מפגש פורום אוזניות
-
yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
חג שמח ושנה טובה חברי פורום אזניות.
לאחרונה, עם כניסת מוצרים חדשים לשוק ופיתוח הענף והמודעות בארץ (לראות עיניי כמובן) אני רואה לנכון לקיים מפגש פורום.
המפגש יתבסס על פי קונספט מוצלח שעבד לפני כמה שנים בפורום HWzone - כ15 חברים בעלי אזניות וציוד ברמה ממוצעת לפחות.
אם יישאר מקום אשתדל לצרף גם חברים חסרי ציוד או ציוד מינימלי כדי שיוכלו להתנסות במערכות השונות.
מעבר לציוד רלוונטי מומלץ ואף רצוי להביא כבלי ומפצלי חשמל, כבלי אודיו דיגיטליים ואנלוגיים.
כל אחד שמגיע ישתתף בהשקעה הכספית בסכום סמלי שייקבע על פי מספר האנשים למטרות כיבוד ושתייה.
כרגע אין לי בעיה שהמפגש יהיה אצלי. אני גר במרכז בדירת 4 חדרים סטנדרטית אז אם למישהו יש בית יותר גדול ויהיה מוכן לארח אני אשמח.
התאריכים המשוערים למפגש הם ה16 או ה23 לאוקטובר (שבת בבוקר).
יש כבר כמה חברים מעוניינים.
להצטרפות אנא פנו אלי לפרטי עם שם, מספר טלפון ופירוט הציוד שאתם מביאים למפגש (אזניות וציוד רלוונטי כמובן, גם נגנים ניידים מוזמנים). שאלות אישיות אענה בפרטי (אתן את מספר הטלפון שלי לרציניים)
מעבר לכך, אני מתייחס בשיא הרצינות לעניין ואני מקווה שתתייחסו גם אתם כך, כי לא כל יום קמה יוזמה כזו.
אתם מוזמנים להתדיין כאן בדיון ולהעלות שאלות ורעיונות.
שתהיה לכולנו שנה טובה,
יוסי.
לאחרונה, עם כניסת מוצרים חדשים לשוק ופיתוח הענף והמודעות בארץ (לראות עיניי כמובן) אני רואה לנכון לקיים מפגש פורום.
המפגש יתבסס על פי קונספט מוצלח שעבד לפני כמה שנים בפורום HWzone - כ15 חברים בעלי אזניות וציוד ברמה ממוצעת לפחות.
אם יישאר מקום אשתדל לצרף גם חברים חסרי ציוד או ציוד מינימלי כדי שיוכלו להתנסות במערכות השונות.
מעבר לציוד רלוונטי מומלץ ואף רצוי להביא כבלי ומפצלי חשמל, כבלי אודיו דיגיטליים ואנלוגיים.
כל אחד שמגיע ישתתף בהשקעה הכספית בסכום סמלי שייקבע על פי מספר האנשים למטרות כיבוד ושתייה.
כרגע אין לי בעיה שהמפגש יהיה אצלי. אני גר במרכז בדירת 4 חדרים סטנדרטית אז אם למישהו יש בית יותר גדול ויהיה מוכן לארח אני אשמח.
התאריכים המשוערים למפגש הם ה16 או ה23 לאוקטובר (שבת בבוקר).
יש כבר כמה חברים מעוניינים.
להצטרפות אנא פנו אלי לפרטי עם שם, מספר טלפון ופירוט הציוד שאתם מביאים למפגש (אזניות וציוד רלוונטי כמובן, גם נגנים ניידים מוזמנים). שאלות אישיות אענה בפרטי (אתן את מספר הטלפון שלי לרציניים)
מעבר לכך, אני מתייחס בשיא הרצינות לעניין ואני מקווה שתתייחסו גם אתם כך, כי לא כל יום קמה יוזמה כזו.
אתם מוזמנים להתדיין כאן בדיון ולהעלות שאלות ורעיונות.
שתהיה לכולנו שנה טובה,
יוסי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני מעוניין להצתרף למפגש
מקווה שעד אז אני אגמור את הבניעה של המגבר החדש שלי
בינתיים אני הפכתי את המגבר הJOLIDA למגבר אוזניות
אני סכרן איך ישמע הT1 שלי המגברים משובכים
אני סכרן איך ישמע הT1 שלי המגברים משובכים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: אני מעוניין להצתרף למפגש
כיצד עשית זאת? אשמח מאוד לשמועhtbar כתב:מקווה שעד אז אני אגמור את הבניעה של המגבר החדש שלי
אני סכרן איך ישמע הT1 שלי המגברים משובכים...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: