Denon מציגה את הרסיבר הראשון עם תמיכה ב AirPlay
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Denon תציג את יכולת ה AirPlay ברסיבר החדש שלה, ה AVR-4311CI.
יכולת ה AirPlay (לשעבר AirTunes) מאפשרת להזרים אודיו, וידאו, תמונות ו Metadata בין מכשירים אשר תומכים ב AirPlay. לדוגמה, חיבור האייפון למסך ה TV יאפשר ניגון קבצי הוידאו מעליו. חיבור האייפוד או השאפל למערכת סטריאו תאפשר ניגון קבצי האודיו מעל המערכת (כאשר המערכת שולטת על הניגון!). חיבור מסגרת דיגיטלית לאייפון תאפשר ניגון התמונות הדיגיטליות בו ועוד.
סביר להניח כי היכולת תגיע על ידי עדכון קושחה בסתיו הקרוב ומצופה כי שאר חברות הרסיברים הגדולות יעקבו באופן דומה.
יכולת ה AirPlay (לשעבר AirTunes) מאפשרת להזרים אודיו, וידאו, תמונות ו Metadata בין מכשירים אשר תומכים ב AirPlay. לדוגמה, חיבור האייפון למסך ה TV יאפשר ניגון קבצי הוידאו מעליו. חיבור האייפוד או השאפל למערכת סטריאו תאפשר ניגון קבצי האודיו מעל המערכת (כאשר המערכת שולטת על הניגון!). חיבור מסגרת דיגיטלית לאייפון תאפשר ניגון התמונות הדיגיטליות בו ועוד.
סביר להניח כי היכולת תגיע על ידי עדכון קושחה בסתיו הקרוב ומצופה כי שאר חברות הרסיברים הגדולות יעקבו באופן דומה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יש לזה הרבה מאוד משמעויות.
תחשבו שיש לכם סרט או מוזיקה או תמונה באייפון או באייפד.
פשוט לוחצים PLAY ואז בוחרים ב-TV או ברסיבר וזה מתנגן ברסיבר...
האייפון ממשיך לתפקד אבל כשלט...
תחשבו שיש לכם סרט או מוזיקה או תמונה באייפון או באייפד.
פשוט לוחצים PLAY ואז בוחרים ב-TV או ברסיבר וזה מתנגן ברסיבר...
האייפון ממשיך לתפקד אבל כשלט...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תעיר אותי כשזה ינגן Blu-ray Rips עם HD Audio ותפריטים.
סתם סתם, אני יודע שאני חריג, הפתרון הנ"ל יתאים בול ל 99.99% מהאוכלוסיה.
סתם סתם, אני יודע שאני חריג, הפתרון הנ"ל יתאים בול ל 99.99% מהאוכלוסיה.
כמי שמשתמש ב Airtunes באופן יום יומי, אני יכול להגיד שזה שינה משמעותית ולטובה את חווית ניגון המוסיקה בביתי.
בלחיצת כפתור, המוסיקה עוברת לרסיבר ובאיכות טובה יחסית (לצערי, עדיין עם דחיסה, אך אני בודק מוצר אחר ללא דחיסה) בנוחות ובקלות.
אני רק מחכה שיהיה פתרון מושלם כזה לוידאו.
בלחיצת כפתור, המוסיקה עוברת לרסיבר ובאיכות טובה יחסית (לצערי, עדיין עם דחיסה, אך אני בודק מוצר אחר ללא דחיסה) בנוחות ובקלות.
אני רק מחכה שיהיה פתרון מושלם כזה לוידאו.