limbo for xbox מדהים!
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
משחק דו ממדי ולמרות זאת גרפיקה "אמיתי" על פי חוקי פיזיקה , ...עם סאונד מדהים שמכניס לאוירה הקודרת והמפחידה של עולם הלימבו.
מדובר על אח שמחפש את אחותו ברחבי הלימבו (ארץ שבין החיים והמוות) עם המון מכשולים בדרך (שמצריכים מחשבה בכדי לפתור) לעיתים אין ברירה אלא למות (כי המכשול לא צפוי) וכך בפעם הבאה לחשוב כיצד לעבוד , לאחר כל מוות לא חוזרים יותר מידי אחורה במשחק כך שזה לא מייאש...
משחק מרתק ומדהים לדעתי ....מאוד נהניתי !
http://marketplace.xbox.com/en-US/games ... 2584109d1/
מדובר על אח שמחפש את אחותו ברחבי הלימבו (ארץ שבין החיים והמוות) עם המון מכשולים בדרך (שמצריכים מחשבה בכדי לפתור) לעיתים אין ברירה אלא למות (כי המכשול לא צפוי) וכך בפעם הבאה לחשוב כיצד לעבוד , לאחר כל מוות לא חוזרים יותר מידי אחורה במשחק כך שזה לא מייאש...
משחק מרתק ומדהים לדעתי ....מאוד נהניתי !
http://marketplace.xbox.com/en-US/games ... 2584109d1/
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שיחקתי בדמו, היה נהדר, אבל אין לי כרגע כסף בחשבון אז לא קניתי עדיין.
נראה די בסגנון של Braid, שמאוד אהבתי.
נראה די בסגנון של Braid, שמאוד אהבתי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתמול התקנתי, היום סיימתי. עניין של כמה שעות - מאד קצר, אבל שווה כל שניה של משחק.
אחר המשחקים הכי מיוחדים שיצא לי לשחק. פשוט מגניב. קשה לי לחשוב על משחק אחר ולהשוות אותו למשהו
כי הוא מאד מאד ייחודי בכל אספקט ולדעתי העולם צריך דחוף עוד כמה משחקים שיחדשו כמוהו.
בפעם האחרונה שמשחק כל כך פשוט הצליח כל כך להרשים אותי היתה ששחקתי ב Machinarium ב PC לפני איזה שנתיים.
הדבר היחיד שלטעמי לא טוב במשחק הזה (LIMBO) הוא הסוף שלו. הוא מגיע מהר מידי וגם מסתיים פתאום מבלי להסביר כלום.
אבל הדרך אל הסוף כל כך מיוחדת ומעניינת שסלחתי לו די מהר.
המשחק זמין לרכישה ב Xbox LIVE וגם ב PSN וגם ל PC במחיר שווה לכל נפש.
ממליץ לכם לפחות לבדוק את הדמו שלו (הורדתי אותו ב PSN לפני שהלכתי על המלא..) כדי לראות אם זה מדבר אליכם או לא.
ביקורת של IGN
אחר המשחקים הכי מיוחדים שיצא לי לשחק. פשוט מגניב. קשה לי לחשוב על משחק אחר ולהשוות אותו למשהו
כי הוא מאד מאד ייחודי בכל אספקט ולדעתי העולם צריך דחוף עוד כמה משחקים שיחדשו כמוהו.
בפעם האחרונה שמשחק כל כך פשוט הצליח כל כך להרשים אותי היתה ששחקתי ב Machinarium ב PC לפני איזה שנתיים.
הדבר היחיד שלטעמי לא טוב במשחק הזה (LIMBO) הוא הסוף שלו. הוא מגיע מהר מידי וגם מסתיים פתאום מבלי להסביר כלום.
אבל הדרך אל הסוף כל כך מיוחדת ומעניינת שסלחתי לו די מהר.
המשחק זמין לרכישה ב Xbox LIVE וגם ב PSN וגם ל PC במחיר שווה לכל נפש.
ממליץ לכם לפחות לבדוק את הדמו שלו (הורדתי אותו ב PSN לפני שהלכתי על המלא..) כדי לראות אם זה מדבר אליכם או לא.
ביקורת של IGN
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שיחקתי בדמו, בהחלט ברשימת ה TO DO LIST שלי 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים