לאחר שיצא לי לקרוא כאן על אופציית קליית הקפה במכונת הפוקפורן שלמראית העין "פשוטה" אך חשוב מכך זולה, ולאחר שלאחרונה לקחתי שקית חצי קילו מהתערובת הרגילה שלי שפשוט הגיע לא טריה! ונקנתה מהספק הרגיל שלי שמוכר לרובכם אבל לא נזכיר את שמו, הגעתי להחלטה שלמרות שאני חובבן למדי בנושא אני גם רוצה להינות מקפה טרי ולהכין לעצמי תערובות אישיות וטובות.
אז אחרי עיון מעמיק בפורום וחיפוש מסיבי בגוגל ויוטיוב בכל הקשור, הזמנתי את מכונת הפוקפורן של Grandix שהומלצה פה רבות(107 שקל),והזמנתי משקל דיגטלי שגם כן הומלץ כתוספת נוחה(דרך אגב מומלץ לפני שרוכשים בדיל אקסטרים לבדוק את מצב המחירים באיביי, כך אני רכשתי, וחסכתי עוד כמה דולרים מהמחיר, המחיר הסופי הוא 19 שקלים) התחלתי לאגור את הציוד הנצרך, מאוורר מסננת וכו ועכשיו נשארו כמה שאלות לפני שאני מתחיל
השאלה החשובה מכולם
קפה ירוק- מה לקנות בתור התחלה? ואם יש המלצה מהיכן לקנות, אזור חיפה קריות צפונה+מחירים מומלצים.
אשמח לשמוע כיצד לאחסן את הקפה הירוק? האם מספיקה קופסת פלסטיק רגילה? כמה זמן הוא מחזיק טרי בבית?
לאחר הקליה הבנתי שעדיף להשאיר את הפולים באוויר הפתוח כ24 שעות לעומת זאת ביוטיוב ראיתי כמה סרטונים שסגרו את הפולים אם מכסה שנותן לאוויר לצאת, מה נכון? האם פשוט לשים אותם בצלחת פתוחה למשך 24 שעות יעשה את העבודה?
זהו זה, אלו השאלות לבנתיים אני בטוח שיהיו עוד הרבה
מקווה לעשות את הקליה הראשונה שלי לכיוון סוף השבוע
תודה רבה