הוספתי עונה של סידרה דרך ember - לא רואה תמונה בxbmc
כאילו הוא מזהה רק את הפרקים , אבל את התמונה הוא לא מזהה.
נסיתי למחוק דרך xbmc והוספתי שוב את כל הסדרות וכלום.
מחקתי את כל הפרטים בember שניתי תמונות לכל עונה , וזה השאיר לי אותם תמונות כמו קודם בxmbc - כאילו איך שהוא ההגדרות שמורות בתוכנה.
עוד דבר , שמתי לכל עונה fanart שונה , וזה משאיר לי fanart אחד לכל הסדרה.
יש תחליף לember / איך שהוא לשנות הגדרות בxbmc ? תודה לעוזרים.
נסיתי למחוק דרך xbmc והוספתי שוב את כל הסדרות וכלום.
מחקתי את כל הפרטים בember שניתי תמונות לכל עונה , וזה השאיר לי אותם תמונות כמו קודם בxmbc - כאילו איך שהוא ההגדרות שמורות בתוכנה.
עוד דבר , שמתי לכל עונה fanart שונה , וזה משאיר לי fanart אחד לכל הסדרה.
יש תחליף לember / איך שהוא לשנות הגדרות בxbmc ? תודה לעוזרים.
1. תוודא שאתה במצב ספרייה ולא במצב קבצים.
2. אם אתה באמת במצב סיפריה ולא רואה תמונות תנסה למחוק את התיקיה
C:\Users\YOUR USER\AppData\Roaming\XBMC\userdata\Thumbnails
ותעשה רענון מחדש ב XBMC.
לא הבנתי את הבעיה עם הפאנארט, אתה יכול להסביר שוב?
2. אם אתה באמת במצב סיפריה ולא רואה תמונות תנסה למחוק את התיקיה
C:\Users\YOUR USER\AppData\Roaming\XBMC\userdata\Thumbnails
ותעשה רענון מחדש ב XBMC.
לא הבנתי את הבעיה עם הפאנארט, אתה יכול להסביר שוב?
אולי לא הבנתי על איזה תמונות אתה מדבר. פוסטרים של הסדרה/עונה, תמונות של הפרקים עצמם.
איזה קבצי תמונות קיימים אצלך בתיקיה של הסדרה.
בקשר לפאנארט אני חושב שזה תלוי בסקין שאתה משתמש בו, אם בנו אותו שידע לקרוא כל פאנארט של עונה.
אני משתמש בסקין NIGHT ופשוט יש לו אפשרות בהגדרות סקין שאתה צריך להפעיל בשביל לקבל את האפקט הזה.
איזה קבצי תמונות קיימים אצלך בתיקיה של הסדרה.
בקשר לפאנארט אני חושב שזה תלוי בסקין שאתה משתמש בו, אם בנו אותו שידע לקרוא כל פאנארט של עונה.
אני משתמש בסקין NIGHT ופשוט יש לו אפשרות בהגדרות סקין שאתה צריך להפעיל בשביל לקבל את האפקט הזה.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=73814
אזהרה: הסקין עדיין לא תומך בעברית.
אצלי הפוסטרים צריכים להיות קבצי TBN בתייקה של הסדרה ועצמה לא בתוך תיקיית העונה. משהו כמו:
TV\LOST\season01.tbn
תנסה להגדיר אותם ככה באמבר.
אם עדיין לא עובד תנסה אולי את התוכנה (לסדרות אני משתמש בזה ולא באמבר)
http://billyad2000.co.uk/
אזהרה: הסקין עדיין לא תומך בעברית.
אצלי הפוסטרים צריכים להיות קבצי TBN בתייקה של הסדרה ועצמה לא בתוך תיקיית העונה. משהו כמו:
TV\LOST\season01.tbn
תנסה להגדיר אותם ככה באמבר.
אם עדיין לא עובד תנסה אולי את התוכנה (לסדרות אני משתמש בזה ולא באמבר)
http://billyad2000.co.uk/
אחי נסיתי לפני שראיתי שרשמת את הקטע עם הTBN וזה עזר.
עם התוכנה שהבאת לי אני לא מצליח להסתדר עם הסדרות...
והקטע של הפאנארט עדיין משגע אותי , שאני לא יכול לשים לכל עונה בנפרד פאנארט שונה , אין לך רעיון ?
ותודה אחי
עם התוכנה שהבאת לי אני לא מצליח להסתדר עם הסדרות...
והקטע של הפאנארט עדיין משגע אותי , שאני לא יכול לשים לכל עונה בנפרד פאנארט שונה , אין לך רעיון ?
ותודה אחי
אני חושב שאתה מתכוון ללוגואים ולא באנרים (באנרים זה משהו אחר).
אמור להגיע סקריפט להורד לוגואים ביחד עם הסקין (יש מצב שהיום כבר צריך להוריד אותו בנפרד, לא זוכר), בהגדרות של הסקין יש אפשרות להריץ אותו שיעבור אוטומטית על הסדרות שלך ויוריד לכולם לוגאים. או שאתה יכול לבחור סדרה סדרה על ידי לחיצה על i ותיהיה גם אפשרות להוריד לוגו לסדרה.
לעלות את התפרטים זה בעזרת מקשים ימינה,שמאלה,למטה ולמעלה תלוי באיזה תצוגה אתה נמצא.
פשוט תנסה את כולם עד שיופע. לאט לאט כבר תכיר את כל סוגי התצוגות ותדע ישר על מה ללחות בשביל לעלות את התפריט.
אמור להגיע סקריפט להורד לוגואים ביחד עם הסקין (יש מצב שהיום כבר צריך להוריד אותו בנפרד, לא זוכר), בהגדרות של הסקין יש אפשרות להריץ אותו שיעבור אוטומטית על הסדרות שלך ויוריד לכולם לוגאים. או שאתה יכול לבחור סדרה סדרה על ידי לחיצה על i ותיהיה גם אפשרות להוריד לוגו לסדרה.
לעלות את התפרטים זה בעזרת מקשים ימינה,שמאלה,למטה ולמעלה תלוי באיזה תצוגה אתה נמצא.
פשוט תנסה את כולם עד שיופע. לאט לאט כבר תכיר את כל סוגי התצוגות ותדע ישר על מה ללחות בשביל לעלות את התפריט.
התוכנות מייצרות קבצי NFO ששומרות את כל המידע על הסרט ואת התמונות הקשורות לסרט (פוסטרים, פאנארט) ומוסיפות לתיקיה של הסרט עצמו.
כך שאם במקרה נמחקת לך ההתקנה של XBMC לא תצטרך להוריד את כל המידע שוב אלא פשוט XBMC יקרא את הקבצים האלה ישירות.
ישנה גם אופציה לייצרת סט לסרטים בצורה נוחה.
ובנוסף זה גם הרבה יותר נוח לבחור תמונות ולעדכן פרטים מסויימים בתוכנות האלה.
כך שאם במקרה נמחקת לך ההתקנה של XBMC לא תצטרך להוריד את כל המידע שוב אלא פשוט XBMC יקרא את הקבצים האלה ישירות.
ישנה גם אופציה לייצרת סט לסרטים בצורה נוחה.
ובנוסף זה גם הרבה יותר נוח לבחור תמונות ולעדכן פרטים מסויימים בתוכנות האלה.