מה יותר טוב, Popcorn Hour A-200 או C-200?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הצ'יפ שלהם זהה, אבל ל-C200 יש מספר יתרונות. הוא תומך בתפריטי בלו-ריי מלאים (ל-A200 יש תמיכה חלקית), המארז שלו ממתכת, מאוורר יותר, יש בו מקום לעוד חומרה (ניתן להתקין כונן BD ודיסק קשיח יחדיו, או שני דיסקים), ויש לו שלט RF.
שניהם תומכים בפורמטי האודיו החדשים ובמספר פתרונות JB, כולל JB פנימי עצמאי שלא מצריך מחשב.
פה יש השוואה בין הדגמים.
שניהם תומכים בפורמטי האודיו החדשים ובמספר פתרונות JB, כולל JB פנימי עצמאי שלא מצריך מחשב.
פה יש השוואה בין הדגמים.
- Irus
- חבר מביא חבר

לי יש 2TB של WD שעובד בסדר, יש סדרות מסוימות שלא עובדות טוב, צריך לבדוק לפני שקונים.
תתחיל מרשימת התאימות.
תתחיל מרשימת התאימות.
אה, אוקיי.
עכשיו ראיתי שהדגם שאני רוצה לקנות נתמך.
ועכשיו שאלה אחרונה לגבי הJukebox.
איך הוא עובד? הוא מוצא לבד את הפרטים על הסרט? או שאני צריך להכניס שם או משהו...
וזה גם יוריד לי פרטים על סדרות?
ותודה רבה לך שעזרתה לי. מחר אני קונה A200 בBug
עכשיו ראיתי שהדגם שאני רוצה לקנות נתמך.
ועכשיו שאלה אחרונה לגבי הJukebox.
איך הוא עובד? הוא מוצא לבד את הפרטים על הסרט? או שאני צריך להכניס שם או משהו...
וזה גם יוריד לי פרטים על סדרות?
ותודה רבה לך שעזרתה לי. מחר אני קונה A200 בBug
- Irus
- חבר מביא חבר

שים לב שהדגם שאתה רוצה אמור להופיע בצבע ירוק, כלומר נבדק ונתמך בצורה מלאה, ללא בעיות בקרב המשתמשים.
יש מספר אפשרויות JB, כרגע, הבולטות הן YAMJ (דרך המחשב) ו-OVERSIGHT (פנימי, עצמאי). ה-JB עושה את כל העבודה לבד, מוריד פוסטרים, מוריד פאן-ארטים, מוריד תקצירים, דירוגים, צוות שחקנים, ניתן לבצע חיפוש מתקדם בתוכן, למשל סרטים בלבד, בעלי ציון 8 ומעלה וכו'. ה-JB תומך גם בסדרות, ומוריד תקציר לכל פרק, בתוספת תאריך השידור שלו.
פה יש דוגמה ל-OVERSIGHT.
גם פה: http://www.hometheater.co.il/vt122182.שימוש-בOVERSIGHT
פה יש דוגמה ל-YAMJ.
יש מספר אפשרויות JB, כרגע, הבולטות הן YAMJ (דרך המחשב) ו-OVERSIGHT (פנימי, עצמאי). ה-JB עושה את כל העבודה לבד, מוריד פוסטרים, מוריד פאן-ארטים, מוריד תקצירים, דירוגים, צוות שחקנים, ניתן לבצע חיפוש מתקדם בתוכן, למשל סרטים בלבד, בעלי ציון 8 ומעלה וכו'. ה-JB תומך גם בסדרות, ומוריד תקציר לכל פרק, בתוספת תאריך השידור שלו.
פה יש דוגמה ל-OVERSIGHT.
גם פה: http://www.hometheater.co.il/vt122182.שימוש-בOVERSIGHT
פה יש דוגמה ל-YAMJ.