היי לכולם קניתי לפני שבוע A200 ומהיום הראשון ניסיתי להפעיל את המכשיר עם המסך טלוויזיה שיש לנו בסלון.
הבעיה בה אני נתקל - אני מחבר את המכשיר בכבל HDMI למזרימדיה וכשאני מריץ סרטים עם סאונד מסוג DTS או DD אני פשוט מאבד את ה CENTER VOICE, אני לא שומע את הדיבורים של השחקנים כשהסרט רץ.
חשוב לציין:
- עשיתי את 2 העדכונים למכשיר.
- נראה שכל ההגדרות של האודיו מוגדרות נכון במכשיר וניסיתי לשחק איתן כבר מיליון פעם.
- ניסיתי 2 כבלי HDMI שונים - עם שניהם לא עבד.
- ניסיתי את המכשיר על טלוויזיה אחרת ועבד מצוין (הטלוויזיה מאותו מותג רק אינץ' שונה).
- ניסיתי להוציא את כבל ה HDMI מהמכשיר ולחבר למחשב נייד ולהריץ את הסרט משם, האודיו עבד מצוין.
האם מישהו יכול להכווין אותי מה לעשות?
אני פשוט כבר צופה מה יקרה ביום ראשון כשאתקשר לתמיכה טכנית של הטלוויזיה והם ישר יפילו את האשמה על המזרימדיה, ואולי זה בצדק?
[עזרה!!] קניתי A200, האם יתכן שהוא דפוק?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4875
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
יכול להיות שהטלוויזיה שלך (למרות שזה רק אינץ' שונה) לא תומכת ב- DTS ו- DD.
תבדוק מה קורה את אתה משנה את ה DTS וה DD בהגדרות אודיו ל- DOWNMIX.
זאת בהנחה שהבנתי נכון - אתה לא משתמש בצערכת ביתית, אלא שומע את הסאונד דרך הטלויזיה.
תבדוק מה קורה את אתה משנה את ה DTS וה DD בהגדרות אודיו ל- DOWNMIX.
זאת בהנחה שהבנתי נכון - אתה לא משתמש בצערכת ביתית, אלא שומע את הסאונד דרך הטלויזיה.
daveil אני מבין את טענתך שהטלוויזיה היא מרכז הבעיה.. כנראה באמת.. פשוט עדיין לא היה לי ברור מה הבעיה בדיוק בה.
ufffnick האם זה הגיוני שהטלוויזיה לא תומכת ב DTS או DD וזה מתבטא רק דרך ההפעלה של המזרימדיה?
בהתחשב בזה שכשאני מפעיל את הסרט מהמחשב הנייד ומשתמש בכבל HDMI לטלוויזיה כן שומעים טוב..
בהגדרות אודיו בפופקורן יש לי רק דיגטלי/אנלוגי ולא דאוןמיקס.. האם אתה מדבר על הגדרות בטלוויזיה עצמה? כי שם אין לי בכלל שום אופציה להגדרה.
ולא אני משתמש במערכת ביתית
כל הסיפור הזה ממש מתסכל, מחר אני מתכנן להרים טלפון לאחריות מצד היטאצ'י ולקוות שיש איזה פיתרון
ufffnick האם זה הגיוני שהטלוויזיה לא תומכת ב DTS או DD וזה מתבטא רק דרך ההפעלה של המזרימדיה?
בהתחשב בזה שכשאני מפעיל את הסרט מהמחשב הנייד ומשתמש בכבל HDMI לטלוויזיה כן שומעים טוב..
בהגדרות אודיו בפופקורן יש לי רק דיגטלי/אנלוגי ולא דאוןמיקס.. האם אתה מדבר על הגדרות בטלוויזיה עצמה? כי שם אין לי בכלל שום אופציה להגדרה.
ולא אני משתמש במערכת ביתית
כל הסיפור הזה ממש מתסכל, מחר אני מתכנן להרים טלפון לאחריות מצד היטאצ'י ולקוות שיש איזה פיתרון