תודה לכל מקבלי פניי
ושוב ונקווה שיובן טוב יותר
הנסה להסביר המידה וגם עכשיו לא יובן הצלם והחזור
יש לי מערכת קול מחוברת ל די וי די כאשר אני מפעיל את הדי וי די אני שומע טוב במערכת הקול ורואה בטלוויזיה אבל !!! כאשר אני רוצה לראות יס אני חייב לנתק את כבל העגול שמגיע מה די וי די ואז רואה טוב מ יס אבל לא שומע במערכת הקול .
אני מבקש עזרה בלחבר את הממיר של יס ה- די וי די למערכת הקול וכל פעם אוכל לראות די וי די לשמוע במערכת הקול או לצפות בטלוויזיה בשידורי יס וגם לשמוע במערכת הקול.
יציאות בטלוויזיה יש לי עגול ו - יציאות קואקס הסטנדרטיות (אדום , צהוב, לבן) בשתי שורות אחת מעל השנייה (וגם בחזית 3 יציאות קואקס).
בממיר של יס אני משער שידוע לכם.
בדי וי די יש יציאות למערכת הקול (שמחוברות) ועוד יציאות שאני משאר שגם ידועות לכם הם לדעתי גם סטנדרטיות מרובע (ארופאי) יציאה עגולה שחיברתי לטלויזיה (ושוב כאשר רוצה לראות יס אני מנתק) יציאות קואקס נוספות אפילו יציאת אר.אף.
ושוב אני מצטער שכותב לכם בשפה לא מקצועית.
לסיום אני מעוניין לחבר את כל אמצעי התצוגה שתיארתי מעלה ושאוכל לראות ולשמוע כל אמצעי בנפרד כמובן כמו יס וה -די וי די.
וכן במידה ועדיין לא הבנתם עדכנו אותי ואני הצלם והשתדל להסביר טוב יותר
תודה אבי פרוכטמן
עזרה בחיבור מערכות
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אבי, ברוך הבא - חוץ מהכותרת כדאי שתערוך גם את ההודעה עצמה
ותהיה יותר ברור , כפי שזה נראה יש לך מערכת רמקולים שמחוברת לסאב
אקטיבי (הוא משמש כמגבר או שה-DVD משמש כמגבר) - רשום אילו כניסות יש לך בסאב ואילו יציאות יש לך ב-DVD , אילו כניסות יש לך בטלויזיה (לפי מה שרשמת יש לך S-VIDEO) - בקיצור רשום אילו סוגי כניסות ויציאות יש לך במכשירים (אם ניתן צרף גם צילומים) -כדי שנוכל לעזור לך ולא סתם להתעסק בלנחש אילו כניסות ויציאות יש לך...
ותהיה יותר ברור , כפי שזה נראה יש לך מערכת רמקולים שמחוברת לסאב
אקטיבי (הוא משמש כמגבר או שה-DVD משמש כמגבר) - רשום אילו כניסות יש לך בסאב ואילו יציאות יש לך ב-DVD , אילו כניסות יש לך בטלויזיה (לפי מה שרשמת יש לך S-VIDEO) - בקיצור רשום אילו סוגי כניסות ויציאות יש לך במכשירים (אם ניתן צרף גם צילומים) -כדי שנוכל לעזור לך ולא סתם להתעסק בלנחש אילו כניסות ויציאות יש לך...
-golan-