123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
Re: הוא עושה עבודה טובה
קאליפסו,אם אתה מתכוון לטכנאי שנמצא בדרך עכו אז אני יכול להעיד שאכן מדובר באדם מקצועי והעבודה שלו מצויינת.הסקוט שלי הגיע אליו במצב קריטי והוא עבד עליו במשך 3 שבועות והחזיר אותו כמו חדש.נכון הוא טיפה יקרן ,אבל עושה עבודה מצןינת.קאליפסו כתב:אך לא מעט חזרתי אליו אם בעיות אחרות באותו מגבר\רסיבר...סביר שהוא לא טיפל לי בבעיות מסויומות כיוון שהוא יודע שהתקציב שלי נמוך ולכן טיפל בדברים היותר דחופים והיותר ברורים.
פרט אליו יש עוד מעבדה...שהאמת הוא עשה לי טיפול לרמקולים של מורל, הוופר לדעתי היה שרוף,אין לי מושג מה הוא עשה....מה שחשוב ששומעים מדהים עכשיו...אבל,המחיר הוא יותר גבוה...אבל כל מי שמטפל אצלו ויש לפחות שניים מהפורום שאני יודע...מאוד מרוצים מהעבודה שלו...בכל אופן,אם תצטרך עזרה בנושא...אני יעזור בכיף!...
המחיר אומנם חשוב אבל ההשקעה היסודית במכשיר הרבה יותר חשובה ואני מחפש מי שאפשר לסמוך עליו בלי סיפורים ובלי לחזור אליו לאחר שבוע ולהבין שהוא ניסה.., ולכן בקשתי את שמו בכדי להתרשם.
לגבי רמקולים שציינת - רכשתי לפני המון שנים בכרמל בחיפה רמקולים יד שניה מתוצרת מקינטוש דגם ML1C שיוצרו בשנת 1972.הם עברו שיפוץ יסודי לפני 5 שנים בהתערבות ובתמיכה של מי שתיכנן אותם בחברה בארה"ב - שמו רוג'ר והוא היה מנהל הפיתוח בחברה , היום בפנסיה ובעל אתר רציני .
את העבודה המצויינת ביצע דואק מחולון בעל נסיון ספציפי בן 30 שנה ואת הארגזים מסרתי למשפץ רהיטים עתיקים והיום הרמקולים במצב מינט והצליל חלומי.
לגבי רמקולים שציינת - רכשתי לפני המון שנים בכרמל בחיפה רמקולים יד שניה מתוצרת מקינטוש דגם ML1C שיוצרו בשנת 1972.הם עברו שיפוץ יסודי לפני 5 שנים בהתערבות ובתמיכה של מי שתיכנן אותם בחברה בארה"ב - שמו רוג'ר והוא היה מנהל הפיתוח בחברה , היום בפנסיה ובעל אתר רציני .
את העבודה המצויינת ביצע דואק מחולון בעל נסיון ספציפי בן 30 שנה ואת הארגזים מסרתי למשפץ רהיטים עתיקים והיום הרמקולים במצב מינט והצליל חלומי.
Re: הוא עושה עבודה טובה
doctor123,האם ניתן לקבל את הפרטים של הטכנאי ?doctor123 כתב:קאליפסו,אם אתה מתכוון לטכנאי שנמצא בדרך עכו אז אני יכול להעיד שאכן מדובר באדם מקצועי והעבודה שלו מצויינת.הסקוט שלי הגיע אליו במצב קריטי והוא עבד עליו במשך 3 שבועות והחזיר אותו כמו חדש.נכון הוא טיפה יקרן ,אבל עושה עבודה מצןינת.קאליפסו כתב:אך לא מעט חזרתי אליו אם בעיות אחרות באותו מגבר\רסיבר...סביר שהוא לא טיפל לי בבעיות מסויומות כיוון שהוא יודע שהתקציב שלי נמוך ולכן טיפל בדברים היותר דחופים והיותר ברורים.
פרט אליו יש עוד מעבדה...שהאמת הוא עשה לי טיפול לרמקולים של מורל, הוופר לדעתי היה שרוף,אין לי מושג מה הוא עשה....מה שחשוב ששומעים מדהים עכשיו...אבל,המחיר הוא יותר גבוה...אבל כל מי שמטפל אצלו ויש לפחות שניים מהפורום שאני יודע...מאוד מרוצים מהעבודה שלו...בכל אופן,אם תצטרך עזרה בנושא...אני יעזור בכיף!......
תודה,
רן
אני ממליץ לך בחום ללכת אליו
איש עבודה צנועה עם עבודה טובה מאוד...
נ.ב...אם אתה הולך עליו,זרוק מילה ,אולי אהיה פנוי ואצטרף אליך...ואמשיך את המסורת שהתחלתי עם דין355...כוס קפה,בבית קפה הסמוך עם שיחות על וינטג'(אני מכור)...
נ.ב...אם אתה הולך עליו,זרוק מילה ,אולי אהיה פנוי ואצטרף אליך...ואמשיך את המסורת שהתחלתי עם דין355...כוס קפה,בבית קפה הסמוך עם שיחות על וינטג'(אני מכור)...