התחדשתי ב Gaggia Baby Twin ויש לי מלא תקלות מרגיזות:

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
ohadmitrani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, פורום מדהים וממש נהנתי לדפדף פה.

רכשתי אמש את המכונה הראשונה שלי , Gaggia baby twin ויש לי מספר שאלות :
הפעלתי את המכונה לפי ההוראות להפעלה ראשונית, וכשניסיתי לעשות קפה- שמתי את הקפה הטחון בפילטר המתאים, הכנסתי למקום, לחצתי על הכפתור ויצא ממש ממש מעט קפה- שמתי לב שאח"כ כל הקפה נשאר בפילטר!
איך אפשר לסדר את זה?

כמו כן בזמן הקצפת החלב, המכונה תחילה מוציאה מים במקום קיטור ורק אח"כ מוציאה קיטור ושוב לחילופין מים.

נתתי למכונה להיות דלוקה כל הלילה מתוך דאגה שמה המים לא חמים עדיין, אך שום דבר לא עזר. אני נואש לעזרה, קניתי מכונה לחג ובמקום יש לי קופסא במטבח שלא עובדת :-(

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #2 

אתה טוחן בעצמך?
לדעתי הטחינה דקה מדי, עברתי תופעה כזו בגאגיה פיור שלי

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

הכל בסדר.

שליחה #3 

לכל מכונה יש עקומת למידה,ובעוד חודש תחייך לנוכח הפוסט שכתבתה עכשיו,אלה אם מדובר בתקלה,דבר שקשה לי להאמין,בסך הכל מדובר במכונה טובה.

ראשית,האם עובי הטחינה שלך בסדר,לא דק מידי?.

לגבי מים במקציף,תמיד בהתחלה יש מים ואח'כ יוצא קיטור,ולאחר כל הפסקה של מספר דקות זה חוזר שוב,תעקוב אחר נורית החיווי של האדים.

השארתה את המכונה עובדת כל הלילה,מיותר לחלוטין,לפני החליטה,תזרים מים דרך הראש עד שהזרימה מתיצבת ונורית בקרת הטמפרטורה נדלקת,חכה עד שנורית הבקרה נכבת שוב (אני מקווה שאצלך זה לא עובד הפוך),הכנס את ראש החליטה החם,עם הקפה שטחון נכון,אני מקווה שזה יעזור.
אם לא,תפנה לחברה אפילו טלפונית,אני בטוח שהם יעזרו.
בהצלחה.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #4 

אכן, אצלו זה עובד הפוך... המנורה כבית כשגוף החימום עובד. ההגיון הוא שכשהמנורה דולקת המכונה "מוכנה"
הקפה טחון כנראה דק מידי.
what's next?

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

שליחה #5 

hosq כתב:אכן, אצלו זה עובד הפוך... המנורה כבית כשגוף החימום עובד. ההגיון הוא שכשהמנורה דולקת המכונה "מוכנה"
הקפה טחון כנראה דק מידי.
...
אז כנראה אצלי הכל הפוך,כשהמכונה מוכנה הנורית נכבת.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #6 

לא לא...אצלך יוסי זה המקרה הנפוץ
הגאגיות הן הפוכות
what's next?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #7 

אנחנו יכולים לנסות לנחש מה קורה ולמה לא זורם קפה, ומה פשר הבעייה המוזרה עם הקיטור, אבל אני חושב שהעצה הכי טובה וזאת שאני נוהג תמיד לתת במקרים הללו זה פשוט לגשת לחנות ממנה רכשת את המכונה ולדרוש הדרכה מלאה על העבודה איתה. רצוי אגב שתיגש עם המכונה שלך על מנת לודא שלא מדובר בתקלה כלשהי.

אחרי שתקבל הדרכה ראויה ותכיר את המכונה טוב יותר, נוכל אנחנו לתת לך טיפים משלימים על מנת לקבל את הקפה הטוב ביותר. רמז: הטיפ הראשון יהיה לרכוש מטחנה טובה. ללא אחת כזו, לעולם לא תקבל קפה טוב יותר מזו שמוציאה מכונה שעולה רבע מחיר ופחות מכך.

ohadmitrani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #8 

תודה רבה על כל ההצעות, אני בהחלט ביום ראשון אלך לחנות עם המכונה ואבקש שיראו לי בדיוק איך לתפעל את המכונה.
לגבי הזרימה של הקפה, גם עם פודים זה עושה את אותה הבעיה וגם בלי כלום זה עושה את אותה הבעיה... אין לי יותר רעיונות.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”